פורסם 2007 באוקטובר 2017 שנים אתה סתם מוציא כסף, אין לך בכלל צורך בקירור יותר טוב.והנינג'ה משתלם מאד ב - 200 ש"ח.
פורסם 2007 באוקטובר 2017 שנים הVX לא מצריך פירוק לוח והמאוורר שעליו מורכב עם 4 ברגים מאוד פשוטים להסרה והרכב מחדש. הברגים השחורים.. אבל מסכים עם דניס..
פורסם 2007 באוקטובר 2117 שנים מחבר תודה על התגובותכדי לסכם את הדיון הנ"ל , אם אני מחליף את המאוורר 120 מ"מ בכל אחת מהאופציות במאוורר מסוג SFLEX 120 1600 RPM 63 CFMהביג טייפון לא עדיף?אז מה בעצם עדיף , נינג'ה עם המאוורר הנ"ל או ביג טייפון , או משהו אחר שלא יצריך את פירוק הלוחתודה.
פורסם 2007 באוקטובר 2117 שנים נראה לי שאתה מחפש מישהו שיצדיק לך קנייה של הביג טייפון אם כל כך רוצה אותו קנתה הוא יעשה את העבודהאבל אם שאלת אז ענו לך די ברור שהנינגה עדיף
פורסם 2007 באוקטובר 2117 שנים מחבר ואיך בדיוק הגעת למסקנה הזו שרלוק?הסיבה שאני מתלבט בין ה BIGTYPHOON VX לבין הנינג'ה היא מהסיבה הפשוטה שבסטוק יש פער משמעותי בין הטייפון לנינג'ה לטובת הטייפון.הפער מצטמצם משמעותית ברגע שמחליפים מאוורר , אז מן הסתם חשבתי שאם בסטוק הפער הוא לטובת הטייפון אז גם כשנחליף מאוורר יהיה פער לטובת הטייפון לא?בקיצר לא סגור עדיין מה עדיף
פורסם 2007 באוקטובר 2117 שנים אמרו כאן שעם מאוורר שמגיע עם הנינגה + הוא עדיףלכן אם תחליף בשנייהם לאותו מאוורר הפער ישמר לטובת הנינגה
פורסם 2007 באוקטובר 2117 שנים מחבר כנס ללינק שיש בתרד הזה ותראה שבמהירות סטוק יש פער לא קטן בעיקר בעומס לטובת ביג טייפוןhttp://anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3005&p=4רק כשמחליפים לנינג'ה למאוורר טוב יותר הוא משתווה או טיפה עדיף , ומה קורה אם אני יחליף לביג בטייפון למאוורר 120 SFLEX 63CFM האם הפער יישמר לטובת הביג טייפון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.