פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אהלן..לא מזמן קניתי משהו שהוא בעצם אל פסק קטן כזה שמתחבר לקיר של GPT.. בחנות אמרו לי שהוא מגן במשך 4 דק'..אבל יש לי שאלה האם אני חייב לחבר אותו לקיר או שאני יכול לחבר אותו למפצל.. ???(מפצל של 9 שמתחבר לקיר ולחבר את האל פסק הזה לאחד מהחיבורים שבמפצל ולחבר אליו את המחשב והמסך..) עשיתי את זה וניסיתי לנתק את המפצל מהחשמל וזה היה כאילו האל פסק לא עובד...ועכשיו אני בלי שום מגן ואני קצת מפחד..אני לא יכול לחבר את האל פסק הזה ישר לקיר כי אז הכבל של המחשב לא מגיע לשקע בכלל..מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור לי,דניאל.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לדעתי מה שקנית זה מגן ברקים פשוט או מייצב מתח, אם אכן כך הדבר, חזקה שעבדו עליך.יש לך קישור למוצר או תמונה שלו?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אין אל פסק של GPT - קנית מגן ברקים.ותשנה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר זה לא אל פסק..כתוב עליו מגן מכשירים אלקטרוניים.(כולל מגן ברקים ונחשולי מתח)4 דק' השהיה בהפסקת החשמל.GPT protectorזה מה שכתוב עליו..מה אני עושה?אין לי כסף לקנות משהו ב-500 שקל..דניאל.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אם אין לך כסף לקנות משהו ב-500 ש"ח (שזה תקציב גבולי לכל הדיעות), אז אתה לא יכול לקנות.מה אתה רוצה שנעשה, מגבית?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים בקיצור,אם אין לך כסף לאחד תחסוך או שלא תקנה. אלו הפתרונות.לגבי מה שיש לך כבר,פשוט תחבר אותו לשקע לא הבנתי מה הבעיה כ"כ. לא עובד? כנראה לא חיברת נכון - תחבר בצורה כזו שזה יעבוד.אז מה אתם ממליצים לי לעשות? לקחת את זה לחנות ולהתלונן?להתלונן על מה? המוצר שלך תקול? לא עובד? קנית מוצר שאמור לעשות X והוא עושה X..מה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.