עבור לתוכן

Half-LIfe 2 Episode 2 -הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי אותך כלל

חיסלתי כבר את כל היצורים והם אומרים לי FOLLOW THE VAULT משהו כזה..

חיפשתי בכל מקום ואין לי מושג לאן ללכת

עדיין לא הופיעו לך 3 אורות והוורטיגונים הגיעו? כנראה שיש באג או שפיספסת אחד

עריכה-

הם כן הופיעו.... אמור להיות דיאלוג ארוך ואז אתה צריך לעקוב אחרי אחד מהם לתוך המכרות...

• תגובות 291
  • צפיות 33.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בקיצור FUCK של המשחק.

כבר קרו לי מקרים דומים עם HALF LIFE

פורסם

זה רק אני או שכל האף לייפים חנוקים מבאגים !?

לי היה גם ב HL2 וגם ב EP1, חשבתי שזה רק אצלי..

פורסם

זה רק אני או שכל האף לייפים חנוקים מבאגים !?

לי היה גם ב HL2 וגם ב EP1, חשבתי שזה רק אצלי..

ויש לך את המקורי?אם לא אולי הפריצה גרמה איכשהו לבאגים.

אני שיחקתי במקורי ובאף משחק לא היה לי באג אחד אפילו.

פורסם

ויש לך את המקורי?אם לא אולי הפריצה גרמה איכשהו לבאגים.

אני שיחקתי במקורי ובאף משחק לא היה לי באג אחד אפילו.

הבאג המרכזי זה בעיות באוונטים (אם משהו קרה אז משהו יקרה וכך הלאה...)

פורסם

ב HL2 (הרגיל) יש המון באגים, למשל במעלית, שאם אתה מדבר עם מישהו (יותר נכון מדברים אליך xD) והוא רוצה להכנס למעלית אבל רק שהוא יסיים לדבר, אז אם אתה נכנס למעלית לפניו כשהוא מדבר, אז שהוא מסיים לדבר לא קורה כלום... אז חייבים לעשות load ולחכות שהוא יסיים לדבר, יכנס למעלית ואז אתה אחריו xD

פורסם

It's because you've been playing in the cracked version.

I had none of these problems in the legitimate Steam version.

P.S: Sorry for the English, I have to work through Linux now and for some reason the Hebrew doesn't work.

פורסם

כפתור ימני על הבאר שלמעלה (GNOME) תלחץ על add, תבחר keyboard משהו, אח"כ OK.

כפתור ימני על מה שהופיע לך בבאר, settings ו add, בחר ב hebrew lyx.

בקשר למשחק, זה מקורי..

פורסם

יש לי את הכל מקורי, לא נתקלתי בבאג אחד באף אחד מהמשחקים.

פורסם

ב HL2 (הרגיל) יש המון באגים, למשל במעלית, שאם אתה מדבר עם מישהו (יותר נכון מדברים אליך xD) והוא רוצה להכנס למעלית אבל רק שהוא יסיים לדבר, אז אם אתה נכנס למעלית לפניו כשהוא מדבר, אז שהוא מסיים לדבר לא קורה כלום... אז חייבים לעשות load ולחכות שהוא יסיים לדבר, יכנס למעלית ואז אתה אחריו xD

שוב, הבאג הכי נפוץ (וכמעט היחיד) זה הבעיה באיוונטס העניין הוא שלא ממש נוח לתכנת סצנות כאלה במנוע סורס... הוא ממש טוב לבניית השלבים והאוייבים והנשקים וכל זה אבל ברגע שאתה מכניס דיבור ותזמונים זה נהיה הרבה יותר מסובך

פורסם

אני חייב להגיד שגם בגרסה הלא מקורית אין שום באגים :-X

פורסם

תאמת יש באגים בגרסה הלא מקורית בעיקר טקסטורות חסרות.

חוץ מזה איזה סוף עצוב יש למשחק, גם מאוד מאכזב שהם לא הכניסו שם נשק חדש חוץ מהסטיקי בומב שהוא די מעצבן.

פורסם

הסטיקי בומב מגניב! איזה כיף זה להטעין אחד על האוטו מאחורה, למצוא את המטרה. לעשות 90 מעלות חרקה עם HANDBRAKE :) לרדת מהר, לזרוק על ה WALKER בדיוק את הסטיקי בומב ו BOOM!!! :):) איזה כיף זה לראות אותם מתפרקים בפיצוץ אחד :)

פורסם

אני רואה שלא קראת הרבה במשחק, הא?

לא קוראים להם WALKER, אלא strider..

פורסם

הסטיקי בומב מגניב! איזה כיף זה להטעין אחד על האוטו מאחורה, למצוא את המטרה. לעשות 90 מעלות חרקה עם HANDBRAKE :) לרדת מהר, לזרוק על ה WALKER בדיוק את הסטיקי בומב ו BOOM!!! :):) איזה כיף זה לראות אותם מתפרקים בפיצוץ אחד :)

זה מעצבן כי מסביבו יש מלא מפלצות קטנות שיורות לך על ה STICKY BOMB ואז הוא מתפוצץ לך בידיים

זה גם הקטע הכי קשה במשחק.. בסוף באים איזה 3 כאלה במכה! אבל בקטע הזה כבר מתחילים להיות מקצוענים וגם המוזיקה נותנת אווירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים