עבור לתוכן

יצא הדמו של PAINKILLER:OVERDOSE

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שפשוט הגזימו עם האורך שלו והוא התחיל לחזור על עצמו ולא היה מספיק גיוון.

אם הוא היה קצר יותר ולעניין זה היה מצוין.

חבל שאין עוד הרבה משחקים בסיגנון של פיינקילר וסיריוס סם... :-\

יש את ויל רוק שהיה סביר אבל לא משהו מיוחד, ויש גם את STARSHIP TROOPERS שהיו לי ציפיות בשמיים לקראתו (וזה היה עוד לפני שראיתי את הסרט המצוין) והוא אכזב בענק וקיבל ציונים בסביבות ה - 40 :'(.

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא צריך עוד משחקים כאלה, זה כמו סופר מריו אפשר לעשות לזה חיקוי רק המקוריים יהיו טובים.

חקה ל SS3 :D אם יהיה דבר כזה.

PAINKILLER רציני מידי בשביל הסגנון הזה.

פורסם
  • מחבר

SS3 כבר הוכרז.

CROTEAM גם מתכנננים משחק שני, רציני באמת שיהיה כמו: GRAW/COD 4.

PAINKILLER 2 כבר בתכנון (אם לא בפיתוח), ההכרזה עליו היא עניין של זמן.

פורסם

זה משחק בינוני נכון... אבל... גם משחקים כאלה צריך.. לפעמים נמאס מהמשחקים החשיבה האלה שצריך לפתור חידות בשביל להתקדם הלאה, PAINKILLER הוא סוג שונה של משחקים כמו SIRIUS SAM הם משחקים שבאים לספק "א-ק-ש-ן" טהור ופריקת עצבים :lol:

פורסם

זהו, אתם משוים את פיינקילר ל-Serious Sam, לדום 3 ומשחקים בני זמננו.

אני משוה אותו לדום 1 ו-2. שניהם ארוכים לא פחות מ-FPS מודרני ממוצע ולא מציעים הרבה גיוון.

נראה לי שאם משחק כמו דום (או אלבום כמו זפלין הראשון, מקוה שאתם מבינים את ההקבלה) היה יוצא היום, הוא יוכה להתענינות שולית במקרה הטוב.

פורסם

הורדתי את פיינקילר משחק משעמם וגראפיקה גרועה.

פורסם

אכן, והתחמושת נגמרת מאודדד מהר...

פורסם

לאחר שהתקנתי את המשחק, אני לוחץ על קיצור הדרך שלו, וזאת ההודעה שקופצת:

d3derrpkillernw6.jpg

* התקנתי את הדרייבר העדכני לכרטיס מסך. ויש לי DirectX 10.0 עם הוויסטה (בדקתי גם בכל מקרה)

פורסם

הקפצונת..

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

הכרטיס שלך תומך DX10..?

פורסם

זהו, אתם משוים את פיינקילר ל-Serious Sam, לדום 3 ומשחקים בני זמננו.

אני משוה אותו לדום 1 ו-2. שניהם ארוכים לא פחות מ-FPS מודרני ממוצע ולא מציעים הרבה גיוון.

נראה לי שאם משחק כמו דום (או אלבום כמו זפלין הראשון, מקוה שאתם מבינים את ההקבלה) היה יוצא היום, הוא יוכה להתענינות שולית במקרה הטוב.

מה אתה מדבר שטויות על דום 1 ו-2, אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני גדלתי על המשחקים האלה ואם אני מסתכל ממבט עכשווי אז ברור שהם נראים כמו אוסף פיקסלים לא מבוקר.אך אם מסתכלים ממבט של אותה תקופה, המשחקים האלה היו מקבלים ציונים גבוהים ביותר.

פורסם

SimonSix, מהתמונות שפירסמת אפילו אני לא אתאמץ בשביל הוריד את זה, זה גרפיקה פשוט זוועה..... זה נראה כמו Doom 3 ו-Doom משולבים ייחד. :screwy:

פורסם

אני בן 24, גדלתי על Golden Axe ו"אולימפיאדת חורף".

שים לב שלא דיברתי על הגרפיקה אלא על ה-Gameplay. ופיינקילר מציע את הגיימפליי הכי נאמן לדום שנתקלתי בו כבר שנים.

פורסם
  • מחבר

פיינקילר זה אחלה משחק, OLD SCHOOL FPS כמו שצריך להיות.

הגרפיקה היא לא יוצאת דופן אבל בסדר גמור, המשחק עצמו יצא בחצי הראשון של 2004 ונראה מדהים בזמנו (המשחק היפה ביותר אחרי FAR CRY).

אם אתם אוהבים משחקים "מציאותיים" כמו GRAW ו - COD או משחקים עלילתיים אם קטעי מעבר מתוחכמים אז אין לכם מה לשחק פה.

פורסם

המשחקיות מצויינת למי שאוהב אקשן ללא מעצורים והרג ללא כל מטרה ומחשבה יתירה.

אבל למה להזניח את האלמנט הגרפי,ענף המשחקים התקדם קצת,לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים