עבור לתוכן

כמה המחשב הבא שווה היום?

Featured Replies

פורסם

אני שואל פשוט כי אני רואה שחלק מהחלקים כבר לא מוכרים היום...

-----------------------------------

אני שואל לגבי מחיר יד שניה ולא חדש

-----------------------------------

מפרט מחשב:

מחשב 1:

מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים)

לוח אם: Asus Striker Extreme

מעבד: E6600 Conroe

זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2

כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version

כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM

צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe

ספק כח: EnermaX 620W

קירור: ZALMAN 9700

פורסם

בסביבות 6K. קצת פחות.

כשבסכום הזה אתה מקבל חדש Q6600, 2GB זכרון ולוח P35 בסיסי, ספק ומארז טובים אבל לא אנטק P180 שעבר השבחה, ולאאנרמקס 620W, דיסק 320GB לא רפטור, ו8800GTS.

האם זאת עסקה משתלמת? אולי. אם אתה קונה את המחשב קומפלט, מוכר את המעבד והלוח ב1400, קונה לוח P35 בסיסי וQ6600 במקום - זה מאוד משתלם.

פורסם

מה אתה צריך הערכת מחיר? אחלה מחשב בהחלט מהטופ כרגע (חוץ מדברים קטנים אולי)

פורסם

אני דווקא הייתי נותן תמורתו היום את ה 6 אלף ישירות וגומר עניין.

זה מחיר מצויין לכרטיס המסך הכי מהיר בעולם כי הדגם הזה נותן 13 אלף 3DMARL06 וזה מעל ה ULTRA אם איני טועה.

זה כרטיס מסך EVGA 8800 GTX AC3 וADVANCED COOLING 3 זה בהמהרה הכי מהירה בעולם כבר מהמפעל לכן המחיר של הכרטיס מסך עצמו זה חצי ממחיר המחשב כולו ולכן זה כל כך שווה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה אתה צריך הערכת מחיר? אחלה מחשב בהחלט מהטופ כרגע (חוץ מדברים קטנים אולי)

רק רציתי לבדוק לגבי אפשרות מכירה אבל אם הוא שווה 6 לא נראה לי שווה לעשות את כל העניין...

(חשבתי למכור אותו ולקנות משהו יחסית פשוט סביב ה-5 כי הערכה שלי הייתה שהוא שווה יותר מ-6 וככה גם ישאר לי כסף לחול ועוד כמה דברים)

ואני חושב למכור אותו גם כי אני לא משתמש באפשרות של ה OC הרצחני שאפשר לעשות לו ולמעשה ה OC היחידי שיש עליו הוא של הכרטיס מסך שבא מהמפעל ככה...

פורסם

אני דווקא הייתי נותן תמורתו היום את ה 6 אלף ישירות וגומר עניין.

זה מחיר מצויין לכרטיס המסך הכי מהיר בעולם כי הדגם הזה נותן 13 אלף 3DMARL06 וזה מעל ה ULTRA אם איני טועה.

זה כרטיס מסך EVGA 8800 GTX AC3 וADVANCED COOLING 3 זה בהמהרה הכי מהירה בעולם כבר מהמפעל לכן המחיר של הכרטיס מסך עצמו זה חצי ממחיר המחשב כולו ולכן זה כל כך שווה :xyxthumbs:

אתה מדבר על המחשב שלך אם לא שמתה לב

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על המחשב שלך אם לא שמתה לב

המחשב שהיה שלו ליתר דיוק :P

פורסם

אז קנית את המחשב שלו?

בהחלט מפרט מהחזקים שבנמצא..

פורסם
  • מחבר

אז קנית את המחשב שלו?

בהחלט מפרט מהחזקים שבנמצא..

כן לפני כמה חודשים כבר...

היה לו פשוט קשה להפרד אז הוא עדיין שם את המפרט שלו אצלו בפרופיל :lol:

פורסם

בכמה?

הכל עובד כמו שצריך?אתה מרוצה ממנו?

הרטיס מסך מראה ביצועים טובים?

פורסם

JUNIOR המחשב הזה היה שלי חדש והמפרט הוא בגלל שאם חברה ישאלו, יראו שהיה לי את החלקים האלה ואני לא סתם מדבר לגביהם כי "קראתי ביקורות".

דבר שני אני מנסה לשכנע אותו לא למכור כשאני אומר שהSTRIKER והכח פה בביקורת כעדיף על ה P35 וכרטיס המסך שלו אוכל כל דבר בלי מלח - והוא עדיין רוצה למכור.

עזוב, תן לו למכור לך ב 6 אלף ואת התהיה מבסוט לכל החיים ;D

פורסם
  • מחבר

JUNIOR המחשב הזה היה שלי חדש והמפרט הוא בגלל שאם חברה ישאלו, יראו שהיה לי את החלקים האלה ואני לא סתם מדבר לגביהם כי "קראתי ביקורות".

דבר שני אני מנסה לשכנע אותו לא למכור כשאני אומר שהSTRIKER והכח פה בביקורת כעדיף על ה P35 וכרטיס המסך שלו אוכל כל דבר בלי מלח - והוא עדיין רוצה למכור.

עזוב, תן לו למכור לך ב 6 אלף ואת התהיה מבסוט לכל החיים ;D

ב-6 אלף אני לא אמכור...

פורסם

אז דבר איתי בפרטי אולי אני יקנה במחיר נורמאלי..

אתה מוכר בחלקים גם?

פורסם

בואנה ליאור אתה פשוט טיפוס . . . קונה ב 9 אלף ממני מוכר כשזה עדיין המחשב הכי חזק בסביבה, מפסיד כמה אלפים על זה למישהו אחר, אלוהים מבין את מה שמתחולל לך בראש. :smile1:

JUNIOR תעדכן מה קורה אם זה, אני דואג שהבייבי שלי יגייע לידיים טובות. השקעתי במארז הזה הרבה עבודה עם הציפוי שעשיתי לו. ;D

פורסם

חח אל תדאג הוא יגיע לידים טובות

אגב איך הכנסת את הרכרטיס מסך הזה לשמה?

הוצאת את הקופסא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים