פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר יש דרך להפעיל שני פרופילים שונים ?גם אני וגם אחי רוצים לשחק במשחק אבל לא רוצים שהשמירות יעלו אחד על השני יש איזה אפשרות לעשות שיהיה פרופילים כמו ב99 אחוז מהמשחקים היום ? אין אפשרות.מה שאפשר לעשות זה לקבוע שאחד ישתמש בשמירה מהירה F6והשני ישתמש בשמירות הרגילות.זה לא נוח אבל זה מה יש
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים או שאח הגדול ישחק ראשון ויגמור את המשחק .ואחרי זה האח השני יתחיל חח אבל זובי כולם חמיייםםם על המשחק
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים בקטע אחרי שהורדתי את המסוק... יש כזה מקום מלא מכונות ירייה אוטומטיותאני צריך להרוס אותם או להתחמק? זה ממש קטע קשה
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים בקטע אחרי שהורדתי את המסוק... יש כזה מקום מלא מכונות ירייה אוטומטיותאני צריך להרוס אותם או להתחמק? זה ממש קטע קשההולך חזק אחי בקטע של החשיבה אהה? חחחחחחחחחחחח אני עוד מעט מתחיל לשחק והראש מעכשיו כאב.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים הולך חזק אחי בקטע של החשיבה אהה? חחחחחחחחחחחח אני עוד מעט מתחיל לשחק והראש מעכשיו כאב.כן זה דיי מציק הקטעים האלה זה הולך ונהיה מסובך יותר (בהתחלה זה גם מסובך אם לא מבינים מה צריך לעשות)
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אתה מתכוון לAUTO GUN? אי אפשר להתחמק ממנו....אתה אמור להתגנב אליו ואז לפוצץ אותו
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אתה מתכוון לAUTO GUN? אי אפשר להתחמק ממנו....אתה אמור להתגנב אליו ואז לפוצץ אותותודה.. עברתי את המשחקבכלל לא קצר כמו שאמרו.. הסיום קצת מוזרעושה צמרמורת ועם הקטע לפני הסיום הם חפרו, זה כבר נמאס שהם שולחים איזה 10 מפלצות כאלה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים הרגע סיימתי אותו... :'(מה הם דפוקים ?! מה הם הורגים אותו ? כולי מלא צמרמורות !! אוףףף... :'(אבל אני אומר בסוף הוא איכשהו יחזור לחיים, בבקשה !! וולוה אל תהרגו לי אותו..למה ?! למה...
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אני תקוע פה... וחוטף כבר כאב ראש... זה לא חידה או משהו מסובך יותר מידי.... אם אתה תקוע בגל האחרון ויש לך עדיין טורטס אז שים את שניהם למטה ופשוט תרסס עם השוטגאן
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים לא הבנתי אותך כללחיסלתי כבר את כל היצורים והם אומרים לי FOLLOW THE VAULT משהו כזה..חיפשתי בכל מקום ואין לי מושג לאן ללכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.