עבור לתוכן

TimeShift הדמו *החדש* יצא

Featured Replies

פורסם

משחק מעולה, גרפיקה לא בשמיים(JERICHO יותר טובה לדעתי) אבל זה מתגמד לעומת האפשרות לשנות את הזמן ! - שינוי כזה במשחקיות מזמן לא ראיתי, כול הכבוד למפתחים !

• תגובות 56
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי בדמו (סיימת אותו) ואם לומר את האמת... לא נהניתי. נחמד הקטע עם הזמן אבל משהו במשחק הזה לא מספיק "משכנע" אותי.

לא מרגיש את העוצמה בירי, עד כדי שיעמום. המנוע לא עושה לי את זה כנראה, למרות שהוא רץ ממש חלק על הגדרות הכי גבוהות 1600x1200.

ד"א, לאחר שהתקנתי את הדריבר בטא הנדרש קיבלתי מסך כחול ב-Unreal 3 :pissed:

פורסם

אני עם הדריוור בטא לא היו לי בעיות לא עם הדמו ולא עם אנריל.

ומה לא משכנע במשחק יריות? אין פה שום נפילה באף תחום שאני יכול לחשוב עליו (נשקים לא משכנעים, אויבים לא משכנעים וכו') והקטע עם הזמן רק מוסיף.

פורסם

קשה להסביר... זו ההרגשה הכללית. אולי אחרי הדמואים האחרונים קשה לי להתחבר דווקא למשחק הזה. הוא מרגיש לי מוזר, הרגשה דומה לזאת שהייתה לי עם "Red Faction" בזמנו.

וחבל שהרסו את החץ וקשת עם הפיצוץ המטופש הזה.

F.E.A.R הרבה יותר מוצלח לדעתי, ואפשר להבין למה אני משווה דווקא אותו.

פורסם

אני לא מבין למה אתה משווה אותו ל FEAR..

FEAR משחק יחיד, משחק שמתיימר ליהיות משחק מפחיד, ללא קבוצה ושה- SLOW MOTION אמור ליהיות רק "תוספת" קטנה..

לעומת זאת TS שונה לגמרי..

לגבי החץ וקשת, לפי דעתי, אחד הנשקים ! איזה מגניב לעצור תזמן, לירות, להמשיך תזמן וליראות את האויב עף אחרוה כמו טיל..

פורסם

אני אישית אהבתי את ה DEMO אבל לא שופטים משחק לפי זה

נחכה שהמשחק המלא יצא ואז נוכל לתת חוות דעת הרבה יותר טובה

הסוף של הדמו הזכיר לי את אפקט הפרפר

פורסם

הדבר שהכי הפתיע אותי בדמו הזה הוא הגראפיקה המדהימה ביחס לכרטיס המסך המזדקן שלי[6800gt]

גם המשחק עצמו חביב, לא יודע אם הייתי קונה, אבל יש פוטנציאל טוב להעביר את הזמן.. בכל מקרה, אהבתי את המשחק הזה בהרבה מאשר COD4 הגרוע לדעתי.

פורסם

טוב זה כבר עיניין של העדפה

אני אישית אהבתי את COD4 הרבה יותר

פורסם

אני לא יודע אם אתם יודעים אבל המשחק הזה החליף כמה ידיים ולסיירה (Sierra) מגיע כל הכבוד על זה שהם באו לצוות המשחק ואמרו להם "כמה זמן אתם צריכים בשביל לשפץ את המשחק ולעשות ממנו משהו שאנשים יהנו לשחק?", הצוות אמרו "שנה" והם אכן קיבלו, שינו את המשחק מאד (לטענת המפתחים הןם ממש התחילו דברים מסויימים מאפס) ומשמח מאד לראות שיש לזה תוצאות ושהרוב המוחץ כאן מאד נהנה מהעבודה של המפתחים עד כה :xyxthumbs:

סיבה זו כשלעצמה מהווה סיבה מספקת בשבילי לקנות את המשחק, בחברה כזו שווה לתמוך!

עכשיו רק נשאר ש-EA תלמד מסיירה איך לוקחים את הזמן ומלטשים משחק כמו שצריך ולמחשב יהיה עידן זהב :silly:

פורסם

:s05: :s05:

לא עובד לי..התקנתי את המשחק וגם את הדרייברים החדשים..ועדיין לא עובד לי..

יש לי כרטיס מסך 5500FX..(אני יודע שהוא ישן..)

אני לא חושב שהוא יעבוד לך הוא דורש 6600 לפחות..

פורסם

אני לא יודע אם אתם יודעים אבל המשחק הזה החליף כמה ידיים ולסיירה (Sierra) מגיע כל הכבוד על זה שהם באו לצוות המשחק ואמרו להם "כמה זמן אתם צריכים בשביל לשפץ את המשחק ולעשות ממנו משהו שאנשים יהנו לשחק?", הצוות אמרו "שנה" והם אכן קיבלו, שינו את המשחק מאד (לטענת המפתחים הןם ממש התחילו דברים מסויימים מאפס) ומשמח מאד לראות שיש לזה תוצאות ושהרוב המוחץ כאן מאד נהנה מהעבודה של המפתחים עד כה :xyxthumbs:

סיבה זו כשלעצמה מהווה סיבה מספקת בשבילי לקנות את המשחק, בחברה כזו שווה לתמוך!

עכשיו רק נשאר ש-EA תלמד מסיירה איך לוקחים את הזמן ומלטשים משחק כמו שצריך ולמחשב יהיה עידן זהב :silly:

:goodposting:

פורסם

אם הגרפיקה הייתה יותר טובה - בסגנון של JERICHO נגיד היה לנו בלי ספק מתחרה חזק למשחק השנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים