עבור לתוכן

שדרוג מחשב, תקציב: בסביבות 1200 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי מחשב אינטל, פנטיום 4, זיכרון 256MB עם מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשיונל (אם אתם צריכים מידע נוסף רק תשאלו...).

בזמן האחרון המחשב עושה לי קצת בעיות ולכן אני מעוניינת לשדרג אותו. קודם כל אסביר לכם בקצרה מה הבעיה איתו...

קודם כל בזמן האחרון כל פעם שאני מדליקה אותו, הוא נכבה אחרי כמה שניות (עןד לפני האיתחול של הווינדוס) ורק כעבור 3-4 נסיונות (שבהם הוא נכבה כל פעם מחדש) המחשב עולה ומאתחל את הווינדוס. כמו כן, הוא פולט חום ומרעיש מעט. לאחר המלצה של אחד מחברי הפורום הורדתי את התוכנה speedfan גיליתי שהמחשב מגיע לטמפרטורה של למעלה מ60 מעלות...

ועכשיו לענייננו... כאמור אני מעוניינת לשדרג את המחשב כדי שיהיה חזק יותר ולא יעשה לי בעיות מעין אלה. המחשב משמש אותי בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, מוזיקה, הורדות וקצת סרטים.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי איך כדאי לי לשדרג את המחשב על מנת שיהיה חזק ויציב יותר. התקציב בסביבות ה 1000-1200 ש"ח (אני פשוט קונה גם מחשב חדש אז זה קצת לחוץ...).

כמו כן, האם כדאי לי לשדרג את המחשב ב KSP ? או שאולי אתם מכירים חנויות טובות אחרות באיזור ירושלים (גם מודיעין טוב).

המון המון תודה מראש!

שבת שלום,

קרן.

פורסם

אם המעבד שלך הוא מהסדרות היותר "חדשות" של הפנטיום 4 למיניהם דוגמת ה-2.8 והלאה המעבד עדיין סביר.

מה שנשאר הוא לקנות את כמות הזיכרון הגדולה ביותר שהתקציב מאפשר, פוטושופ ותוכנות גראפיקה למיניהן עושות שימוש נרחב בזיכרון ו1GB למחשב כזה לא תיהיה מילה גסה בכלל אם רוב העבודה עליו היא תוכנות גראפיקה.

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא intel® pentium® 4 CPU 2.66 GHz

מה לגבי הבעיה שתיארתי? חשבתי שאולי צריך להחליף מאווררים או משהו... יש מצב?

וכמה פחות או יותר יכול לעלות לי שדרוג כזה?

פורסם

הבעיה היא כנראה התחממות יתר.

נסי להוציא את צלע הקירור לנקות אותה ולבדוק שהמאוורר עליה אכן מסתובב במהירות סבירה אחרת הבעיה היא כבר מורכבת יותר ויש פורום מתאים לבעיות חומרה.

בקשר לשדרוג הוא ממש לא אמור לעלות 1200 אם מתוכננים רק 2 מקלות זיכרון.

http://www.skypc.co.il/pl_product~24540~15~0.htm

שתי סטיקים כאלו יכולים לתת למחשב דחיפה רצינית בכל הנוגע לעבודה עם גראפיקה והסכום הכולל שלהם כמו שאת רואה הוא מעט מתחת ל-500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

סבבה.

תודה רבה יותם.

שיהיה אחלה ערב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים