עבור לתוכן

JBL Creature II או ALTEC ATP3 על מה הייתם משקיעים

Featured Replies

פורסם

הסאב שלהם צעצוע^

אתה אומר צעצוע כמשהו טוב או רע?

אני מבין שהכל תלוי במאזין ושניהם טובים ומומלצים על ידי אלה שקנו ונהנים מהם אבל עדיין...

יש מישהו ששמע את שניהם ויודע מה עדיף למשחקים?

ומה למוסיקה?

פורסם

מה עם הLOGITECH X530? יותר טובים משניהם?

כי זה בערך באותה רמת מחיר...

פורסם

ה-LOGITECH פחות טובים. אתה לא יכול לצפות למערכת 5.1 שתהיה טובה יותר ממערכת 2.1 אם הן עולות אותו דבר.

פורסם

כמו שאמרו, ה X530 לא טוב יותר בצליל שלו מ-ה ATP 3 ו-ה JBL שהזכירו כאן.

תחשוב שאתה משקיע ב 2 רמקולים 400 שקל ועל 5 רמקולים 500 שקל, איזה לדעתך יהיה טוב יותר?

לדעתי לך על ה JBL.

פורסם

שמעתי את שניהם. שניהם סבבה למחיר הזה.

Anatoli.

פורסם

יש לדודים שלי את ה-ATP3 שהם קנו לא מזמן,התלהבתי שהם קנו וישר באתי לבית שלהם ותכננתי להתנחל אצלם כדי לשמוע אותם

קיצר באתי- שמעתי ומה זה התאכזבתי-האיכות לא כזאת טובה כמו שכולם אומרים-נשמעת מעאפנה מדי,לא שומעים כל צליל בנפרד והכל.

בסוף הייתי צריך לתת תירוץ שאני צריך ללכת לאנשהוא כדי לברוח מהאיכות המבעיתה...

לדודים אחרים שלי יש את הJBL והם ממש טובים!!!

האיכות מצויינת , הבאס נחמד ואף אחד לא האמין שכאלה קטנים מספקים כזאת עוצמה!!!

ד"א הם גם יפים ככה שאתה לא מפסיד בשום דבר(לא כמו בATP3 שאתה מפסיד בהכול-גם איכות גם יופי)

אבל האמת שהייתי ממליץ בכלל על לוג'יטק X-230 ,רמקולים מצויינים-באס אדיר,אני יושב בחדר של חבר שלי, מול התעלה של הבס באמצע מלחמת הכוכבים, פתאום אני מרגיש משב-רוח אדיר על הלחי שלי הסתכלתי וגילית שהמאוורר או המזגן לא דולקים ,פתאום ואז הבנתי שזה הבס שלהם...

הרמקולים עצמם מצויינים,מפרידים כל צליל,חוויה לשמוע איתם מוזיקה אקוסטית ומטאל!!!

פשוט הגיטרות נשמעות כמו במציאות ואם לא אז יותר יפה

אם אתה קונה את הלוג'יטק אתה גם מקבל איכות יותר טובה(לדעתי לפחות) וגם חוסך כמה שקלים

אבל אם כבר חשבת על ה-ATP3 ועל ה-JBL אז אני ממליץ לך לקחת בעוד כמה שקלים

את אותה מערכת של לוג'יטק עם 5 רמקולים X-530 ואל תקשיב למה שכולם אומרים על המחיר והכל,זאת מערכת סראונד מצויינת ללא שום חיסרון

והיא נותנת בדיוק את אותה איכות של הX-230 רק בתוספת של center ו- rear

בקיצור אם ההתלבטות היא בין הATP3 ל JBL אז קח את הJBL בלי שום התעכבות

פורסם

את אותה מערכת של לוג'יטק עם 5 רמקולים X-530 ואל תקשיב למה שכולם אומרים על המחיר והכל,זאת מערכת סראונד מצויינת ללא שום חיסרון

יש לה מלא חסרונות בארגונומיקה. באותו מחיר יש מערכות של CREATIVE שנותנות אותה איכות צליל ועם ארגונומיקה הרבה יותר טובה.

אבל זה כבר די offtopic.

פורסם

מה הקשר?

מה אתה צריך יותר אגרונומיקה מהלוד'יטק???

תאמין לי שזה מספיק

ולדוד שלי שהיה את ה ATP3 היה לו לפני זה שני סטים של קרייטיב , שניהם מסריחים הבס חזק(לא עד כדי כך אבל חזק) והרמקולים עצמם חלשים כמו רמקולים של Maxxtro...

בטווח המחירים הזה,אם אתה מתעקש על שניים קח או את ה-JBL או את הלוג'יטק(אני יותר אוהב את הלוגיטק אבל זו בחירה שלך)}

פורסם

ATP3

פורסם

מה הקשר?

מה אתה צריך יותר אגרונומיקה מהלוד'יטק???

תאמין לי שזה מספיק

לא מאמין לך. לי זה לא מספיק. יש דברים שחשובים לי ואין ב-X530. חפש את התגובה שלי בת'רד על X530 נגד ATP3 ותבין מה.

פורסם

רק לדעתי הJBL מכוערים בטירוף?

א.יש להם כפתורי נגיעה,אחד המעצבנים.

ב.סאב צעצוע,אקדח פיקות.

ג.איכות שמע לטעמי נחותה מהATP3.

בקיצור - ATP3,לא סתם הם שולטים בשוק כבר שנים.

פורסם

שמעתי את שניהם. שניהם סבבה למחיר הזה.

Anatoli.

כן אבל בסופו של דבר קונים רק את אחד מהם ;)

פורסם

מן הסתם הכוונה הייתה שלא משנה מה תקנה, לא נראה לי שיהיה הבדל גדול בתגובה שלך לאיכות הקול שלהם.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים