פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר עבדתי עם המדריך ששם כבר מקודם עכשיו אני בXP יש לציין שבהגדרות השפה עשיתי DEFAULT ולא LYX
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר מה זאת אומרת ברמת הX ? ואיך בדיוק? עזרה יותר מפורטת בבקשה -.-אני שוקל אם לדבר על הבעיות הנוספות כשאני לא בלינוקס ובלי עברית אבל אני יעלה אותן בכל זאת ואם אתה חושב שנחכה עד שנפתור תבעיית העברית אז סבבה: 1. התצוגה של המסך היא לא מלאה , משו כמו 5 ס"מ בצד ימין של המסך לא מופיעים ויש שם שחור 2. יותר דחוף לי - אין לי מושג איך להתקין דברים , הורדתי משו עכשיו איך אני מתקין אותו? לדוגמא GAIM או נגן XMMSתודה מראש
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים תסתכל במדריך שנתתי לך, יש שם התקנה ברמת ה-X.1. את הרזולוציה אתה יכול להגדיר דרך גנום, תחפש בתפריטים screen resolution2. תשתמש בSynaptic (ממשק גראפי לAPT, מנהל חבילות של הפצות מבוססות דביאן) וסביר להניח שgaim כבר מותקן, הם פשוט שינו את השם לpidgin.
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים לגבי העברית (אם אתה לא רוצה להגדיר ברמת X):א. תוסיף את הפנאל Keyboard Indicator לבאר של gnomeב. לחצן ימני עליו -> מאפיני מקלדת, שם יש לך טאב של layoutsג. תוסיף את הפריסה - israel lyxד. אתה יכול לשנות את הצורה שאתה עובר בין שפה לשפה בטאב הבא באותו חלון(מה שכתוב לעיל נכון אם התקנת gnome ולא kde, כלומר ubuntu ולא kubuntu)לגבי התקנת תוכנות:יש לך בתפריט applications (למעלה משמאל אם לא שינת את המקום שלו) add/remove... שם אתה יכול לראות את כול התוכנות שניתן להתקין דרך המקורות (רצוי מאוד להתקין כך ולא ישירות!)
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר 1. screen properties are set2. i deleted the hebrew language cause i didn't manage to change between hebrew and english and hebrew was usedand i installed the hebrew again as lyxand i put the default as hebrew but i still can't manage to change between them both and back to hebrewbtw THIS OS IS AMAIZING!! the graphic performences are AWESOME! unbelieveable what this OS can do with my onboard screen card !! עריכה:טוב פתרתי את הבעיה בעצמי אני פשוט הייתי עצלן מדיי עוד עדכונים בהמשךדרך אגב UTORRENT יעבוד פה טוב? אני רוצה להתקין את המשחקwarcraft iii פה על הלינוקס יש עצות איך לעשות את זה?
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים utorrent יעבוד דרך wine (תעשה חיפוש בגוגל מה זה אם אתה לא מכיר) אבל תמיד עדיף להשתמש בתוכנות למערכת ההפעלה שאתה עובד בה ולא תוכנה למערכת אחרת (אם בכלל היא תעבוד דרך כול האימולטורים)במקום utorrent אני ממליץ על deluge!אחרי חיפוש ארוך למחליף לutorrent בלינוקס מצאתי את deluge וזה מצויין (זה מרגיש ממש כמו utorrent המצויינת)אני לא בטוח אם יש אותה במקורות של ubuntu אם כן אז מעולה אם לא אז חיפוש קטן בגוגל (זה החבר הכי טוב שלך בלינוקס) ובאתר שלהם יש חבילת deb מותאמת לubuntu (גם במיוחד ל7.10), שוב - רצוי לעבוד עם המקורות ולא ידנית משחקי blizzard בדרך כלל עובד טוב מאוד עם לינוקס (דרך wine), אז שוב - חיפוש קטן בגוגל "warcraft 3 wine" מביא להרבה תוצאות טובותשים לב שרצוי לבחור במדריך הכי עדכני, יש כאלו משנת 2005 שיכול להיות שדברים השתנו בwine מאז (אני לא משתמש בwine אז אני לא בדיוק יודע)
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה אני תקוע פה הורדתי WINE ואני עדיין לא יודע איך להשתמש באפשרות של התקנת תוכנות הסבר מפורט בבקשהתודה עריכה:הורדתי deluge דרך הsynaptic עכשיו איך אני נכנס לתוכנה ?<
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים שוב, אני לא משתמש בwine...אבל הקונספט בה זה דרך השורת פקודה, נגיד ואתה רוצה להריץ תוכנה abc.exe בלינוקס:wine /path/to/abc.exeאם התוכנה abc רצה כמו שצריך דרך wine אז אתה מקבל מה שהייתה מקבל אם הייתה מריץ מwindowsגוגל זה החבר הכי טוב שלךפשוט תחפש:wine abc ubuntuאו משהו באזור, אם זו תוכנה/משחק פופלארי אני מבטיח לך המון תוצאות רלוונטיות וגם לא מעט מדריכים
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר שוב תודה על התגובה המהירה מאוד עזרת עוד בעיה התוכנות שרצות עכשיו ברקע איפה הם מוצגות?ואיפה יש מנהל תוכנות כמו שיש ב WINe כדוגמת alt ctrl shift?עריכה:עכשיו אני יודע איך להתקין תוכנות אשר נמצאות ב synaptic אבל איך אני מתקין תוכנות אשר נמצאות ב שולחן עבודה?איך אני מביא אותם ל סינפטיק ומסמן אותם?
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים התוכנות שרצות עכשיו ברקע איפה הם מוצגות?system -> administration -> system monitor ואיפה יש מנהל תוכנות כמו שיש ב WINe כדוגמת alt ctrl shiftמה הכוונה?עריכה:עכשיו אני יודע איך להתקין תוכנות אשר נמצאות ב synaptic אבל איך אני מתקין תוכנות אשר נמצאות ב שולחן עבודה?מה נמצא בדיוק בשולחן העבודה?איך אני מביא אותם ל סינפטיק ומסמן אותם?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר מה נמצא בשולחן עבודה? בוא אני יסביראני רוצה לפתוח קובץ מקובץ של ווינדוס בסיומת ראר - אני לא יכולחיפשתי ווינראר בסינפטיק לא מצאתי הורדתי ווינראר ללינוקס עכשיו איך אני מתקין תווינראר שהורדתי ללינוקס ? אמרת שעושים את זה דרך הסינפטיק עכשיו איך אני מביא את זה לשם? לא הצלחתי... תודה מראש
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים winrar, כפי שהשם מרמז, היא תוכנה ל- Windows. נסה לחפש rar או כל archive manager אחר שבטח ידע לטפל בפורמט.בכל מקרה, אם כבר מצאת והורדת תוכנה ישירות ולא דרך סינפטיק (או כל מנהל תלויות אחר) וסיומת הקובץ היא deb, אתה יכול להתקין אותה ע"י הפקודהsudo dpkg -i filename.debכש- filename הוא כמובן שם הקובץ שהורדת (כולל נתיב אם אתה לא מריץ את הפקודה מהתיקייה בה נמצא הקובץ).אם לקובץ שהורדת יש סיומת rpm, עדיין אפשר להתקין אותו באובונטו אבל זה מצריך הרבה יותר עבודה בד"כ. אם יש לו סיומת אחרת זה כבר מתחיל להיות ממש מסובך.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים אתה יכול להתקין automatix:http://www.getautomatix.com/ע"י התוכנה הזו אתה יכול להתקין כמה דברים שימושיים (כמו תמיכה רחבה יותר של file roller שיפתח גם rar,ace,7zip וכו')(יש שם גם את כול הקודקים שאתה צריך לubuntu)מה שהתוכנה הזו עושה זה בעצם לרכז במקום אחד את כול ההתקנות שבדרך כלל אנשים נורמלים צריכים, עקרונית אתה יכול לעשות את זה לבד בצורה ידנית (לחפש איזו חבילה אתה צריך בשביל תמיכת rar לדוגמא ולהתקין אותה) אבל אם אתה לא מכיר או אין לך כוח - פשוט תשתמש בזה, זה נוח, מהיר וקלולגבי:"אמרת שעושים את זה דרך הסינפטיק..."הכוונה בזה היא שאתה מתקין ומסיר את כול התוכנות שלך דרך שם ולא ידנית (מוריד מאתר כולשהוא קובץ .deb או אפילו את הsource ומתקין/מקמפל לבד), במיוחד שאתה חדש ללינוקס הצורה המועדפת היא דרך סינפטיק (או יותר מהיר - דרך apt-get בטרמינל)
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים automatix לא מומלץ, עושה המון בלאגן במערכת.בפעם הלא יודע כמה - http://ubuntuguide.org/ובתור תחליף לutorrent אני ממליץ על ktorrent.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.