עבור לתוכן

קניית משחקים מהאינטרנט,הגיע הזמן למהפכה?

Featured Replies

פורסם

במקום לבקש מההורים ולנג'ס דודים,לך לחנות המשחקים הקרובה,שלם כסף למוכר,והוא דרך כרטיס אשראי של החברה יעשה לך את ההזמנה למשחקים בחול\תוכנות צד שלישי כגון סטים.

זה הרעיון הכללי,השאלה שלי זה מה אתם חושבים ולמה לא משתמשים בו?

פורסם

לא הבנתי כלום!

פורסם

ת'אמת

אני מעדיף ללכת לחנות ולקנות את המשחק

ככה אתה מרגיש שבאמת קנית ומשהו ושלא נותנים לך איזה CD-Key מעפן דרך האינטרנט

זוכרים פעם בשנות התשעים כשהיית קונה משחק בקופסאות הגדולות האלה? היית פותח את הקופסא הגדולה ורואה בפנים את הדיסק ומלא חוברות ולפעמים איזה דיסק דמו.... זה היה עוד יותר כיף כשהמשחק דרש הרבה דיסקים... (מישהו פה זוכר X-Files?)

פורסם

אולי בגלל שאני שייך לדור הגיימרים של שנות ה-90 עבורי הפצה דיגיטלית אף פעם לא תחליף רכישה בחנות. אין כמו תענוג להחזיק ביד דיסק מקורי. ככה מרגישים שקנית משהו.

בקשר לקופסאות הישנות - זוכרים, זוכרים. זו הייתה חוויה לפתוח את הקופסא ולמצוא בפנים דיסקים, חוברות, פרסומות, דמואים. עדיין יש לי משחקים מקוריים + קופסאות + כל החוברות של Wing Commander 3&4 ו-Lands of Lore 2. היום מקבלים סתם קופסאת DVD. :-\

פורסם

אולי בגלל שאני שייך לדור הגיימרים של שנות ה-90 עבורי הפצה דיגיטלית אף פעם לא תחליף רכישה בחנות. אין כמו תענוג להחזיק ביד דיסק מקורי. ככה מרגישים שקנית משהו.

בקשר לקופסאות הישנות - זוכרים, זוכרים. זו הייתה חוויה לפתוח את הקופסא ולמצוא בפנים דיסקים, חוברות, פרסומות, דמואים. עדיין יש לי משחקים מקוריים + קופסאות + כל החוברות של Wing Commander 3&4 ו-Lands of Lore 2. היום מקבלים סתם קופסאת DVD. :-\

מסכים איתך לחלוטין בכל הנוגע לרכישה בחנות.

היום חבילות ה-DVD מבאסות בלי שום הצדקה - אפשר לדחוס חוברת מעניינת (סטאקרפט, סיסטם-שוק 2) או קורעת מצחוק (GIANTS) בתוך קופסא כזו בלי בעיה, זה אפילו ישקול יותר מ-100 גרם ולא תרגיש שעושים לך טובה. אבל לצערי כבר לא משקיעים בתוכן מוסף כמו פעם \= >:(

פורסם

אין על הקופסאות של פעם...

חחח לי עדיין יש את קומנד אנ קונקורד הראשון, 8 דיסקים :bash:

פורסם

באמריקה זה לא הולך עדיין בקופסאות הישנות?

פורסם

ת'אמת

אני מעדיף ללכת לחנות ולקנות את המשחק

ככה אתה מרגיש שבאמת קנית ומשהו ושלא נותנים לך איזה CD-Key מעפן דרך האינטרנט

זוכרים פעם בשנות התשעים כשהיית קונה משחק בקופסאות הגדולות האלה? היית פותח את הקופסא הגדולה ורואה בפנים את הדיסק ומלא חוברות ולפעמים איזה דיסק דמו.... זה היה עוד יותר כיף כשהמשחק דרש הרבה דיסקים... (מישהו פה זוכר X-Files?)

יש משחק לX-FILES???

---

לא הבנתי מה המטרה של הנושא...

פורסם

למרות הניסוח שמקשה על ההבנה, הנושא הוא רכישה דיגטלית VS רכישה בחנות עם קופסא והכל (ז"א כל התוכן הנלווה, חוברת הפעלה מפורטת וכו')

פורסם

לא, זה ממש לא הנושא, לא הבנת נכון (ואני לא מאשים אותך, פותח הדיון פשוט לא התנסח הכי נכון)

הוא שואל למה אין חנויות שבהן תוכל לבוא , לשלם כסף מזומן והחנות תוריד לך משחקים בסטים או בשירותי אונליין דומים

אני מניח שהוא בא מזווית ראייה של ילד/נער ב"מצוקה", כלומר אחד שאין לו עדיין כרטיס אשראי אבל כן יש מזומן

והוא מעוניין לרכוש משחקים שזמינים רק לרכישה אונליין בכ.אשראי ולא זמינים למכירה בקופסא בחנויות.

ומציע מודל עסקי שבו הוא משלם לחנות במזומן, והחנות מורידה עבורו את המשחק בתשלום משירותי האונליין.

(אני רק לא כ"כ רואה את ה"מהפכה" בזה, הכותרת גם קצת מטעה)

הדיון של משחק בקופסא כנגד משחק אונליין התפתח כאן בטעות, והוא לא קשור לנושא שפותח הדיון התכוון אליו.

פורסם

באמריקה זה לא הולך עדיין בקופסאות הישנות?

כן, בקייץ קניתי שם SOURCE, יש שם קופסאות שמנות עם מספר רב של CD (בסורס 4), גם המשחקים היותר חדשים שיצאו בחצי השנה האחרונה נימכרו בCD בלבד!

מעניין למה...

פורסם

למה? מאד פשוט, אירופה (וישראל כלולה באירופה במקרה זה) היא שפן הניסוי של הפורמט הזה. אני לא ממש זוכר את הסיבות אבל אין ספק שאנחנו והאירופים קיבלנו את ה"מקל הקצר". מאידך שמעתי שלאחרונה גם בארה"ב הקופסאות עברו ל-DVD אבל יכול להיות שאני מתבלבל עם קופסאות של Playstation 3 בלבד. הידעתם שקופסאות של PS3 נראות ככה כי וולמרט דרשו כזה גודל כי ככה הם יכולים לדחוס יותר על המדף? לא שיש לי בעיה עם ההיגיון השיווקי של וולמרט, פשוט מוזר לי שלוומרט יש כל כך הרבה כח שהיא יכלה להכתיב לסוני (וסביר להניח שגם לחברות אחרות) את גודל הקופסה.

בכל מקרה אני מצטרף לאחווה של שנות ה-90 כאן, אין ספק שקופסאת קרטון עם תוכן מושקע עולה בכמה רמות על הורדה ב-Steam, או על איזה קופסא מעפנה של DVD (שלא לדבר על מתורגמת ועוד באופן קלוקל) שאתה קונה בחנויות בארץ :nixweiss: . חבל שארה"ב הפכה לכל כך יקרה לייבוא וכיוון שכך פריק הפסיקו לייבא קופסאות אמריקאיות מגניבות :'(

פורסם

מה כ"כ מוזר שחברה שחולשת על כל פינה בארה"ב ושווה 180 מיליארד דולר מכתיבה לחברה כמו סוני

(ששוה 45B וצריכה את וולמארט יותר מאשר וולמארט צריכה אותה) את גודל הקופסא?

גם אני באופן אישי חושב שמשחק שעולה 50$ צריך להיראות כמו 50$ ולא כמו DVD של "יובל המבולבל"

פורסם

לא, זה ממש לא הנושא, לא הבנת נכון (ואני לא מאשים אותך, פותח הדיון פשוט לא התנסח הכי נכון)

הוא שואל למה אין חנויות שבהן תוכל לבוא , לשלם כסף מזומן והחנות תוריד לך משחקים בסטים או בשירותי אונליין דומים

אני מניח שהוא בא מזווית ראייה של ילד/נער ב"מצוקה", כלומר אחד שאין לו עדיין כרטיס אשראי אבל כן יש מזומן

והוא מעוניין לרכוש משחקים שזמינים רק לרכישה אונליין בכ.אשראי ולא זמינים למכירה בקופסא בחנויות.

ומציע מודל עסקי שבו הוא משלם לחנות במזומן, והחנות מורידה עבורו את המשחק בתשלום משירותי האונליין.

(אני רק לא כ"כ רואה את ה"מהפכה" בזה, הכותרת גם קצת מטעה)

הדיון של משחק בקופסא כנגד משחק אונליין התפתח כאן בטעות, והוא לא קשור לנושא שפותח הדיון התכוון אליו.

אז מה הבעיה לבקש מהמוכר שיזמין את המשחק המבוקש? או אם אתה קטין אז לתת למוכר כסף והוא יקנה בשמך ת'משחק (אם יש את המשחק בקופסא) בחנות? נראה לי שזה בעיה מבחינת ההחזרה - נגיד הוא שילם והקובץ שהורידו וצרבו לו נדפק, הוא יוכל להחזיר? נראה לי שנתין להתחמק מזה בקלות ולדפוק ת'לקוח.

בארץ בכלל לא אוכפים את כל הקטע של דירוגי הגילים, כך שגם אם מדובר בצוציק לא ימנעו ממנו לקנות GTA או MANHUNT.

פורסם

לזה שמעלי.....

כשהייתי בן בכיתה ז' והPS2 שלי היה חדש ועבד ( :() הצלחתי לשכנע את אבא שלי סוף כל סוף לתת לי כסף לקנות משחק לPS2....

הלכתי לקנות את GTA 3 והמוכר באופיס דיפו לא רצה לתת לי כי הייתי קטן מידי.

אחרי כמה שיכנועים הוא נתן לי אבל בכל זאת יש פה כאלה שכנראה זורקים זין....

עוד משהו, כשCOD 2 יצא בידיוק אחי היה בקנדה ואני חולה על משחקי COD

הוא הביא לי את COD 2 בגרסת PC-CD ולא DVD...

איזה אריזה מגניבה פה אתה באמת מרגיש שקנית משהו

עם מעטפת חיצונית כזאתי שכל הדמויות כזה בולטות משהו לפנים

ככה זה צריך ליהיות גם בארץ!

פעם היינו משלמים 150-160 שקל גג למשחק מחשב וקבלים אריזה גדולה עם כל הבאנדל בפנים

היום אתה משלם 220 שקל ומקבל זין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים