עבור לתוכן

עזרה בקירור מגבר? (מבעלי הניסיון שבינכם)

Featured Replies

פורסם

יש לי מגבר של LG, שהמאוורר שלו נרשף\לא עובד יותר.

היציאה של המאורר, היא שתי פינים הנה תמונה:

http://img215.imageshack.us/img215/681/11647334ee8.jpg

וזה הגודל של המאוורר:

http://img218.imageshack.us/img218/4562/11dl0.jpg

מה שבעצם עשיתי ולא עובד, חתכתי את הכבל עם השתי פינים (מהמאורר הישן) וקניתי מאורר חדש והלחמתי את החיבור למאורר החדש וחברתי,

והמאורר לא מסתובב ולא עובד.

המאורר יפתור את בעיית החימום והמגבר יפעל כמו שצריך.

יש למישהו ראיון מה צריך לעשות?

מאיפה אפשר לקנות מאורר קטן כזה עם חיבור 2 פינים?

אולי ראיון אחר איך לסדר שם מאורר שיקרר את המערכת?

תודה רבה!

פורסם

שני המאוררים משתמשים באותו מתח הפעלה? חיברת אדום לאדום שחור לשחור (די ברור מאליו אבל בכל זאת).

רוב הסיכויים שהמאורר מקבל מתח רק כשיש צורך (כשהמגבר חם ודורש קרור נוסף). אם גם זה לא עובד אז חיישן דפוק כנראה גורם לכך שלא נשלח בכלל סיגנל להפעלת המאורר. זה קורה בכרטיס מסך לפעמים וגם במכוניות (חיישן טמפ' מים בשביל המאורר של הרדיאטור).

פורסם
  • מחבר

שני המאוררים משתמשים באותו מתח הפעלה? חיברת אדום לאדום שחור לשחור (די ברור מאליו אבל בכל זאת).

רוב הסיכויים שהמאורר מקבל מתח רק כשיש צורך (כשהמגבר חם ודורש קרור נוסף). אם גם זה לא עובד אז חיישן דפוק כנראה גורם לכך שלא נשלח בכלל סיגנל להפעלת המאורר. זה קורה בכרטיס מסך לפעמים וגם במכוניות (חיישן טמפ' מים בשביל המאורר של הרדיאטור).

אין לי מושג אם הם משתמשים באותו המתח.

יותר נכון החשמלאי בחנות הלחים לי את זה, היה במאוורר החדש שלושה כבלים צהוב, אדום ושחור. את הצהוב הוא גזר, ואת האדום הלחים לאדום, ואת

השחור לשחור.

המאורר הוא לא קרור נוסף, אני זוכר שהוא היה עובד תמיד, ברגע שמדליקים את המגבר.

מה דעתך? מה עלי לעשות?

בבקשה, אני כ"כ זקוק לעזרה, פניתי להמון אנשים ואפאחד לא יודע מה לעשות.

פורסם

אפשר לאלתר משהו עם ספק חיצוני פשוט שייתן מתח למאורר כל הזמן וזהו. זוהי האופציה הזולה והמהירה אך טיפלה חורנית :smile1:

פורסם
  • מחבר

אפשר לאלתר משהו עם ספק חיצוני פשוט שייתן מתח למאורר כל הזמן וזהו. זוהי האופציה הזולה והמהירה אך טיפלה חורנית :smile1:

איזה ספק אני צריך? מה העלות שלו? האם הוא יוכל להיכנס בתוך המגבר ולא בחוץ?

והספק מתחבר ישר לשקע חשמל? ואיך אני מחבר את המאורר לספק?

פורסם

ספק עם מתח משתנה, 20-30 שקל, פשוט כזה.

הספק מתחבר לשקע בקיר ולא במגבר, את פשוט מאלתר חיבור בשביל המאורר, זו לא בעיה בכלל (אם יש לך או למישהו קרוב אליך רקע בהלחמות).

גם למשוך מתח מתוך המגבר זה לא כזה בעייתי לרוב אך זה כבר אם אתה אלקטרונאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים