פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אבל על הCOX BOX הוא נראה כמו מדיום על מחשב והוא עדיין ניראה מדהים!!! תארו לעצמכם ULTRA HIGH........
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אני מקווה שהאדיטור הזה לא יהיה רק למפות (אולי זו גרסא מסורסת של הקונסולות)אני ממש מקווה שעל המחשב נקבל עורך מלא (סטייל העורכים של מנוע הsource)
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים כולנ ותקווה אג זה לא קשור אבל בכל זאת אני חייב לשאול REAPER אתה מככב בתמונה בחתימה שלך? אם כן מאיפה קונים את המסכות נגד אבק האלה?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים לא אני לא מככב בתמונה ההיאזה מודר אחד מפורום אלקטרוניקה (המומחה שם) פשוט שכחתי את הניק שלו
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים הוא בעיקר נותן את מה שרצינו בקרייסיס אבל לא קיבלנוחופש ואינטרציה מוגברת עם העולם
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אינטרקציה עם העולם, אפשר לחשוב, לשרוף כמה עלים ולישבור כמה עצים, לא רציני...אותי החופש יותר מעניין.יש עוד משהו שמאוד מעניין אותי, זה ה AI, אם זה באמת יעמוד בכל ההבטחות שלהם, זה יהיה פשוט מדהים !
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אינטרקציה עם העולם, אפשר לחשוב, לשרוף כמה עלים ולישבור כמה עצים, לא רציני...אותי החופש יותר מעניין.יש עוד משהו שמאוד מעניין אותי, זה ה AI, אם זה באמת יעמוד בכל ההבטחות שלהם, זה יהיה פשוט מדהים !הכוונה שאתה יכול לבחור אחת מ9 דמויות וכל השאר נמצאות במשחקואם הם מתות אז אתה יכול לאבד חלקים במשחקואם אתה חברותי איתם הם יעזרו לך וכו'זה אינטרציה עם העולם
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים פש... מעניין אם הג'ירפות יכולות להתרבות (וכמו כן הדמויות) lol זה לא Sims Animals וזה לא ZOO TYCOON...
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים הכוונה שאתה יכול לבחור אחת מ9 דמויות וכל השאר נמצאות במשחקואם הם מתות אז אתה יכול לאבד חלקים במשחקואם אתה חברותי איתם הם יעזרו לך וכו'זה אינטרציה עם העולםאהה.. הבנתי אותך, אתה מתכוון במבן כללי יותר יתר פחות פיזי.אבל זה לא הובטח לנו בקרייסיס, בקרייסיס הובטח יותר בקטע הפיזי, שתוכל לעשות מה שתרצה עם הטבע, פיזית. (כמובן שקר מוחלט)אם מה שאתה אומר ייצא לפועל אולי נקבל גם משחק ארוך וגם משחק שאפשר לשחק יותר מפעם אחת ! זה יהיה טוב, אבל כמובן הכול בגדר ציפיות.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים לפחות שתי עובדות יש על FARCRY1. זה לא יהיה כמו סטולקר... יש LOADING SCREEN אחד והוא בתחילת המשחק.. אבל ניראה לי יהיה מלא משימות כגון - לך למדבר תביא לי איילה כי אני רעב....2. דאנג אבל הגראפיקה מדהימה!!! ועוד איזה דרישות נכות! אם על האקס בוקס זה מדיום אז איך ניראה HUGH ....
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים לפי מה שאני יכול להבין מהטריילרים, חובה לשדרג את ה8800 GT אם רוצים להנות מגרפיקה מקסימלית במשחק המדהים הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.