עבור לתוכן

בבקשה תעזרו לי לעבור משימה ב STALKER

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שהיה משימה שצריך להשיג משגר טילים מהבסיס של FREEDOM, אבל בגלל שכבר התעללתי לחלוטין בבסיס הזה ובזזתי אותו מכל כיוון ובטיפשותי זרקתי את המשגר טילים כי חשבתי שהוא חסר ערך (הרגתי כמה אנשים וראיתי שהוא כבד אז ויתרתי), לא יכולתי להשלים את המשימה. חשבתי לעצמי - איפה כבר זרקתי אותו?? לפחות דבר אחד טוב יצא מזה - מצאתי סנייפר באותו בסיס.. הוא שירת אותי עד הסוף ממש.

זאת בדיוק המשימה

איזה עצבים

נראה לי אני יצטרך לעשות LOAD של איזה שמירה לפני המשימה הזאת ופשוט לא לקחת אותה

דרך אגב הסנייפר שימושי? כאילו אתה מקבל הרבה תחמושת בשבילו או שמדי פעם כמה כדורים וזהו?

דרך אגב2 הפאצ' של המשחק גורם לאיבוד כל ה SAVEים?

פורסם

אפשר לקנות תחמושת להזכירך.. והסנייפר לדעתי שימושי רק יש לו 10 כדורים במחסנית - שאומר שצריך לטעון הרבה.

ולא נורא, אני לא סיימתי את המשימה הזאת אבל סיימתי את המשחק. מה שחשוב זה שתתקדם במעבדות מבחינת עלילה. אם המשימה הזאת מתסכלת אותך, אל תעשה את זה. רוב הסיכויים שזה לא מוביל למשהו מיוחד.

פורסם
  • מחבר

תחמושת אפשר לקנות אבל לא בכל מקום

רק אצל הברמן ואצל המדען (אלא ה2 שהגעתי אליהם בנתיים)

אה והאיש בהתחלה בהתחלה אבל למי יש כח ללכת עד לשם :kopfpatsch:

פורסם

יש רק 3 סוחרים - הברמן, המדען והסוחר בהתחלה.

בכלל, אחרי שעשיתי כמה משימות בסביבות הבאר לא מצאתי הרבה טעם להמשיך לבצע את משימות המשנה - פשוט המשכתי עד הסוף וסיימתי את המשחק.

כל משימה שיש עליה הגבלת זמן היא משימת משנה שלא חשוב לסיים אותה כדי לגמור את המשחק. בכל מקרה, מומלץ לסיים את כל המשימות הרגילות (כל מיני labX16 ו-LabX18 וכאלה) לפני שהולכים למשימות הסופיות.

פורסם
  • מחבר

טוב סימתי את המשחק

סוף פשוט מאכזב :kopfpatsch:

יצא לי הסיום עם המטבעות זהב

לא הבנתי כלום מזה

כאילו הבחור מת...

לא מצאתי את STERLOK

ואני אפילו לא יודע עליו כלום!!!

נראה לי אפשר לסכם את המשחק הזה במילה אחת

"חבל" :sleep:

פורסם

*****************SPOILER ALERT*****************

1) למשחק יש 7 סופים שונים

2) אתה הוא סטרלוק! כנראה לא הסתכלת בפרצוף שלו ובתמונה מספיק...

אם אתה לא הולך לwish granter ומחפש דרך אחרת, אתה תמצא עוד 3 סופים שונים. אני מציע לך לנסות למצוא משהו שהוא לא לטפס לwish granter.

תסתכל שעדיין יש לך עוד כמה משימות....

פורסם
  • מחבר

כן קראתי את כל הסופים האפשריים

בכמעט כולם אני מת :nixweiss:

רק בסוף אחד שצריך למצוא את ה GUIDE הזה בהתחלת המפה ולהמשיך משם

ומה זתומרת אני סטרלוק??

אני בכלל לא ידעתי שיש לי תמונה של סטרלוק :lol: (כמו שאמרתי, הPDA הזה ממש לא נוח)

ואם אני סטרלוק אז למה הדבר היחיד שאני זוכר מאז שהתעלפתי הבפעם הראשונה במשחק זה שאני צריך למצוא את סטרלוק ולהרוג אותו???

טוב חפיף בכל מקרה כבר מחקתי את המשחק לא היה לי כח לחזור כל כך הרבה אחורה ולעשות הכל מחדש :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה לא הולך לwish granter ומחפש דרך אחרת, אתה תמצא עוד 3 סופים שונים. אני מציע לך לנסות למצוא משהו שהוא לא לטפס לwish granter.

תסתכל שעדיין יש לך עוד כמה משימות....

2 סופים, לא שלושה (אלא אם פספסתי משהו?)

כמו שאמרתי, צריך לעשות את כל המשימות שקשורות לפגישות עם אנשים (guide, ghost וכו') וללכת למעבדות. בסופו של דבר תמצא קוד סודי שאתה יכול להשתמש בו בשביל להגיע לאיזו מעבדה בסוף, במקום להגיע ל-wish granter.

פורסם

אה כן 2 סופים.

פשוט התבלבלתי, החשבתי את שתי הבחירות במעבדה בסוף ל2 סופים ואת הסוף שבאמת אחרי זה לשלישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים