עבור לתוכן

חיבור אותיות...

Featured Replies

פורסם

using System;
public class JustAClass
{
public static void Main()
{
char ch;
char word;
Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): ");
ch = (char)(Console.Read());
while (word != '*')
{
if (ch == 'Z') ch = 'A';
else ch = (char)(ch + 1);
word = word + ch;
Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): ");
word = char.Parse(Console.ReadLine());
}
Console.WriteLine(word);
}
}

התוכנה הזאת אמורה לקלוט אות אות(בעצם מילה) ולהחזיר את המילה בפעם אחת כאשר כל אות במילה הופכת לאות שאחריה חוץ מהאות Z שהופכת לA.

אבל זה נותן לי את השגיאה הבאה:

Cannot implicitly convert type 'int' to 'char'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)

ואני לא מבין איפה בדיוק אני צריך להמיר, שני המשתנים הם מסוג char.

תודה רבה למי שיעזור.

פורסם

אני חושב שזה בשורה else ch = (char)(ch + 1);

נראה לי שהוא לא יודע להמיר את ה- 1 ל-CHAR

מצטער שאני לא יכול לעזור יותר, אבל אני בטוח שתוכל להבין איך לגרום לו להמיר את ה-1...

פורסם
  • מחבר

הבעיה לא שם,

היא בשורה של ה:

word = word + ch

פורסם

עם או בלי השורה הזו, התוכנית תעשה בדיוק אותו דבר, כיוון שאתה בכל מקרה משנה את הCHAR אחריה ולא עושה עם מה שעשית בשורה הזו כלום, מבין?

בכל מקרה, סטרינג אתה יודע? כי הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו בלי סטרינגים זה עם רקורסיה, וזה נשמע כאילו אתה בשלב הרבה יותר מוקדם של למידה..

פורסם

מה שמוזר זה שאתה מגדיר 2 משתנים בתור CHAR ואז עושה להם שוב CASTING ל CHAR מה הרעיון ?

פורסם
  • מחבר

מה שמוזר זה שאתה מגדיר 2 משתנים בתור CHAR ואז עושה להם שוב CASTING ל CHAR מה הרעיון ?

שמוסיפים 1(מספר שלם) למשתנה מטיפוס char צריך להמיר את כל הביטוי לchar.

עם או בלי השורה הזו, התוכנית תעשה בדיוק אותו דבר, כיוון שאתה בכל מקרה משנה את הCHAR אחריה ולא עושה עם מה שעשית בשורה הזו כלום, מבין?

בכל מקרה, סטרינג אתה יודע? כי הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו בלי סטרינגים זה עם רקורסיה, וזה נשמע כאילו אתה בשלב הרבה יותר מוקדם של למידה..

אני לא יודע סטרינג,

ולא הבנתי מה הקשר משנה את הchar אחריה?

אני מחליף את האות שנקלטה באות שאחריה ושם באותו משתנה... השורה הזאת בעצם אמורה להפוך את האות אות למילה אחת.

פורסם

אתה לא צריך להשתמש במשתנה word בכלל.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך להשתמש במשתנה word בכלל.

בא לך להסביר :|

פורסם

אתה לא משתמש במשתנה הזה למעשה.. אתה לא עושה איתו פשוט כלום.

בכל מקרה, אם הבנתי נכון את הבעיה שלך (לדוגמה, אם הקלט הוא ABCXYZ הוא צריך להדפיס BCDYZA)- קשה לי לחשוב איך ליישם אותה בלי מחרוזות או רקורסיה.

פורסם

תחליט למה את משתמש ב-word, ולמה אתה משתמש ב-ch.

לפי מה שהבנתי, word בכלל צריך להיות string שאתה מוסיף לתוכו כל פעם את ch,

ואתה צריך כל פעם לקרוא תווים לתוך ch (ולא לתוך word, אחרת אתה זורק את מה שכתבת לפח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים