פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים אז ככה קניתי ספק כוח חדש ליברטי 500W רציתי לדעת אם המאוורר שלו מוציא אויר מהמארז לבחוץ או ההפך? וכנל לגבי המאוורר של הכרטיס מסך EVGA 8800GTS 320mb?? הכרטיס חדש והוא עובד על 65 מעלות בלי מאמץ זה בסדר? ומה הטמפ' שלא כדאי שהכרטיס יגיע אליה? ואני רוצה להרכיב את הכרטיס טלויזיה שהיה לי לפני השדרוג יש לי חריץ פנוי אבל אני מפחד שהוא יפריע בקירור של הכרטיס מסך הכרטיס טלויזיה הוא קטן והוא יסתיר כרבע מהמאוורר אבל יהיה רווח של 4 ס"מ בין הכרטיסים הנה שרטוט של איך זה ישב בערך המרובע השחור מסמן את ה GTS והמרובע האדום את הכרטיס טלויזיה אני יעלה תמונה שאני יכבה את המחשב כדי להמחיש יותר טוב
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים בקשר להרכבה של הכרטיסים- זה בסדר.הספק שואב אויר מתוך המארז החוצה.המאוורר של הכרטיס מסך שואב אויר מהמארז לכיוון הצלעות קירור.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר כן ככה חשבתי!אז בכל מקרה אני ישים מאוורר שזורק אויר לכיוון הקירור של הכרטיס מסךומה בקשר למעלות של הכרטיס?
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר אוקיי אני יבדוק את זה השבוע! אבל זה נורמלי נכון? כי היה לי 6600GT שאפילו במאמץ לא היה מגיע לטמפ' הזאת עריכה: חיברתי את הכרטיס בלי שום בעיה של קירור יש מרחק מספיק בניהם וזה נראה ככה: ואם תוכלו לענות לי על השאלה שלמעלה אני ישמח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.