פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים רציתי לדעת מה ההבדלים בין השפות.ומה הכי טוב ופשוט למתחילים(על ווינדוס ועל לינוקס)תודה...
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים ההבדל הוא c++ היא שפה מונחת עצמים ו c לא שתיהם כדאי ללמוד, יש כאלה שחושבים שעדיף ללמוד ישר c++ ,בכל מקרה יש לך הרבה מדריכים באינטרנט בעברית\אנגלית
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים זה שטויות C++ לא מונחת עצמים, יש בה תמיכה בתכנות מונחה עצמים. זה הבדל גדול.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים הוא קצת הגזים, אני חושב שהוא התכוון שהיא לא מונחית עצמים "טהורה" (כמו למשל c#) ועדיין אפשר לכתוב פונקציות שלא קשורות למחלקה למשל.יש כל מיני הבדלים קטנים/דקויות (c++ למשל "נוקשה" יותר לגבי טיפוסים והמרות מאשר c) אבל בגדול אני חושב שההבדלים העיקריים הם בתכנות מונחה עצמים וב הספרייה הסטנדרטית של c++ שכוללת מבני נתונים ואלגורתמים (ה STL), מחלקות לקלט ופלט וכו'.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים התשובה של stroustrup (ממציא C++) לשאלה:http://www.research.att.com/~bs/bs_faq.html#differenceC++ משפרת את C ע"י זה שהיא מציעה יותר מנגנוני הפשטה, וכיון שיש לה מנגנון טיפוסים חזק יותר (strong typing).אחד ממנגנוני ההפשטה הוא תכנות מונחה עצמים. C++ תומכת בתכנות מונחה עצמים (אך לא מוגבלת אליו).מנגנון הפשטה אחר הוא templates, הקרוי תכנות גנרי או תכנות דקלרטיבי.מגנון נוסף הוא השימוש ב-exceptions.כלומר C++ מאפשרת מבחר של סוגי תכנות: תכנות אימפרטיבי כמו ב-C, תכנות מונחה עצמים, תכנות גנרי, ועוד.יש האומרים ש-C++ היא למעשה מספר שפות שיכולות לעבוד ביחד.(ל-k-o-b-y: מה שאתה קורה "דקויות" הם למעשה בבסיס השפה.)
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר זה נראה שעדיף את C++ למישהו יש איזה ספר ללימוד קל שהוא יכול להמליץ לי?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים בשביל ההתחלה כדאי לך ללמוד C, לא C++, מכיוון שהיא פשוטה יותר.אחרי שתבין את השפה, תמשיך לC++.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר סבבה...ומה עם C# שלא הבנתי מה זה?ועדיין גם אם בחרתי C אז זה מחזיר אותנו לספר...
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים c# זו שפה קלה ופשוטה לתכנות.הבעיה שבשביל להריץ תוכנות שכתובות בה אתה צריך תוסף שנקרא .net framework
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים (ל-k-o-b-y: מה שאתה קורה "דקויות" הם למעשה בבסיס השפה.)אולי לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך, התכוונתי להבדלים שהם אולי פחות בולטים (ביחס למאפיינים בולטים יותר של c++ כמו אלה שציינת למשל) ויהיו פחות מובנים למי שלא מכיר אף אחת מהשפות.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים בשביל ההתחלה כדאי לך ללמוד C, לא C++, מכיוון שהיא פשוטה יותר.אחרי שתבין את השפה, תמשיך לC++.לדעתי דווקא עדיף ישר להתחיל מ-C++.היום, כשלומדים C++, פשוט לומדים את הבסיס בלי העניין של האובייקטים (בעצם, לומדים C בתוך C++), ואח"כ מתקדמים לתכנות מונחה עצמים.אם הוא מתחיל ללמוד C, אז הוא ילמד טכניקות שנכונות יותר ל-C ופחות ל-C++ (סתם לדוגמה, השימוש ב-printf ולא ב-cout). מה גם שספרי לימוד C הם לרוב יותר ישנים ומיושנים (כל יומיים אתה רואה פה מישהו ששואל למה זה שהוא הגדיר void main זה לא טוב...)c# זו שפה קלה ופשוטה לתכנות.הבעיה שבשביל להריץ תוכנות שכתובות בה אתה צריך תוסף שנקרא .net frameworkאין קשר בין C# ו-C/C++. השפה הזו היא שפה שפותחה ע"י מיקרוסופט על מנת להתחרות ב-Java, והקשר שלה ל-C/C++ הוא syntax טיפה דומה. אין צורך לדעת C/C++ בשביל ללמוד C# ולהיפך.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים אני אמרתי שיש קשר? אמרתי שצרךי לדעת אותה בשביל ללמוד c++/c# ולהיפך? או שפשוט הוספת למה שאני אמרתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.