עבור לתוכן

באיזה תוכנות P2P אתם משתמשים?

Featured Replies

פורסם

אשמח לשמוע מדוע בחרתם באותה תוכנה- גודל הקהילה, מבחר ההורדות, מהירות ההורדה, מימשק משתמש, או אולי פיצ'רים אחרים...

Prog.

פורסם

קזה\מורפיוס, בגלל הנוחות (?) והקהילה הגדולה...

עם כי היא גרועה למוסיקה, ובשביל זה יש AudioGalaxy עם ממשק ממש מגעיל..

פורסם

קזה\מורפיוס, בגלל הנוחות (?) והקהילה הגדולה...

עם כי היא גרועה למוסיקה, ובשביל זה יש AudioGalaxy עם ממשק ממש מגעיל..

הוצאת לי את המילים מהפה... ;)

פורסם
  • מחבר

מה עם iMesh, Gnotella, BearShare, WinMX, ו-Blubster? למישהו יש נסיון עם אחת (או יותר) מהן?

Prog

פורסם

DIRECT CONNECT - התוכנה !

אפשר למצא בה הההההההההההההההההכל .

הבעיה איתה שאם רוצים להכנס לHUBS ממש גדולים , צריך לשתף מעל 100 גיגהבייט כדי לקבל גישה .

פורסם

קאזזה

איי מאש כבדה

פורסם

פעם השתמשתי ב-KaZaA, עד שגיליתי את כמות ה-SpyWare שהיא משתילה לי במחשב והעפתי אותה לקיבינימאט!

הייתי משתמש בה רק כדי להוריד קליפים, עכשיו אחרי שהעפתי אותה מצאתי מקורות הורדה אחרים לקליפים, באיכות טובה יותר (SVCD, ב-KaZaA זה VCD), המקור לקליפים באיכות SVCD הוא mIRC, יותר מכך לא אוכל לפרט :-X

אז ככל הנראה תוכנת ה-P2P הכי שימושית שמותקנת אצלי כרגע היא AudioGalaxy, הסיבה היא שהיא היחידה שמאפשרת חיפוש מדוייק של שיר (כולל סוגריים, כולל גרסה, כולל הכל) ובאיכות טובה בדר"כ (192 כמו שאני אוהב).

זהו 8)

פורסם

מורפיוס...למרות שהוא יכול להיות ממש לעצבן ולהתקע ולמחוק את מה שהורדת באמצע הורדה...קרה לי כבר כמה פעמיים אחרי שהורדתי 600-700 מ"ב... :AR15: :asthanos:

פורסם

כן, גם לי... עד שנשבעתי שאני יותר לו מוריד משם סרטים...

אה, מישהו מוכן בהזדמנות חגיגית זו להסביר לי מה לעזאזל ההבדל בין קאזה למורפיוס, ומי היתה קודם?

שתי התוכנות שומרות את הקבצים בשם kazaadownloadxxxxxxx.dat, אבל זה עדיין לא אומר כלום... כי יכול להיות ש:

א. קאזה היתה ראשונה. מורפיוס העתיקו אבל שכחו לשנות את השם של הקובץ הנשמר, וזה מה שחשף אותם.

ב. מורפיוס היתה ראשונה. "kazaa" היה מעיין שם קוד שאחד המתכנתים חמד לצאן והשתמש בו בשם של הקובץ, מה שנתן את ההשראה לשם של התוכנה המועתקת...

פורסם

אני משתמש KaZaA

אבל אני חושב שהיא חרא של תוכנה

למשל הורדתי סרט של 700 באיזה שבועיים-שלוש רצוף (ויש לי אינטרנט מהיר).

:repuke:

פורסם

KAZAA ממילא גוססים, למישהו יש תוכנת שיתוף קבצים יותר מוצלחת מזו ?

פורסם

כן...הם חסמו את אפשרות החלפת התוכנות בין המשתמשים...

פורסם

הכי טובה היא MUSICITY MORPHEUS! לא רק שירים גם תוכנות סרטים וכד' קורעת את KAZZA כי היא גם פועלת על רשת של קאאזה וגם לא SPYWARE! שזה היתרון :o

פורסם

תגידו, כולכם משוגעים?

אם יש לכם חיבור מהיר לרשת, עדיין לא ראיתי תוכנה יותר אפקטיבית

מהחמור, או בשמו הלועזי eDonkey2000.

אז נכון, היא לא הכי ידידותית, ולא מומלץ לחפש בה קבצים במשקל קטן מ50mb

אבל שזה מגיע לiso's וסרטים אין תוכנת שיתוף שמתקרבת...

התוכנה מכריחה אותך לשתף - אתה מקבל ratio של 1:4. כלומר, כדי לקבל 4 קילובייט לשניה אתה חייב להעלות אחד.

בנוסף, אין אפשרות לחסום או לבטל העלאה ואין מצב שאין לך קבצים ברשימת הקבצים לשיתוף מכיוון שהתוכנה משתפת

קבצים כמעט מייד אחרי שהתחלת להוריד אותם!

כל התכונות האלו מונעים מצב של כמה משתמשים בודדים שתורמים והמון leech-רים שרק לוקחים.

רק לדוגמא, בדיוק לפני דקה סיימתי להוריד את ה dvd rip של שר הטבעות (ארבע דיסקים!)

אני לא מדבר על הtelesyc של centropy אלא הrelease החדש. הסרט הזה הופיע בisonew.com

לפני שבוע בערך. גם סרטים ישנים לא חסר שם - לא מזמן הורדתי את "מונטי פייטון והגביע הקדוש" בפורמט

divx!

נכון, החמור היא לא תוכנת p2p אבל היא גם לא מבוססת שרת מרכזי ויחיד אלא מספר שרתים קטנים המנוהלים

ע"י אנשים רגילים ולא חברה הפגיעה יותר לתביעות. גם direct-connect מבוססת על עקרון דומה רק שבחמור אין

מינימום שיתוף וכל מיני תנאים שמנהלי שרתים קטנוניים מציבים לך - אתה משתף לפחות את התוכנה שאתה מוריד כרגע.

יתרון (גדול) נוסף על DC הוא שהחמור מוריד קבצים ממספר רב של משתמשים בו זמנית בדומה לקאזה אך יותר אפקטיבי

מנסיוני ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים