עבור לתוכן

FEAR Perseus Mandate Demo

Featured Replies

פורסם

פיי יאלה כמה מישחקים חדשים יוצאים באסה שהמחשב שלי לא יזיז אותם כל החודש הזה יצא 10 דמואים של מישחקים שווים

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה משחקים...

מרבית המשחקים בחבילות הרחבה משנים את המקומות בהם אתה משחק, משנים אווירה, משנים THEME, משנים כלי נשק [ו\או מוסיפים] ומביאים עליך אויבים חדשים שעוד לא יצא לך להתקל בהם.

FEAR עשה את זה בצורה עלובה...EXTRACTION POINT מרגיש בדיוק כמו פיר מבחינת אווירת המשחק והסביבות...כל הסצנות האורבניות במשחק נראות אותו הדבר, בדיוק כמו במשחק הקודם...החלק הכי מגוכח הוא שגם בהרחבה יש סצנה ארוכה בה אתה מתהלך בתוך מגרש חנייה, שזה 100% אותו הדבר כמו FEAR...ההבדלים היחידים הם כמה אויבים חדשים שלא משנים כלום מבחינת המשחקיות, והנשקים החדשים פשוט נמאסים אחרי 3 דקות.

ההרחבה השנייה בכלל פותחה ע"י חברת צד שלישי ואמורה להיות משהו עלוב להפחיד...

ועכשיו אתה בטח תוהה איזה הרחבות כן הביאו לשינויים....

HALF LIFE EPISODE 1 HALF LIFE EPISODE 2 הם דוגמא נחמדה למשחקים שכן מוסיפים, כן ממשיכים, כן משנים אווירה וכן מפילים עליך אויבים חדשים, אתגרים חדשים ואווירה חדשה מבלי לשנות יותר מדי.

ולשם שינוי, זה גם לא מרגיש כאילו את המשחק בHALF LIFE 2. [בניגוד לFEAR]

ה - EP1 ו - 2 הן לא דוגמא לחבילות הרחבה מחדשות, זה עוד מ - HL2 ותו לא.

לעומת זאת: THE FROZEN THRONE, THRONE OF BHALL, THRONE & PATRIOTS, HORDES OF THE UNDERDARK, YURI'S REVENGE הן חבילות הרחבה כאלו.

נ"ב: גם EXTRACTION POINT פותחה ע"י חברת צד שלישי.

פורסם

היום אני מבין שזו אחת ההרחבות המיותרות שיצאו אי-פעם.

אם מסתכלים סביב ורואים את כל הדמואים החדשים והמשחקים הצפויים,מי יסכתל לכיוון של הרחבה כזאת?

מיותר.

מועד לכישלון.

מסכם ומתמצת את דעתי :xyxthumbs:

פורסם

היום אני מבין שזו אחת ההרחבות המיותרות שיצאו אי-פעם.

אם מסתכלים סביב ורואים את כל הדמואים החדשים והמשחקים הצפויים,מי יסכתל לכיוון של הרחבה כזאת?

מיותר.

מועד לכישלון.

בדיוק ... ישר שראיתי שזה יצא אמרתי מיותר .. :\

פורסם

פיי יאלה כמה מישחקים חדשים יוצאים באסה שהמחשב שלי לא יזיז אותם כל החודש הזה יצא 10 דמואים של מישחקים שווים

כן,האא...איזה באסה לראות אנשים אחרים משחקים בדמואים מעלים תמונות,מדברים על המשחק,מדברים על ההגדרות...ואתה יושב בצד. >:(

בכלל,נראה לי שיש לי את המחשב הכי מעפאן פה בפורום... :'( :'( :'(

פורסם

בעע שלי יותר חח ניצחתי יש לי 7300LE

פורסם

שאלה בקשר להרכבות

האם כדי לרכוש אותם כי שמעתי שהם לא משהו וסתם דרדרו את רמת המשחק שהייתה מצוינת

פורסם

כל כך קשה לקרוא 4 עמודים?

המסקנה פה, התקבלה מאוד מהר.

ובמילה אחת:

מיותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים