פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים שלום,קניתי אתמול מסך סמסונג 226BW והתקנתי את הכל(אני חושב) לפי ההוראותנסיתי להפעיל את GTA San Andreas ולא הצלחתי,חיברתי את המסך הישן 17'אינצ והמשחק פעל.מה יכולה להיות הבעיה?תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אולי המשחק ניסה לכפות רזולוציה וקצב ריענון שמסך ה-LCD לא פועל בו? מסכי LCD לרוב תומכים פורמלית עד 75HZ, ועדיף בכלל להריץ אותם על 60HZ.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר אז מה אני צריך לעשות אני לא יכול להיכנס למשחק,אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום.וגם ניסתי לשנות את הרזולוציה דרך שולחן העבודה זה עדין לא פועל
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים נשמע כאילו המשחק לא תומך ברזולוציה שאתה עובד בה.תתקין את הפאץ האחרון למשחק ותנסה שוב.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר אני לא יכול להתקין את הפאץ הוא מבקש ממני את הקובץ GTA_SA.EXE המקורי ואין לי אותו...יש לי את הקראק במקומומישהו יכול לעזור לי?.... אני כבר מת לשחק במשחק הזה שוב
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אני לא יכול להתקין את הפאץ הוא מבקש ממני את הקובץ GTA_SA.EXE המקורי ואין לי אותו...יש לי את הקראק במקומומישהו יכול לעזור לי?.... אני כבר מת לשחק במשחק הזה שובחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אני לא יכול להתקין את הפאץ הוא מבקש ממני את הקובץ GTA_SA.EXE המקורי ואין לי אותו...יש לי את הקראק במקומומישהו יכול לעזור לי?.... אני כבר מת לשחק במשחק הזה שובבזמן שאתה מורחק מהאתר לחודש על תוכן לא חוקי, תעשה שני דברים.1. תקרא את חוקי הפורום.2. תקנה עותק מקורי של המשחק.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.