עבור לתוכן

מה ההבדלים בין השפות c c+ ו c++

Featured Replies

פורסם

אה, זה היה יותר בתשובה לשאלה המקורית ("ומה עם C#")

• תגובות 37
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ספר שנחשב מצויין ל-C הוא The C Programming Language. קצר ולעניין.

פורסם
  • מחבר

ספר בעיברית?

פורסם

אם אתה באמת רוצה ללמוד תכנות אז שכח מעברית.

פורסם

קובי מה אתה קשור? בו ישר נשלח אותו לקמפל לבד לינוקס!

פורסם

אבל זה נכון.

אי אפשר היום לדעת לתכנת (בצורה טובה) בלי לדעת אנגלית. לדעת לתכנת זה לא רק לכתוב קוד, אלא זה גם לדעת לחפש במאגרי מידע, שמה לעשות, רובם באנגלית.

פורסם

אם הוא שואל מה ההבדל בין C ל C++ הוא בסבירות גדולה בן 13-15 ששולט באנגלית ברמה בינונית -. ורוצה להתחיל ללמוד תכנות בתור שלב בסיסי ואפילו מתקדם יחסית אפשר ללמוד בעברית.

פורסם

שמע אם אין לך בכלל ידע בשפות תכנות מומלץ להתחיל עם c

c היא שפה עילית שבעזרתה קל להבין את כל בסיס התכנות שקיים

אם יש לך ידע בשפות תכנות מומלץ ללכת ישר ל c++ לדעתי היא הרבה יותר גמישה עם המשתמש

פחות סינטקסט ארורים וכאלה

שאל אותי יותר מזה

אני מעדיף c# אבל רק אם יש לך ידע בתכנות לדוגמא ב פסקל

פורסם

ואם אין לו ידע בפסקל? אז שילמד c++ שזה יותר קשה?

בכ"מ לא עדיף c#, היא כבדה (לוקח 15 מגה זכרון בשביל תוכנית ריקה אחרי new project) ומצריכה .net framework

פורסם
  • מחבר

חחחח טוב סך הכל אז ניראה לי שסגרנו על C

אני רוצה רק להתחיל ללמוד ואני מעדיף לעשות את זה בעיברית

אולי אחרי זה אני יתקדם לאנגלית....

פורסם

בכ"מ לא עדיף c#, היא כבדה (לוקח 15 מגה זכרון בשביל תוכנית ריקה אחרי new project) ומצריכה .net framework

זה ממש לא נכון. פרוייקט חדש שוקל כמה קילובייטים ולא 15 מגה. אצלי עם VS 2005 פרוייקט חדש של Windows Form עם טופס ריק תופס משהו כמו 30kb ואחרי הקימפול מאה ומשהו. מה שכן יכול לתפוח למימדים גדולים יחסית זה הקובץ של ה intellisense (משמש להשלמה האוטומטית, נדמה לי שזה קובץ עם סיומת ncb) אבל זה קורה גם בפרוייקטים מסוגים אחרים (כמו למשל c++) ולא רק c#.

פורסם

שמע אם אין לך בכלל ידע בשפות תכנות מומלץ להתחיל עם c

c היא שפה עילית שבעזרתה קל להבין את כל בסיס התכנות שקיים

אם יש לך ידע בשפות תכנות מומלץ ללכת ישר ל c++ לדעתי היא הרבה יותר גמישה עם המשתמש

פחות סינטקסט ארורים וכאלה

שאל אותי יותר מזה

אני מעדיף c# אבל רק אם יש לך ידע בתכנות לדוגמא ב פסקל

לא מסכים איתך - כמו שכבר אמרו - ב-C++ אתה יכול ליישם כל דרך קיימת של תכנות פחות או יותר. את הבסיס אתה תלמד עם תכנות פרוצדורלי כמו ב-C, אבל אתה תעבור די מהר לתכנות מונחה עצמית ותלמד לחשוב בצורה הזו, ומה לעשות שהיום משתמשים כמעט ורק בתכנות מונחה עצמים.

פורסם
  • מחבר

כן זה נחמד וכל זה אבל חזרנו לתוכנה בעיברית ללימוד מתחיל של C

פורסם

קובי מה אתה קשור? בו ישר נשלח אותו לקמפל לבד לינוקס!

יש קצת הבדל בין לקרוא ספר באנגלית לבין לקמפל קרנל של לינוקס לא (לא שקימפול של הקרנל דורש ממך לתכנת אבל לא משנה)?

גם אם הוא יקנה ספר בעברית במוקדם או במאוחר הוא יהיה חייב להתמודד עם חומרים באנגלית, אם זה בקבצי התיעוד בסביבת עבודה שלו, אתרי אינטרנט, ספרים וכו'. לא יצא לי לקרוא ספרים בעברית שמלמדים c, אבל מהנסיון שלי עם שני ספרים על c# הם לא היו מוצלחים במיוחד.

TaMiRn2 אם אתה רוצה ספר בעברית לדעתי פשוט לך לחנות הספרים הקרובה ותבחר. באתר של mh2000 למשל אתה יכול לקרוא את העמודים הראשונים של הספר שלהם (שאותו לא יצא לי לקרוא):

http://mh2000.co.il/c2/

פורסם

זה ממש לא נכון. פרוייקט חדש שוקל כמה קילובייטים ולא 15 מגה. אצלי עם VS 2005 פרוייקט חדש של Windows Form עם טופס ריק תופס משהו כמו 30kb ואחרי הקימפול מאה ומשהו. מה שכן יכול לתפוח למימדים גדולים יחסית זה הקובץ של ה intellisense (משמש להשלמה האוטומטית, נדמה לי שזה קובץ עם סיומת ncb) אבל זה קורה גם בפרוייקטים מסוגים אחרים (כמו למשל c++) ולא רק c#.

תעשה new project, תריץ אותו, תעשה ctrl + alt +del לך ל Processes חפש שם את התוכנית, ואז תבין על איזה 15 מגה אני מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים