פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים שלוםיש לי רשת בין 2 מחשבים בלי הצפנהעכשיו אני מנסה לחבר את הלפטופ לרשת אין בו חומת אש ויש את הnetwork adaters ב devive manager שם הwireless זה intel pro wireless 2200 bg network connectionהכרטיס מופיע ב חיבורי רשת ומסומן ב x שלא מאתר רשת אלחוטית
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר המחשב הנייד לא מקבל כתובת ip עשיתי ipconfig /all ואין כתובת ip בדקתי כבר שההתקן פעיל
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים תנסה להתנסח יותר טוב, בקושי מבינים משהו מההודעה הראשונהבכל מקרה, אם הבנתי נכון יש לך 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, (ואין לך נתב)ואתה רוצה להגדיר שיתוף אינטרנט או שיתוף תיקיות או את שני הדברים בינהםוהמחשב הנייד לא מתחבר לרשת.אם זה נכון, אתה צריך לוודא שמופעל מצב AD-HOC (אד הוק, אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום לגבי זה)בשני הכרטיסים (חפש בתוכנה ששולטת על הכרטיסים, זה שונה מכרטיס לכרטיס ומתוכנה לתוכנה)מעבר לזה, אני הייתי מגדיר את כתובות ה IP בכרטיסים כמו שמוסבר בסטיקי שמדבר על ICS(כלומר IP קבוע בכרטיס האלחוטי של המחשב שמחובר לאינטרנט, ובמחשב השני IP קבוע מאותה רשת, כשששער ברירת המחדל שלו (וגם ה DNS) מוגדרים להיות ה IP של המחשב הראשון)
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר יש ראוטר שמחובר למחשב הנייח שיש בו כתובת קבועה יש מחשב נייח נוסף שמחובר בצורה אלחוטית שמקבל כתובת דרך dchpויש את הנייד שאני לא מצליח לחבר אותו אין בו חומת אש ומסיבה לא מובנת הוא לא מקבל כתובת ip
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים אוקיי, זה כבר משהו אחר לגמרי, ועכשיו הבנתי הכל (כשאתה מסביר ככה... מבינים ) כשאתה מנסה להתחבר לרשת שלך מהמחשב הבעייתי, מה הודעת השגיאה שמתקבלת ? ניסית להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר העדכני ביותר של כרטיס הרשת האלחוטי הזה ? אם לא- אז תנסה (תוריד מאתר היצרן של הלפטופ או של הכרטיס) ותנסה גם את זה נסה את זה כנס לחיבורי הרשת תן קליק ימני על כל אחד מממשקי הרשת שלך ותעשה להם DISABLE ("בטל") (ממשקי רשת - Local area connection , בלוטות'ים ו-1394 למיניהם... WIFI CONNECTION וכו') אם יש עוד חייגנים, או עוד חיבורי רשת כלשהם, מחק ובטל אותם בהתאם. כנס להתחל-הפעלה רשום את הפקודה netsh int ip reset netshlog.txt תן אישור, חכה שהחלון השחור ייפתח וייסגר עכשיו באותה דרך הרץ את הפקודה netsh winsock reset הפעלה מחדש למחשב (זה חשוב) שים לב, זה קריטי למחוק את החייגנים לפני זה, ולנטרל את ממשקי הרשת, כמו שאמרתי. ואז (אחרי ההפעלה מחדש למחשב) להפעיל מחדש את ה LAC/WC של כ.הרשת החוטי/אלחוטי שלך, ולראות אם הוא מושך אייפי עכשיו.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס רשת אבל יש הודעה שהדרייברים לא מתאימים המחשב לא מתחבר לרשת הוא פשוט לא מקבל כתובת ip גם שאני עושה ping לראוטר מקבלים הודעה destination host unreachableניסיתי גם את הפקודות שרשמת
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס רשת אבל יש הודעה שהדרייברים לא מתאימים תוריד דרייברים שכן מתאימים.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים איזה ראוטר יש לך ?איזה כרטיסי רשת שי לך ?האם שינת גם את ההגדרות כשהמחשב יקבל איפיי מהראוטר?הבעיה רק במחשב הנייד?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים כשאתה מנסה להתחבר לרשת שלך - מה קורה? הוא מגיע לשלב של קבלת כתובת IP ונתקע שם, או שהוא אפילו לא מתחבר?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מה זה "אפילו לא מקבל IP?" קבלת IP היא השלב האחרון בהתחברות. בגלל זה שאלתי מה בדיוק נכשל? האם המחשב מראה שהוא מחובר ויש לו IP לא חוקי או שהוא נראה כאילו הוא מנותק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.