עבור לתוכן

עזרה בקשר לפאנלים במסכי מחשב.

Featured Replies

פורסם

חשבתי שהוא כבר לא זמין לקנייה יותר, לכן נמנעתי מלהמליץ עליו.

אם הוא כן, אני מצטרף להמלצה.

• תגובות 64
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא יצטרך לבדוק בעצמו מול אולסייל שמציעים את המסך של פיליפס במחיר אטרקטיבי אם יש עוד מלאי ומה תנאי החזרה בנוגע לפיקסלים שרופים.

פורסם
  • מחבר

הפיליפס ניראה ונשמע מצוין אבל המחיר שלו הוא כמעט 3 אלף אתר זאפ... התקציב שלי 1500

פורסם

סרטים נראים מצוינים ב226 אבל החיסרון היחיד שלו זה ממש לא משנה אלא רק אם אתה גרפיקאי מקצועי זה זוויות הצפייה...וזה גם לא מורגש כמעט....

לא מורגש. אם אתה עיוור. או אם אתה באמת כל הזמן יושב מול המסך באותה זווית.

היום ראיתי אחד כזה בחנות. גועל נפש. אל תטען כאילו רק גרפיקאים צריכים מסכים נורמליים. אני לא גרפיקאי ואפילו לא קרוב, אבל הזוויות הזוועתיות של מסכי TN מעלים לי את הסעיף.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חבר'ה התקשרתי אל חברת חיון שמשווקת את סמסונג בארץ ופשוט שאלתי אחת ולתמיד איזה סוגים הם מביאים.. נאמר לי שסמסונג עכשיו מייצרת את כול המסכים ללא שם(TN/PVA ואחרים) אלא כולם אותו דבר והם באיכות טובה..עכשיו המוכר המליץ לי כי עדיין יכול להיות שקיימים דגמים ישנים באיכות ירודה לשאול את המוכר בחנות איזה פאנל זה לפי המספר סידורי שמאחור...

אני מקווה שהמסכים איכותיים ואני לא יתאכזב.

פורסם

אוקיי חבר'ה התקשרתי אל חברת חיון שמשווקת את סמסונג בארץ ופשוט שאלתי אחת ולתמיד איזה סוגים הם מביאים.. נאמר לי שסמסונג עכשיו מייצרת את כול המסכים ללא שם(TN/PVA ואחרים) אלא כולם אותו דבר והם באיכות טובה..עכשיו המוכר המליץ לי כי עדיין יכול להיות שקיימים דגמים ישנים באיכות ירודה לשאול את המוכר בחנות איזה פאנל זה לפי המספר סידורי שמאחור...

אני מקווה שהמסכים איכותיים ואני לא יתאכזב.

בוא נעשה קצת סדר.....סמסונג ועוד 3 חברות (AUO, CMO ו- LG.PHILIPS) מייצרות את רוב (אם לא כל) הפאנלים למסכי LCD . לא את המסכים עצמם. גם חברות שמייצרות מסכים מקצועיים (וטובים ואיכותיים בהרבה משל סמסונג) כמו EIZO היפנית לדוגמא,קונות את הפאנל מסמסונג . לגבי המספר הסידורי שמאחור אני חושב שהמוכר התכוון למסכי סמסונג בלבד וגם אז הכוונה היא לא לסוג הפאנל (TN ,VA ,S-IPS וכו') אלא לחברה שייצרה את הפאנל של המסך (אם המסך מתוצרת סמסונג)-כי למרות שסמסונג מייצרת פאנלים להמון חברות ,הרי שלמסכים מתוצרתה היא משתמשת גם בפאנלים מתוצרת החברות האחרות-לזה כנראה המוכר התכוון כאשר דיבר על המספר הסידורי שמאחור-כאשר הפאנל מתוצרת סמסונג נחשב לאיכותי ביותר.

פורסם

גם אני ממליץ בחום על ה PHILIPS 200W6CS, קניתי גם כן מאולסייל, הגיע תוך שבוע ללא פיקסלים שרופים כלל.

אחריות של איסטרוניקס.

אין מסך במחיר של 1500 שקל שמתחרה עימו (אולי חוץ מ VP930, אבל הוא 19 ולא רחב), רואים בו מעולה, צבעים חיים וטקסט חד מאוד ולא מפוקסל.

יש לי בבית גם VIEWSONIC VX2235WM שקניתי לצורך הפיכה ל TV והוא פאנל TN, כשחיברתי אותו ליד הפיליפס הוא ממש החוויר ויש בינהם הבדל משמעותי.

במסך TN מספיק שתזיז את הראש 10 מעלות וכבר משהו ישתנה לך בתמונה בפיליפס זה לא קורה !

חוץ מזה הצבעים הרבה יותר עמוקים וברורים בפיליפס, התמונה פחות מפוקסלת וממש קרובה למסך CRT איכותי.

בהצלחה, אל תקנה TN העניים שלך יותר חשובות מעוד 2MS או 2" יותר גודל, אל תתפשר באיכות של המסך ...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל המסך יקר לי ולפי הנתונים הוא איטי מידי...אני כנראה ילך על הסמסונג לאחר שוידאתי שמוכרים עים פאנל טוב..

מישהוא יכול להגיד לי איזה סימן יש שאני אדע שזה של סמסונג כפי שאמר פה אחד האנשים<?

לא הבנתי מה יעזור לי המספר הסידורי בפועל איך אני רואה שזה לא TN?

אמורה להיות רשומה אות כולשהיא או מה?

פורסם

תודה רבה אבל המסך יקר לי ולפי הנתונים הוא איטי מידי...אני כנראה ילך על הסמסונג לאחר שוידאתי שמוכרים עים פאנל טוב..

מישהוא יכול להגיד לי איזה סימן יש שאני אדע שזה של סמסונג כפי שאמר פה אחד האנשים<?

אתה כנראה לא מבין מה אומרים לך כאן.

הסמסונג המדובר בא תמיד עם פאנל TN כך שאין לך מה לבדוק.

מה שאתה כן יכול לראות זה את יצרן הפאנל S,A,C.

אל תבלבל בין היצרן לסוג הפאנל.

ולגבי הפיליפס הוא עולה 1500 באולסייל והוא בא עם פאנל איכותי.

אני לא ראיתי 20" איכותי במחיר כזה.

פורסם

כל מסך של סמסונג בגודל 20" הוא בעל פאנל TN למיטב ידיעתי. מסכי 22" של סמסונג יקרים לך מדי אם הבנתי נכון, אבל בלי קשר כל מסך 22" הוא בעל פאנל TN .למידע נוסף אתה יכול לבדוק כאן:

http://axofiber.no-ip.org/inside/monitor.lcd.panels.en.htm

האפשרות הכי טובה עבורך לדעתי היא הפיליפס (כל עוד מוכרים אותו במחיר כזה!) או ללכת על מסך לא רחב עם פאנל איכותי כדוגמת VP930 של ויוסוניק .

לגבי זה ש 8ms נראה לך איטי מדי.... אתה עושה טעות .אם תקרא היטב את המאמרים של ארז ותעשה חיפוש בנושא הזה כאן בפורום תגיע קרוב לודאי שהנתון של זמן התגובה אינו משמעותי כמעט.

פורסם
  • מחבר

אם ככה למה השירות לקחות של חיון הטעו אותי ואמרו לי שזה לא TN אלא איכותי בהרבה ושאני יכול ללכת ולראות בחנות שמוכרת את המסך

פורסם

אם ככה למה השירות לקחות של חיון הטעו אותי ואמרו לי שזה לא TN אלא איכותי בהרבה ושאני יכול ללכת ולראות בחנות שמוכרת את המסך

כנראה שלא הבנת אותם (או שהם לא הבינו אותך). הם התייחסו כנראה לחברה שמייצרת את הפאנל (וכאמור יש 3 חברות המייצרות פאנלים למסכים האלו) ,והבטיחו לך שהפאנל (שבלי קשר הוא TN ), מיוצר ע"י סמסונג (כלומר מסומן באות S ) ולא ע"י CMO או AUO .

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי.. טוב שאמרת לי שלא היתי בסוף קונה לפי הדברים שלו זה איכותי..אז יש לי רק אופציה אחת בעצם שזה ה-PHILIPS יש עוד מסכים רחבים שאתם יכולים להציע לי? הדרישות שלי הם: שיהיה 19-20 אינץ' לא פחות ולא יותר שיהיה רחב- חובה.. ושיהיה חזק למשחקים ואינטרנט וגם סרטים... רצוי שהמחיר שלו יתחיל ב1500 כי אני קונה במכרז כך שיהיה לי מה להוריד(הכוונה שלי לקנות מסך ב1100 לכול היותר)

ועוד משהוא שחשוב לי-המסך צריך להיות ללא רמקול מובנה.. כך שאם בפיליפס אין אפשרות לקנות ללא רמקול הוא לא בא בחשבון

תודה על הסבלנות.

פורסם

לא תמצא מסך איכותי בפחות מ 1500 שקל ומה שנמכר במכרזים זה הכל פאנל TN.

אתה לא יכול לקבל פאנל איכותי ולשלם כל כך מעט.

ואם אתה רוצה 20" עם פאנל איכותי חוץ מהפיליפס תצטרך להיפרד מ 2000 שקל לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים