עבור לתוכן

קניית מחשב נישא של MSI ב- 5100 ש"ח האם כדאי???

Featured Replies

פורסם

שלום

ברצוני להיעזר באתר בקניית מחשב חדש (נישא) של חברת MSI

המפרט לפנכם

מעבד ליבה כפולה

INTEL CORE 2 DUO T7250

2.0GHZ ליבה כפולה

מסך וכרטיס מסך

"15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15

כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB

זיכרון פנימי

2048MB DDRII 667MHz

דיסק קשיח

Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM

כונן אופטי

צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD

יציאות

כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH

כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUT

קורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA ועוד...

כולל עכבר Touch

אשמח לתשובות

תודה

אני אוהב לשחק עם המחשב משחקים כבדים

• תגובות 30
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דעתי בכל מה שקשור לניידים של MSI כבר נאמרה לא מעט פעמים בפורום.

פורסם

מחשב לא מותג= זבל לזרוק את הכסף לפח

פורסם

ולא לשכוח שמדובר בשירות ואחריות של אייבורי נוסף על הכל.

מגיע להם ה"פרס השירות האדיב והאיכותי" בישראל.

שירות כמו באמריקה !!!!

אם רק הייתי יכול לקלל פה אותם הייתי עושה את זה

פורסם

כמו שכבר אמרתי בעבר, כל מי שגם ככה לא נוגע ולא ייגע ב- MSI הוא זה שאומר שהם גרועים או לא טובים מספיק. היו מספר (בסביבות ארבעה, חמישה) אנשים שראיתי שהגיבו בפורום הזה מניסיון אישי וכתבו שיש להם MSI מאייבורי והם כולם היו בין מרוצים למרוצים מאוד. מובן מאליו שלולא התמחור האגרסיבי במיוחד של הניידים של MSI הם לא היו כ"כ מעניינים, כי DELL ושות' זה מה שנקרא "ללכת על בטוח". אני לא אנטי ולא פרו MSI או כל חברה שהיא, רק מתעניין בעובדות היבשות.

בכל אופן, אני 99% קונה MSI PR200BT באייבורי בימים הקרובים אחרי שקראתי מספר סקירות עליו שבהם הוא קיבל הערכות של בין בסדר למעולה, יחד עם המפרט שעונה על צרכיי אחד לאחד, פרס העיצוב והמחיר שלו, השתכנעתי שזו עיסקה טובה.

פורסם

איפה ראית ביקורת, ועוד ביקורת רצינית אשר טוענת כי ה-PR200 הוא נייד טוב?

פורסם

כמו שכבר אמרתי בעבר, כל מי שגם ככה לא נוגע ולא ייגע ב- MSI הוא זה שאומר שהם גרועים או לא טובים מספיק. היו מספר (בסביבות ארבעה, חמישה) אנשים שראיתי שהגיבו בפורום הזה מניסיון אישי וכתבו שיש להם MSI מאייבורי והם כולם היו בין מרוצים למרוצים מאוד. מובן מאליו שלולא התמחור האגרסיבי במיוחד של הניידים של MSI הם לא היו כ"כ מעניינים, כי DELL ושות' זה מה שנקרא "ללכת על בטוח". אני לא אנטי ולא פרו MSI או כל חברה שהיא, רק מתעניין בעובדות היבשות.

בכל אופן, אני 99% קונה MSI PR200BT באייבורי בימים הקרובים אחרי שקראתי מספר סקירות עליו שבהם הוא קיבל הערכות של בין בסדר למעולה, יחד עם המפרט שעונה על צרכיי אחד לאחד, פרס העיצוב והמחיר שלו, השתכנעתי שזו עיסקה טובה.

אבל'ה אתה יכול לעשות מה שבראש שלך,זו מדינה דמוקרטית ואנחנו פה רק בשביל לייעץ.

אבל אני מציע לך לחשוב פעמיים לפני שאתה נכנס ל"IVOCRAP" ומגהץ את הכרטיס שלך.

פורסם

לא לשכוח.

בסוף הזול - עולה ביוקר.

פורסם

לא לשכוח.

בסוף הזול - עולה ביוקר.

דרך אגב,המחיר הזול שלהם הוא בגלל שכל ההרכבה ואיכות החומרים (פלסטיקה) מגיע ישירות מסדנת המסגרות מאחד בתי הכלא מבייג'ין.או אולי מעירוני כ"ט שם

פורסם

קובי, יש לך הוכחה לכך? לא רק לזה, אלא גם שאף חברה אחרת (SONY TOSHIBA DELL ACER LG HP FUJITSU ETC) לא עושה בדיוק את אותו הדבר? לי זה נשמע כאילו אין לך מושג מהחיים, לא בגלל שזה אישי, סתם כי אני אוהב להסתמך על עובדות או לפחות האשמות מבוססות יותר מאשר "אחד מבתי הכלא מבייג'ין או אולי מעירוני כ"ט שם". לא נשמע אמין במיוחד.

תמיר, לעיתים, לא תמיד. HEC לדוגמה מוכרים ספקים למחשבים נייחים אולי הכי זולים בארץ (שהם לא ג'נריים). יש לי 3 מחשבים עם ספק "נחות" שלהם, ביצועים מעולים ו- 0 בעיות כבר 3 שנים. מוצר עם איכות בסיסית/מספקת שהוא לא זול אלא פשוט לא יקר כמו השאר בכלל לא מפחיד אותי (בייחוד שיש עליו אחריות) ואני לא חושב שצריך להפחיד אף אחד. בייחוד שמאחורי התמחור האגרסיבי של MSI עומדת סיבה מובנת ודיי הגיונית, הם מנסים להכנס למשחק, למכור כמה שיותר כדי לבסס לעצמם פלח שוק ושם.

נמסיס, לא שפטתי עד כמה בדיוק הביקורת רצינית, קראתי מה שהיה כתוב, זה היה נראה לי מספק (כמו שכבר ציינת בעבר, הסטנדרטים שלנו שונים) אבל הנה מה שקראתי (בין בסדר לעיסקה טובה):

פה הוא מקבל את פרס ה- "מומלץ" לטענתם מדובר בנייד טוב

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2946&Itemid=40

כאן טוענים שהמסך ממש לא משהו, העיצוב נקי ופשוט אבל לא מלהיב כמו שעושים ממנו, אבל זה סוס עבודה בייחוד בהתחשב במחיר (כך לטענתם, לא לטענתי)

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2295&cid=14&pg=1

שוב אני אומר כדי שלא יהיו אי הבנות - אני לא מנסה להוכיח שאני מגניב ואתם לא ואני ממש לא "בעד" שום חברה, רק ציינתי שהבודדים שכתבו פה שאכן ברשותם מחשב MSI לא ציינו שהם מאוכזבים אלא להיפך, בעוד המקטרגים לא מספקים הוכחות או לפחות האשמות מבוססות, בתכלס אני מקווה שכולנו נהנה מהניידים שלנו בין אם הם מותגים או לא, אני לא בא לריב עם אף אחד.

בסוף הזמנתי את ה- PR200BT מאייבורי

מפרט:

intel core 2 duo 7500

2gb 667

WXGA 12 inch

x3100

160gb hdd

dvd combo

wifi draft n, bt, lan, modemfax

vga, hdmi, tvout

fp reader, 4in1 mc reader

usb2x3, spdif, firewire

mic, headphone, line in

pci express x1

1.3mp cam

סוללה 6 תאים

1.8 קילו

שנתיים אחריות לנייד, זכרון+מעבד לכל החיים, 3 שנים להארדיסק, שנה לסוללה

5,800 שקל

מפרט כזה אצל חברה אחרת עולה לפחות 8 אלף אם לא יותר... וויש מי לאק או לחילופין תקוו שאני אבוא לבכות פה על איזה נייד חרא זה כדי לראות שצדקתם ;D

פורסם

קובי אכן מעט מגזים.

בכלאופן, בכל מה שקשור לביקורת שקישרת.

הראשונה היא מ-Fudzilla, אשר נחשבת ללא יותר מאשר הצהובון של תחום המחשבים.

השנייה אינה מתייחסת למספר רב של נושאים חשובים.

1. חבילת התוכנה המותקנת.

2. קליטה של הרשת האלחוטית.

3. איכות המקלדת.

4. איכות בנייה (למשל צירי מסך, עד כמה ניתן ללחוץ פנימה את המקלדת + משענות ידיים) תחת לחץ עבודה שוטף.

5. מיקום פתחי אוורור (שכבר מהתמונות ניתן לראות שהוא בעייתי - הוא מוציא את האוויר החם ישר על היד שמחזיקה את העכבר לצד המחשב).

6. חריצי הרחבה של זכרון ודיסק קשיח, והנגישות אליהם.

זה סתם Off the top of my head.

מה שאני רוצה לומר, זה שקשה לי להמליץ על משהו שהוא אמור לשמש ככלי עבודה, שלא הוכח.

פורסם

קובי, יש לך הוכחה לכך? לא רק לזה, אלא גם שאף חברה אחרת (SONY TOSHIBA DELL ACER LG HP FUJITSU ETC) לא עושה בדיוק את אותו הדבר? לי זה נשמע כאילו אין לך מושג מהחיים, לא בגלל שזה אישי, סתם כי אני אוהב להסתמך על עובדות או לפחות האשמות מבוססות יותר מאשר "אחד מבתי הכלא מבייג'ין או אולי מעירוני כ"ט שם". לא נשמע אמין במיוחד.

תמיר, לעיתים, לא תמיד. HEC לדוגמה מוכרים ספקים למחשבים נייחים אולי הכי זולים בארץ (שהם לא ג'נריים). יש לי 3 מחשבים עם ספק "נחות" שלהם, ביצועים מעולים ו- 0 בעיות כבר 3 שנים. מוצר עם איכות בסיסית/מספקת שהוא לא זול אלא פשוט לא יקר כמו השאר בכלל לא מפחיד אותי (בייחוד שיש עליו אחריות) ואני לא חושב שצריך להפחיד אף אחד. בייחוד שמאחורי התמחור האגרסיבי של MSI עומדת סיבה מובנת ודיי הגיונית, הם מנסים להכנס למשחק, למכור כמה שיותר כדי לבסס לעצמם פלח שוק ושם.

נמסיס, לא שפטתי עד כמה בדיוק הביקורת רצינית, קראתי מה שהיה כתוב, זה היה נראה לי מספק (כמו שכבר ציינת בעבר, הסטנדרטים שלנו שונים) אבל הנה מה שקראתי (בין בסדר לעיסקה טובה):

פה הוא מקבל את פרס ה- "מומלץ" לטענתם מדובר בנייד טוב

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2946&Itemid=40

כאן טוענים שהמסך ממש לא משהו, העיצוב נקי ופשוט אבל לא מלהיב כמו שעושים ממנו, אבל זה סוס עבודה בייחוד בהתחשב במחיר (כך לטענתם, לא לטענתי)

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2295&cid=14&pg=1

שוב אני אומר כדי שלא יהיו אי הבנות - אני לא מנסה להוכיח שאני מגניב ואתם לא ואני ממש לא "בעד" שום חברה, רק ציינתי שהבודדים שכתבו פה שאכן ברשותם מחשב MSI לא ציינו שהם מאוכזבים אלא להיפך, בעוד המקטרגים לא מספקים הוכחות או לפחות האשמות מבוססות, בתכלס אני מקווה שכולנו נהנה מהניידים שלנו בין אם הם מותגים או לא, אני לא בא לריב עם אף אחד.

בסוף הזמנתי את ה- PR200BT מאייבורי

מפרט:

intel core 2 duo 7500

2gb 667

WXGA 12 inch

x3100

160gb hdd

dvd combo

wifi draft n, bt, lan, modemfax

vga, hdmi, tvout

fp reader, 4in1 mc reader

usb2x3, spdif, firewire

mic, headphone, line in

pci express x1

1.3mp cam

סוללה 6 תאים

1.8 קילו

שנתיים אחריות לנייד, זכרון+מעבד לכל החיים, 3 שנים להארדיסק, שנה לסוללה

5,800 שקל

מפרט כזה אצל חברה אחרת עולה לפחות 8 אלף אם לא יותר... וויש מי לאק או לחילופין תקוו שאני אבוא לבכות פה על איזה נייד חרא זה כדי לראות שצדקתם ;D

דווקא יש לי מושג מהחיים שלי.תתפלא ,יצא לי למכור מחשבים ניידים וכמו כן עסקתי בתחום הטכני של מחשבים ניידים בחברה מסויימת

ואני מודע לחברות השונות ולאיכויות שלהם.

כמו כן אני יותר ממודע לשירות ה"מעולה" ולאחריות ה"איכותית" שנותנים באייבורי,אם אתה תצטרך מהם שירות אתה כבר תראה לבד למה השירות שלהם כ"כ גרוע.

אני מודה שקצת הקצנתי במה שאמרתי שזה תוצרת סדנת בית כלא.

יכול להיות שבאמת ספציפית המחשב שלך לא יעשה לך בעיות מיוחדות אבל ממה שאני שומע כל יום ורואה ברשת.יש המון טענות על איכות המחשבים הללו וכמובן על השירות של אייבורי.

הרבה בעיות של חלקים רופפים כבר אחרי יומיים (במיוחד הטאץ' פאד) ועוד כל מיני הפתעות

אנשים באים אליהם ומבקשים לממש אחריות ובאייבורי מנפנפים אותם בטענות שווא.

למה אתה חושב שהמחשבים שלהם כ"כ זולים ?

מטעמי סוציאליזים ?!

פשוט מאוד,איכות חומרים והרכבה זולה.

דרך אגב,ספקי HEC הם בהחלט ברמה טובה וממש לא "זולים" באופן יחסי כמובן.

גם לי יש ספק כזה בנייח ואני מאוד מרוצה ממנו.

בנוסף יש הבדל עצום בין מכלול שלם של מחשב נייד (שחלקיו רגישים משמעותית ממחשב נייח) לבין ספק כח.

נ.ב במחשב הקודם שלי היה ספק כח תוצרת עזה,שהחזיק מעמד 3 שנים.

פורסם

רק כדי לסתום פה כמה פיות

ביקורת קצרה מה"צהובון" THG מלפני כמה ימים

http://www.tomsguide.com/us/2007/10/08/four_multimedia_notebook_pc/

לא קראתי את הביקורת אבל שום ביקורת לא בודקת את המחשב לטווח ארוך.

רוב הסיכויים שחודש חודשיים ואף יותר לא תהיה לך בעיה,השאלה היא מה קורה לאחר מס' חודשים.

אגב,מניסון שלי של מכירת מוצרי אלקטרוניקה זולים ויקרים 95 %מהמוצרים שחזרו אלי היו הזולים.רק מדי פעם היקרים.

מוצרים רגישים כמו נגני MP3/4,טלפונים אלחוטיים,מצלמות וכמו כן גם מסכי LCD.

מחשבים ניידים גם היו חוזרים אלי אך לא בכמות גדולה,מכרתי רק מחשבים ממותגים ידועים

אין מה לעשות,זול בסופו של דבר עולה ביוקר ובכאבי ראש

פורסם

רכשתי לפני כחודש את ה-MSI PR200. אני בינתיים יותר ממרוצה מהמכשיר.

נסעתי איתו ללימודים בחו"ל וטחנתי לו את הצורה במשך שבועיים וחצי מסיביים מאד של עבודה. ממש תענוג. חיי הסוללה נפלאים - מה גם שרכשתי סוללה נוספת וכך עברתי בקלות ימי הרצאות של 8 שעות, ללא כל הזדקקות לחשמל כמו רוב חברי בעלי ה-HP/Lenovo וכיו"ב.

כולנו גלשנו על רשת אלחוטית שהייתה בעייתית (לכולם) לא ראיתי שוב הבדל ראוי לציון לחיוב או שלילה לעומת מחשבים ניידים אחרים (והיו 12 כאלה איתי בהרצאה).

הביצועים של המחשב טובים מאד.

הייתה לי אי הבנה מסויימת מול אייבורי שנפתרה (לאחר הקנייה) בחיוך ובאדיבות רבה.

אני בהחלט מסכים שחבילת התוכנה המצורפת למחשב עלובה.... סליחה לא קיימת ;) מצד שני אם אני חושב על חבילת התוכנה שצורפה ל-HP הקודם שלי... מישהו משתמש בה בכלל. נו אז התקינו לי מראש את Acrobat Reader ואת Microsoft Works (מי משתמש בזה בכלל?) או כל מיני גרסאות trial של כל מיני תוכנות כגון אנטי וירוס ל-60 יום. נו שויין.

למחשב יש webcam מובנה במסך ומיקרופון, מה שהתברר שאולטרא שימושי בשיחות ב-Skype מחו"ל לאשתי בארץ.

כמובן שיש לבדוק את המחשב לטווח ארוך ואת זה עוד נראה.

בינתיים אני מאד מרוצה ומאד ממליץ על הרכישה.

מחשב עם מפרט דומה של החברות האחרות (עם מסך 12") עולה לפחות כפול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים