פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אבל זה נכון.אי אפשר היום לדעת לתכנת (בצורה טובה) בלי לדעת אנגלית. לדעת לתכנת זה לא רק לכתוב קוד, אלא זה גם לדעת לחפש במאגרי מידע, שמה לעשות, רובם באנגלית.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אם הוא שואל מה ההבדל בין C ל C++ הוא בסבירות גדולה בן 13-15 ששולט באנגלית ברמה בינונית -. ורוצה להתחיל ללמוד תכנות בתור שלב בסיסי ואפילו מתקדם יחסית אפשר ללמוד בעברית.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים שמע אם אין לך בכלל ידע בשפות תכנות מומלץ להתחיל עם cc היא שפה עילית שבעזרתה קל להבין את כל בסיס התכנות שקייםאם יש לך ידע בשפות תכנות מומלץ ללכת ישר ל c++ לדעתי היא הרבה יותר גמישה עם המשתמשפחות סינטקסט ארורים וכאלהשאל אותי יותר מזהאני מעדיף c# אבל רק אם יש לך ידע בתכנות לדוגמא ב פסקל
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים ואם אין לו ידע בפסקל? אז שילמד c++ שזה יותר קשה?בכ"מ לא עדיף c#, היא כבדה (לוקח 15 מגה זכרון בשביל תוכנית ריקה אחרי new project) ומצריכה .net framework
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר חחחח טוב סך הכל אז ניראה לי שסגרנו על Cאני רוצה רק להתחיל ללמוד ואני מעדיף לעשות את זה בעיבריתאולי אחרי זה אני יתקדם לאנגלית....
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים בכ"מ לא עדיף c#, היא כבדה (לוקח 15 מגה זכרון בשביל תוכנית ריקה אחרי new project) ומצריכה .net frameworkזה ממש לא נכון. פרוייקט חדש שוקל כמה קילובייטים ולא 15 מגה. אצלי עם VS 2005 פרוייקט חדש של Windows Form עם טופס ריק תופס משהו כמו 30kb ואחרי הקימפול מאה ומשהו. מה שכן יכול לתפוח למימדים גדולים יחסית זה הקובץ של ה intellisense (משמש להשלמה האוטומטית, נדמה לי שזה קובץ עם סיומת ncb) אבל זה קורה גם בפרוייקטים מסוגים אחרים (כמו למשל c++) ולא רק c#.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים שמע אם אין לך בכלל ידע בשפות תכנות מומלץ להתחיל עם cc היא שפה עילית שבעזרתה קל להבין את כל בסיס התכנות שקייםאם יש לך ידע בשפות תכנות מומלץ ללכת ישר ל c++ לדעתי היא הרבה יותר גמישה עם המשתמשפחות סינטקסט ארורים וכאלהשאל אותי יותר מזהאני מעדיף c# אבל רק אם יש לך ידע בתכנות לדוגמא ב פסקללא מסכים איתך - כמו שכבר אמרו - ב-C++ אתה יכול ליישם כל דרך קיימת של תכנות פחות או יותר. את הבסיס אתה תלמד עם תכנות פרוצדורלי כמו ב-C, אבל אתה תעבור די מהר לתכנות מונחה עצמית ותלמד לחשוב בצורה הזו, ומה לעשות שהיום משתמשים כמעט ורק בתכנות מונחה עצמים.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים קובי מה אתה קשור? בו ישר נשלח אותו לקמפל לבד לינוקס!יש קצת הבדל בין לקרוא ספר באנגלית לבין לקמפל קרנל של לינוקס לא (לא שקימפול של הקרנל דורש ממך לתכנת אבל לא משנה)?גם אם הוא יקנה ספר בעברית במוקדם או במאוחר הוא יהיה חייב להתמודד עם חומרים באנגלית, אם זה בקבצי התיעוד בסביבת עבודה שלו, אתרי אינטרנט, ספרים וכו'. לא יצא לי לקרוא ספרים בעברית שמלמדים c, אבל מהנסיון שלי עם שני ספרים על c# הם לא היו מוצלחים במיוחד. TaMiRn2 אם אתה רוצה ספר בעברית לדעתי פשוט לך לחנות הספרים הקרובה ותבחר. באתר של mh2000 למשל אתה יכול לקרוא את העמודים הראשונים של הספר שלהם (שאותו לא יצא לי לקרוא):http://mh2000.co.il/c2/
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים זה ממש לא נכון. פרוייקט חדש שוקל כמה קילובייטים ולא 15 מגה. אצלי עם VS 2005 פרוייקט חדש של Windows Form עם טופס ריק תופס משהו כמו 30kb ואחרי הקימפול מאה ומשהו. מה שכן יכול לתפוח למימדים גדולים יחסית זה הקובץ של ה intellisense (משמש להשלמה האוטומטית, נדמה לי שזה קובץ עם סיומת ncb) אבל זה קורה גם בפרוייקטים מסוגים אחרים (כמו למשל c++) ולא רק c#.תעשה new project, תריץ אותו, תעשה ctrl + alt +del לך ל Processes חפש שם את התוכנית, ואז תבין על איזה 15 מגה אני מדבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.