פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לפי מה שראיתי, בזמן בחירת אופן עבודה בבקרי הדיסקים על לוח האם ניתן לבחור בן IDE,AHCI ו RAID אך לא ניתן לשלב בן AHCI ו RAID. האם ה AHCI מותקן אוטומטית בזמן התקנת RAID? אם לא, האם כדאי להתקין אותו?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים Many SATA controllers can enable AHCI either separately or in conjunction with RAID support. Intel recommends choosing the RAID mode (which also enables AHCI) on their motherboards rather than the AHCI/SATA modehttp://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לא ממש הצלחתי להבין מה זה AHCI, מישהו יכול להסביר לי בבקשה .ומה ההבדלים בין הגדרה של IDE בBIOS לבין AHCI ?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר תודה, סוף סוף הבנתי... ול djbenny קרא ב:http://www.intel.com/technology/serialata/ahci.htm].
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לא ממש הצלחתי להבין מה זה AHCI, מישהו יכול להסביר לי בבקשה .הכל כתוב בקישורזה מאפשר את הפונקציות של SATA כמו NCQ וHOTPLUG
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים ז"א שאם בBIOS לא מוגדר AHCI הNCQ לא פועל ?אחרי הפעלת הAHCI אני צריך להתקין מערכת הפעלה שוב ?מה קורה עם הרד דיסק ללא מערכת הפעלה (רק נתונים), אחרי הפעלת AHCI צריך לפרמט אותו ?
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים ברוב המקרים הNCQ מופעל אוטמטית אבל תבדוק את העניין אצלך..ולא צריך שום פירמוט..להפעיל אותו וזהו...
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים כאשר אני מפעיל את הAHCI בBIOS, הWINDOWS מתחיל לעלות, יש מסך כחול לשניה ואז יש ריסט .מדוע ? (WINDOWS XP)איך אני יכול לדעת עם הNCQ עובד כרגע ?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר ברוב המקרים הNCQ מופעל אוטמטית אבל תבדוק את העניין אצלך..ולא צריך שום פירמוט..להפעיל אותו וזהו..לא נכון לדיסק הפעלה! (בעצם נכון רק בוויסטה...)קרא את הלינק שוב, יש שם הסבר מלא בנוגע להתקנה, והקטע של המסך הכחול מוסבר שם בבירור... הדרייבר של ה AHCI אמור לעלות לפני WINDOWS XP. פשוט תתקין את ה WINDOWS XP שוב על המערכת הקיימת (כשתגע למסך הגרפי של ההתקנה בחר ב Repair ולא בהתקנה חדשה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.