פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים שלום לכולם בערב של סטלה אני וחברים שלי התחלנו דיון על משחקים שמקבלים ציון 10 אני לא מדבר על משחקים שאהבנו כי לא חסר כאלה אלא על משחקים שהיו מושלמים פורצי דרך יחדים במינם בזמנו (וחלק עד היום) ניסינו לא להכניס קווסטים כי לא יצאנו מהדיון הזה טוב הנה הרשימה: Star Control 2 Another World Alone in the dark Dark forces Freespace Dune 2 X-Wing Homeworld Rex Nebular Flashback Stunt Island Grim Fandango Mean Streets Supermario Master of Orion Deathtrack Gateway Fallout 2 Syndicate Goblins UFO: Enemy Unknown זו רשימה חלקית אני יודע אם יש לכם להוסיף אתם מוזמנים להוסיף ואם אני אזכר בעוד אני יוסיף אותם (ערב של סטלה כבר אמרתי )
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אני זוכר את NFS Underground הראשון היה להיט, לכל הערסים היה אחד כזה פרוץ בבית. HL2+CSS, שמשחקים בו הרבה אנשים, במיוחד ילדים בני 14. BF2, שבאותה תקופה הרשים מאוד בזכות הגרפיקה שלו והבאגים שלו . אבל עם זאת שלושתם היו משחקים מאוד מהנים ששיחקתי בהם לא מעט.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים כבר פתחו הרבה דיונים כאלה.בכל מקרה, 2 המשחקים המושלמים ביותר שקיימים הם: Little Big AdventureLittle Big Adventure 2עוד משחק שהיה משמעותי בשבילי הוא Warcraft. בזכותו התוודעתי לסגנון האומנותי של בליזארד והוא נותן לי השראה עד היום.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים איך אין בדיון הזה את המשחק הגדול מכולם שהתחיל הכל?GTA 3עוד משחק שהיה מאוד משמעותי WORLD OF WARCRAFT
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים קודם כל מה ששם אותי על המחשב זה משחקי דוס ישנים וטובים ומה שבאמת הדביק אותי אליו היה:Little Big Adventure 1-2 (אני עדיין מחכה לשלוש ;D)זה כל כך טוב אחרי זה.. Warcraft IIGTA3NFSU (עשה לי סוויטצ')WOWBF2CSS אני חורש רבותGTASAMOH על כל סידרתוCall Of Duty 1-2 +EXP (האלוהים שלי...)UT2004 Dark Messiahאני יכול להמשיך ככה עד מחר ועכשיו זה CRYSISכל במחשקים שציינתי פה לא ישנתי בלילות כדי לחכות שהם ייצאו.. חחח אני מושפע
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר חברה ברגע שיש במשחק באגים הוא לא נכנס (רק 10)בנוגע ל DOOM אני לא מסכים כי כמו שאמרת WOLFNSTINE GTA 3 אני לא מאמין ששחכתי ממנו ו WOW הוא לא משחק מבחנתי אלא צא'ט רום אז גם לא אין מקום ברשימהכמו לשאר משחקי און לין כי השחקנים עושים את המשחק ולא החברה (זה נשמע הגיוני :s05:) מקווה שהבנתםאבל חברה אני שוב פעם חוזר זה לא משחקים שאהבתי וכיצא בזה אלא משחקים שמקבלים ציון 10 על כול מה שמשתמע מזה אין מקום ממש להנחות בסדר
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים Baldurs Gate 1/2Warcraft 2/3il2 כולל ההרחבותnfs porchegta 3unerilDoomgrand prix legendRed Alert 1/2HALF LIFEc&cיש עוד משחקים שאני לא זוכר כרגע , ואם אין כאן משחקים חדשים יחסית ומעלה הרי שזה משום שהפסקתי לשחק לפני 4 שנים לפני זה היתי גיימר כבד ועכשיו אני מתכוון לחזור לשחק שיהיה לי את המחשב החדש.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אני לא חושב שבתור מבוגר משחקים יכולים לשנות לי את החיים.. זה די.. טפשי... לעומת זה, כשהייתי קטן אז המשחקים השפיעו עלי הרבה יותר.DOOM, הטירה הנאצית, Transport Tycoon (אני עדיין אוהב משחקי טייקון ורק בגלל המשחק הזה), קומנדר קין 4 ו6, לTekken הייתה השפעה מאוד חזקה עלי בגלל החברים, וFIFA95 עם האוהדת בקהל עם החזה הענק שתמיד התמקדתי בה ולא במשחק.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים כבר פתחו הרבה דיונים כאלה. בכל מקרה, 2 המשחקים המושלמים ביותר שקיימים הם: Little Big Adventure Little Big Adventure 2 Little Big Adventure 1-2 (אני עדיין מחכה לשלוש ;D) True.Dat :xyxthumbs: :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.