עבור לתוכן

בבקשה תעזרו לי לעבור משימה ב STALKER

Featured Replies

פורסם

אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את המסמכים מ LAB X16 (שימו לב שזה 16 לא 18, לא פעם ולא פעמיים התבלבלתי בעצמי)

אחרי שכבר לקחתי את המסמכים, מצאתי את ה STALKER המת הזה שקוראים לו GHOST ואני בדרך לצאת

כתוב לי במשימה שאני צריך לצאת דרך המנהרה הסודית

אני מגיע לסוף החדר האחרון ואני לא מוצא דרך החוצה

קראתי WALKTHROUGH בGAMESPOT וכתוב שמצד ימין של הגדר צריך להיות חור ברצה שאני יוכל להכנס בתוכו אבל אני לא מוצא שום דבר

הנה כמה סקרינים של איפה שאני נמצא בדיוק

אם משהו זוכר מה עושים פה פליז תעזרו לי

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם אני התקשיתי עם זה (חזרתי ממש עד לכניסה למעבדה ולא הצלחתי לצאת, חשבתי שאני תקוע).

בחדר שבו מצאת את Ghost, אמור להיות מעבר בחדר האחרון מימין (למיטב זכרוני). חפש שם היטב... תשתמש בפנס.

פורסם

אני לא זוכר מה עשיתי בדיוק, אבל אחרי שפגשתי את הגופה של גוסט אני לא זוכר שנתקעתי או משו כזה... שזה אומר - הפתרון מאוד בנאלי. יכול להיות (לפי הזכרון שלי) שאתה צריך לחזור על עקבותיך קצת, לא יותר מדי, ופשוט ללכת בדרך שעוד לא הלכת בה - בתוך המעבדה.

פורסם

לא צריך לחזור על העקבות. היציאה נמצאת ממש באחד החדרים מימין, באותו אולם שבו מוצאים את Ghost.

פורסם
  • מחבר

תודה שניצל מצאתי את החור ברצפה

כמו שאמרת ליד GHOST

אני חזרתי ממש עד התחלת השלב!!!

בקיצור עברתי את השלב וחזרתי לברמן

תודה רבה :yelclap:

דרך אגב...

יש כמה דברים קצת מעצבנים במשחק לא יודע אם זה רק אני או שככה המשחק:

- שאני הולך (בדר"כ במנהרות ומקומות סגורים כאלה) פתאום קופצת לי אש מהרצפה ואני כזה WTF!?!?!?!? :screwy:

ככה זה אמור להיות? איך אני אמור להמנע מזה

אני רואה שיש שם כמו בועת גז כזאת, רואים שהאויר זז כזה אבל אם לא מסתכלים בצורה ממוקדת לפחות 2-3 שניות זה בלתי אפשרי לראות את זה

במיוחד אם אתה בריצה!!! (טוב עכשיו בדיוק קיבלתי את החליפה הירוקה הזאת שנותת 90% נגד נזקי טבע אז לא ממש מפריע לי כי זה לא מוריד לי הרבה אבל בהתחלה זה היה הורג אותי באיזה 2-3 פגיעות!!! ממש מעצבן)

- עוד דבר מעצבן זה שאתה נכשל במשימה אם אתה לא הולך לקחת את הפרס!!!

איזה מעצבן זה!!! המפה הזאת ע-נ-ק-י-ת ובמיוחד שהכל זה ברגל

ולפעמים שולחים אותך למשימות בקיבינימט של המפה אז אני לא יחזור כל רגע לקחת את הפרס

אז חשבתי פעם אחת לחזור ולקחת את כל הפרסים האלה....

עד שאני מגלה שנכשלתי בכולם רק בגלל שלא חזרתי!!

איזה דבר אידיוטי!!!

- הדבר השלישי זה ה PDA הכל כך לא מושקע הזה

המפה שלו כל כך מעצבנת לשימוש עם הזום הזה והממשק הממש לא נוח!!

במשחק כל כך מושקע זה הורס את החוויה

חבל...

פורסם

לגבי האש והבועות, זה בדיוק הקטע - אלה כל מיני מלכודות. אתה יכול לפעמים לזהות אותן לפי הרעש ורמת הקרינה באזור. אגב, בשביל זה אתה יכול לזרוק ברגים (אם הם עפים באוויר, זה אומר שיש מערבולות).

לגבי הקטע עם הפרס שצריך לחזור המון, זה באמת מעצבן. בכל מקרה, ברוב המקרים זה פרס יחסית זניח (לכל היותר 5000 רובל ו/או איזה ארטיפקט נפוץ). בשלב מסוים החלטתי שכבר לא איכפת לי ממשימות כאלה (הן טובות בעיקר בהתחלה לצבור מזומנים).

והממשק באמת מעצבן.

פורסם
  • מחבר

טוב תאמת זה נכון המשימות האלה מעצבנות והכסף כבר לא משנה בכלל

יש לי איזה 150K

שמו פה כסך בצורה מוגזמת!!! אין לי מה לקנות עם זה בכלל

ובקשר לברגים אני לא מחזיק אותם אני לא יכול לבזבז משקל עליהם

אני כל הזמן עומד על 45-50 קילו

פורסם

...אתה לא צריך להחזיק ברגים, תמיד יש עליך.

150000 זה די והותר. באמת אין מה לקנות עם זה (אני הגעתי ל-250000...)

אני דאגתי בעיקר להחזיק על עצמי שני כלי נשק אוטומטים + אקדח, וזרקתי את כל התחמושת הכבדה (או שפשוט בזבזתי אותה קודם) ורוב הרימונים. גם לא החזקתי יותר מ-10 ערכות ריפוי ו-20 תחבושות, ונפטרתי מ-artifacts (ניסיתי לשמור על הייחודיים, אבל הבנתי שזה די חסר חשיבות...).

פורסם
  • מחבר

אני אף פעם לא מחזיק אקדח

בשביל מה??

זה שימושי רק לשבור קופסאות

ולשווא כי אף פעם לא יוצא משהו שימושי

אני מחזיק 2 סוגי רובים אוטומטים ו2 סוגי תחמושת

20 ערכות ו40 תחבושות

ובארטיפקטים אני מחזיק 2 פלאשים (שנותנים ריצה בלתי מוגבלת-נחמד מאוד) 2 "חתיכות בשר" שנותנות מלא חיים ועוד משהו שנותן חסינות נגד כדורים 5%

פורסם

אקדח - כי זה קל, וזה טוב למקרה שנגמרים לך הכדורים.

פורסם

אני תמיד החזקתי רובה אוטומט עם כוונת, SG למקרה ואני פוגש זומבים, המון תחבושות וערכות(נראה לי שעברתי ת'40 ערכות ו100 תחבושות)

וגם אקדח למקרה ואין לי זין לבזבז תחמושת על bandits

פורסם

אותי המשחק איכזב .

אחת הקניות המיותרות שביצעתי השנה.

פוטנציאל גדול,ביצוע הרבה פחות.

ברוב שלבי המשחק הרגשתי שאני כאילו עובד בשביל מישהו ובעבודה די מבאסת :-\

סיימתי אותו די בכוח ואח"כ לא רציתי יותר להסתכל על הדיסק.

הכל ענין של עיתוי כנראה,המשחק יצא בזמן שלא היו כמעט משחקים טובים בשוק.

פורסם
  • מחבר

אותי המשחק איכזב .

אחת הקניות המיותרות שביצעתי השנה.

פוטנציאל גדול,ביצוע הרבה פחות.

ברוב שלבי המשחק הרגשתי שאני כאילו עובד בשביל מישהו ובעבודה די מבאסת :-\

סיימתי אותו די בכוח ואח"כ לא רציתי יותר להסתכל על הדיסק.

הכל ענין של עיתוי כנראה,המשחק יצא בזמן שלא היו כמעט משחקים טובים בשוק.

תאמת זה לא מפתיע

אני די נהנה מהמשחק א-ב-ל אני בהחלט רואה כל מיני דברים קטנים (וגם גדולים) שהיו יכולים לבאס אחרים

כל מיני גליצ'ים קטנים

אפשרויות מעצבנות

ובעיקר המשימות המשניות שחוזרות על עצמם כל הזמן זה להרוג מחנה של גנבים או של מוטנטים ולקחת פרס

או שמקסימום זה לחפש איזה אייטם באיזה חור

רק המשימות הראשיות של הסיפר מעניינות

כמו שSIMON אמר

המשחק הזה היה יכול להיות ה-ר-ב-ה יותר מהנה ממה שהוא עכשיו

חבל....

אקדח - כי זה קל' date=' וזה טוב למקרה שנגמרים לך הכדורים.

[/quote']

כן אבל זה עוד סוג של תחמושת שאתה צריך לסחוב והכדורים שוקלים

ובכלל האקדח לא עושה נזק אלא אם כן אתה פוגע ישירות בראש ובמקרה הזה חייל יפול אחרי איזה 3-4 כדורים לראש

אני תמיד החזקתי רובה אוטומט עם כוונת, SG למקרה ואני פוגש זומבים, המון תחבושות וערכות(נראה לי שעברתי ת'40 ערכות ו100 תחבושות)

אני גם מחזיק אוטומטי עם סקופ שיש לו מחסנית יותר גדולה ומגיע למרחק יותר גדול

וגם אוטומטי שמצאתי שזה אחד משודרג שעושה מלא DAMAGE אבל בלי סקופ ומחסנית יותר קטנה

רק חבל שאי אפשר להעמיס את שתיהם ביחד

אפשר רק אוטומטי אחד וכל פעם צריך לגשת לאינבנטורי ולהחליף :nixweiss:

עריכה:

נראה לי יש באג רציני במשחק אחרי שאני מסיים את המשימה של ה בולדוג 6

אני בכלל לא יודע אם סיימתי אותה כי עשיתי אותה ביחד עם עוד משימה ולא חזרתי ישר כדי לקבל את הפרס על הבולדוג 6

אז עכשיו המשימה נמצאת בTAB של המשימות שהושלמו אבל הסעיף של לקבל את הפרס מסומן באדום

עכשיו הבעיה היא שהמשחק כל הזמן קורס שאני מנסה להמשיך הלאה עם המשימות (אני צריך לעבור על הדרך שעוברת ליד המחנה של החייל שביקש ממני את הבולדוג 6 ) ואני לא יכול להתקדם

יש איזה פתרון לבעיה הזאת?

אוףף כמה בעיה איזה עצבים :(

פורסם

אני לא זוכר משימה כזו, אבל אני זוכר שהייתה משימה שלא יכלתי לסיים כי לא היה למי לחזור בשביל לקבל את הפרס.

פורסם

אני זוכר שהיה משימה שצריך להשיג משגר טילים מהבסיס של FREEDOM, אבל בגלל שכבר התעללתי לחלוטין בבסיס הזה ובזזתי אותו מכל כיוון ובטיפשותי זרקתי את המשגר טילים כי חשבתי שהוא חסר ערך (הרגתי כמה אנשים וראיתי שהוא כבד אז ויתרתי), לא יכולתי להשלים את המשימה. חשבתי לעצמי - איפה כבר זרקתי אותו?? לפחות דבר אחד טוב יצא מזה - מצאתי סנייפר באותו בסיס.. הוא שירת אותי עד הסוף ממש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים