פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים אוקי אז נתנו לי את הקוד ליצירת קובץ.. אבל הבעיה היא שכשאני עושה $username == $_POST["username"];$fopen = fopen('users/$username.user', 'w');$filename = 'users/$username.user';$somecontent = ""; זה שומר לי את השם קובץ בשם $username ולא מה שקבוע במשתנה $username איך אני מתקן את זה? תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים אמנם הידע שלי ב-PHP קטן, אבל לא נראה לי שזה עובד ככה. אתה צריך להשתמש ב-concatenation, ככה:$filename = "users/" . $username . ".user";או שפשוט תנסה להשתמש ב-" (מרכאות) במקום ' (גרשיים), לא בטוח אם זה אמור לעבוד.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר אמנם הידע שלי ב-PHP קטן, אבל לא נראה לי שזה עובד ככה. אתה צריך להשתמש ב-concatenation, ככה:$filename = "users/" . $username . ".user";או שפשוט תנסה להשתמש ב-" (מרכאות) במקום ' (גרשיים), לא בטוח אם זה אמור לעבוד.זה לא עובד ???זה פשוט לא יוצר את הקובץ בלי שגיאה ובלי כלום
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים $username [b]=[/b] $_POST["username"];$fopen = fopen([b]"users/" . $username . ".user"[/b], 'w');$filename = [b]"users/" . $username . ".user";[/b]$somecontent = "";
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.