פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים יש לי לוח DS3, מעבד C2D E6300 עם ביג טייפון.רציתי לנסות OC בתוכנה שג'יגבייט מציעה לי..פתחתי אותה, לחצתי על הלשונית OC ולחצתי שם על Easy Mode..העלתי MHZ ב-10% והוא מראה שזה עומד על 2048.00mhzעכשיו איך אני יודע שזה יציב והכל בסדר?
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים תקרא את המדריך לOC בסטיקי...יש לך תוכנות כמו ORTHOS או PRIME95 בשביל לבדוק יציבות. הTAT של אינטל מומלץ גם, דרכו אתה יכול לנטר טמפרטורות.EVEREST וCORETEMP גם יתנו לך קריאת טמפ'.כעקרון את הOC עדיף לעשות בביוס.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחזק את מה שנאמר מעלי, ומוסיף ש-TAT היא תוכנת המאמץ הטובה ביותר למעבדי אינטל, אם המעבד שלך עובר 5 שעות TAT, הוא יעבור גם כל דבר אחר שתזרוק עליו.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים כשעושים OC צריך לבדוק גם זכרונות.ממליץ בחום על פריים או ORTHOS האם התוכנה EasyTune5 Pro טובה ל-OC?בגדול תמיד מומלץ לעבוד דרך הביס
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אני גם ניסיתי עם התוכנה וגיליתי שהיא לא תמיד עולה בהפעלת המחשב ולפעמים היה oc ולפעמים לא.שאלה קטנהאיך אני מגלה את המתח של המעבד שלי p4 3ghz presscot
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר הלכתי לתוכנה כי אני לא יודע איך לעשות בביוס..מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט?אני רוצה לנסות לעשות OC לא משהו רצחני..רק כדי להבין את הרעיון.תגידו לי מה לשנות ועם איזה תוכנות לבדוק ומאיפה אני מוריד אותם.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אני גם ניסיתי עם התוכנה וגיליתי שהיא לא תמיד עולה בהפעלת המחשב ולפעמים היה oc ולפעמים לא.שאלה קטנהאיך אני מגלה את המתח של המעבד שלי p4 3ghz presscotתבדוק בביוסאם לא מופיע לך בביוס תנסה את CPUZ למרות שהם בדרך כלל מראים תוצאות שונות
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר יהיה מסוכן להעלות את המחשב ל4 בלי להזיז את החשמל של המעבדעל מה אתה מדבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.