פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים יש Red Alert (לא משחק גרוע, פשוט מחזור של משחק מצויין. אבל עדיין מחזור ולכן לא 10) DIABLO 2 (המשחק הזה הוא קונספירציה של יצרני עכברים, הם רצו לגרום לאנשים לשבור את העכבר של עצמם והם הצליחו) NFS Porsche (גם לאוהבי המרוצים אין פה שום חידוש משמעותי) Tiberian Sun (ראה Red Alert למעלה) empire socer 94 (פשוט כי אתה אוהד בית"ר, כן אתה ) Call Of Duty, Medal of Honor (כמה אפשר לטחון עוד את העניין הזה של WW2?!?!? איפה החידוש פה?? דוגמאות לטיפול מקורי של הנושא ראה BF1942 ו-Brothers in Arms) UT2004 (שיפור פעוט של גרפיקה זה לא "חידוש") לא להעלב (חוץ מהבית"ריסת). זה רק דחיפה בכיוון הנכון. תמשיכו עם היציאות הטובות ואיתן בלבד. יאללה...לעבודה... יא סתום זה שלא היית איתי בביצפר באותם ימים שחרשנו על המשחק הזה לא אומר שזה לא משחק גדול
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים בסימולטורים:סדרת eliteprivateerwing commander (באופציה)mechwarriorבאסטרטגיה:סדרת total warסדרת civilizationsimcity2000reunion(?)popolusfirst person:thiefסדרתsystem shock אקשן:abuseonimax paynefury of the furrieslost vikingsRPG:midwinterאגב זה שאתה או אני לא אוהבים את DIABLO לא אומר שזה לא משחק שחידש משהו ועשה את זה טוב
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים soldier of fortune 2 : double helixמה MP BETA ועד ה FULL VERSION GOLD EDITIONאני פשוט לא יכול להפסיק לשחק במשחק המדהים הזה...אין ספק שהמשחק הזה שינה לי את החיים משנת 2002 עד עכשיו וזה עוד לא נגמר ;D
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אם מדברים על בזבוז, אז המשחק שבזבז לי הכי הרבה זמן מהחיים הוא Rome Total War. מעולם לא נתקלתי ב RTS עם כ"כ הרבה אורך חיים של single player. חשבתי שאחרי הקמפיין של הרומאים לא יהיה למשחק הרבה מה להציע. ואז נפתחו כל שאר העמים אחרי שסיימתי את המשחק עם המצרים, הקרתגים, הסלווקים, הפרסים והגרמנים הבנתי שכבר הגזמתי :-\ אפילו ב Oblivion לא שיחקתי כ"כ הרבה זמן.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים Mafia - משחק מעולה עם עלילה פנטסטית ..Age of mythologyNFS UndergroundMax payne
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים GTA3 NFSU (עשה לי סוויטצ') WOW BF2 CSS אני חורש רבות GTASA MOH על כל סידרתו Call Of Duty 1-2 +EXP (האלוהים שלי...) UT2004 Dark Messiah אני יכול להמשיך ככה עד מחר ועכשיו זה CRYSIS כל במחשקים שציינתי פה לא ישנתי בלילות כדי לחכות שהם ייצאו.. חחח אני מושפע כמעט קלעת בול אחי הFPSים שלך לטעמי...... גם אני סוגד ללכל סדרת COD וMOH, ושרוף על UT למינהם מי יתן ולא יפסיקו בחיים לפתח משחקי WW2!!!!! BF2 - אתמול עליתי דרגה לGTA SA יש ת'עלילה הכי מעניינת בכל משחק כל שהו ששיחקתי עד עכשיו....וגם לי NFSU עשה ת'סוויצ', לפני המשחק הזה שנאתי משחקי מרוצים ולא אכפת לי מצידי שיתפוצץ העולם - Advent Rising לדעתי הוא משחק מעולה!!! (במחשב לפחות....)
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אממ אז ככה..Far cryGTA SANFS Most wantedCOD 2ועכשיו לנוסטלגיה.. חח:Icy towerblip blop
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אם מדברים על בזבוז, אז המשחק שבזבז לי הכי הרבה זמן מהחיים הוא Rome Total War. מעולם לא נתקלתי ב RTS עם כ"כ הרבה אורך חיים של single player. חשבתי שאחרי הקמפיין של הרומאים לא יהיה למשחק הרבה מה להציע. ואז נפתחו כל שאר העמים אחרי שסיימתי את המשחק עם המצרים, הקרתגים, הסלווקים, הפרסים והגרמנים הבנתי שכבר הגזמתי :-\ אפילו ב Oblivion לא שיחקתי כ"כ הרבה זמן. איך שכחתי את המשחק הזה אחד החזקים ביותר ששיחקתי בו, תענוג אמיתי לחובבי אסטרטגיה רצינים. זה משחק שדורש יותר כוח מעבד יחסית מכרטיס גרפי. אני זוכר ששיחקתי נגד חבר שלי ברשת עד השעות הקטנות של הלילה שיחקנו יותר מ5 שעות והבסתי אותו 9 מתוך 10 המשחקים שעשינו והוא לא רע באסטרטגיה בכלל זה מה שקורה שצופים בתוכניות על קרבות/אסטרטגיה צבאים בדיסקברי ונשיאונל ג'אוגרפיק
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לפי סדר כרונולוגי.?(שאני שיחקתי)1. MONTEZUMA REVENGE2. DEFENDE OF THE CROWN3. ELITE THE NEW KIND4. NBA LAYKERS VS BOSTON 895. ZELIRIAD6. ZELDA GAMEBOY7. ZELDA SNES8. TERRANIGMA SNES9.STARFOX SNES10. MARIO SNES11.SCREAMER 212.CARMAGEDDON13.SEGA RALLY14. DIABLO15. WING COMMANDER PROPCHEY16.ZELDA 64 OOT17.STAR FOX 6418. MARIO 6419. ZELDA LTTP ADVANCE20.ZELDA MINISH CAP21. SNAKE CELLULARתבחרו 10
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אצלי היו שלושה משחקים שהרגשתי שעשו לי את זה חזק מאוד, 3 יצירות מופת שאין לחזור עליהן(להוציא אותה חברה שפיתחה את זה):Command And Conquer Red Alert 2 Yuri's RevengeF.E.A.RUnreal Tournament 2004
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים המשחק ששינה לי את החיים היה כמובן ואיך לא, אחד המשחקים המצויינים שיצאו מעולם והוא: Morrowindהמשחק הראה לי משחקיות שונה מרוב המשחקים שהכרתי אז באותה תקופה, בזבזתי לפחות שנה 1 מהחיים שלי על המשחק הזה.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים Heroes 3 of might and magicבעיקר כל החופש הגדול של שנת 2000. אם גם כחצי שנה לפני ושנה אחרי. אני מניח שעברתי את ה-1000 שעות משחק (שזה המון, כמו חודש וחצי מלא מהחיים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.