עבור לתוכן

הבטא של קרייסיס (כבר לא) פתוח לכולם!!!

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי כלום :S

• תגובות 925
  • צפיות 85.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אחח איזה משחק היה עכשיו..כנסו כולם ל#001

פורסם

היה משחק תותח, רק עיצבן אותי ש-Install לקח לי את הרובה קרח, אוף ביזבזתי עליו הרבה "כסף" כדי לקנות אותו.

אם נכנסים לוונט תיכנסו לאותו ערוץ...

איך הזזנו את הטנק, הרגתם אותי! :lol: :lol:

פורסם

בסוף החזרתי לך רובה חדש דנדש, לא גנבתי רק "השאלתי"..

ומחר נעשה עוד כמה משחקים :xyxthumbs:

פורסם

לא הבנתי כלום :S

I didn't get it too at first, vent is short for

ventrilo, a gaming focused VOIP program similar to team speak.

פורסם

היה משחק תותח' date=' רק עיצבן אותי ש-Install לקח לי את הרובה קרח, אוף ביזבזתי עליו הרבה "כסף" כדי לקנות אותו.

[/quote']

לא הבנתי,עדיין ,איפה אני פותח את הנשק המקפיא

פורסם

היה משחק תותח' date=' רק עיצבן אותי ש-Install לקח לי את הרובה קרח, אוף ביזבזתי עליו הרבה "כסף" כדי לקנות אותו.

[/quote']

יו איזה עצבים איתו, לא הבנתי מה קורה כבר אני תקוע עם איזה מישהו כקרח.

היה מעולה למרות שניכנסתי לאיזה רק 10 דקות, היה נחמד לדבר ובעיקר לשחק.

מחר נארגן שוב משחק כזה.

פורסם

המפציץ היית איתנו בסרבר? לא ידעתי... בכל מקרה אני כבר מחכה למשחקים של מחר... :xyxthumbs:

פורסם

[/quote']

חח אני עומד שם ולא קולט למה אתם מרביצים לטנק :lol: :lol:

--

הרובה קרח עולה רק 100... (לפחות אצלי, אולי זה הבאג שלי גורם לו לעלות 100 אם הוא באמת עולה יותר :P)

--

ואם כבר הרובה קרח... קרה לי משהו מאוד מצחיק (ומעצבן) איתו... מישהו הקפיא אותי ופתאום, הג'יפ שהרגע קפצתי ממנו, נכנס בי ומפרק לי את הצורה :lol:

פורסם

הייתי בטח שהייתי, למרות שחבר שלי שיחק לי במחשב רוב היום וכול היום אומרים לי נוב כי כניראה שהוא הרג כמה חברה מהקוצה שלו במלא סרברים.

לי קראו lior2k חח לא היה לי מושג איזה ניק לקחת חח.

פורסם

ועכשיו ברצינות, לכל מי שכבר שיחק והכל.... זה מצדיק לדעתכם את ההייפ המטורף שהיה סביב זה? איכשהו מהתמונות שמראים פה לא נראה לי...

הדעות חלוקות,אני חושב שהמשחק עם פוטנציאל מעולה,ההייפ נובע גם מציפיות גרפיות מדהימות ופה המשחק אכן מצדיק,הגרפיקה הכי מדהימה

שנתקלתי בה במשחק ,רצוי כמובן להצטייד במאיץ גרפי חזק מה גם שעדיין לא ראינו את המשחק בהגדרות מקסימליות ובפילטרים שעובדים.

משחקיות לא רעה עם מקום לשיפור למרות שלהערכתי הסינגל יהיה מעולה.

המולטי גם כן טעון שיפור במשחקיות כי הוא נוטה להפוך למשעמם ,שיפעילו קצת יצירתיות.

השליטה ברכבים נוחה ולא רעה שיכניסו רק מבט צילומי על כל הרכב (אולי זה קיים,לא ניסיתי)

סך הכל הבטא הפתיעה אותי לטובה.

כי אין לי ציפיות :)[br]פורסם בתאריך: 5.10.2007 בשעה 01:49:57

חח אני עומד שם ולא קולט למה אתם מרביצים לטנק :lol: :lol:

--

הרובה קרח עולה רק 100... (לפחות אצלי, אולי זה הבאג שלי גורם לו לעלות 100 אם הוא באמת עולה יותר :P)

--

ואם כבר הרובה קרח... קרה לי משהו מאוד מצחיק (ומעצבן) איתו... מישהו הקפיא אותי ופתאום, הג'יפ שהרגע קפצתי ממנו, נכנס בי ומפרק לי את הצורה :lol:

הבאגים לא רציניים במשחק מלבד הבאג הזה שאתה מתאבד /נהרג ללא סיבה,כל השאר לא יותר ממשעשעים :)

פורסם

הייתי בטח שהייתי, למרות שחבר שלי שיחק לי במחשב רוב היום וכול היום אומרים לי נוב כי כניראה שהוא הרג כמה חברה מהקוצה שלו במלא סרברים.

לי קראו lior2k חח לא היה לי מושג איזה ניק לקחת חח.

ראיתי אותך בסרבר חחחח הלהבתי כי ראיתי ישראלי אבל לא ידעתי שהיית מ-HW דרך אגב דיברתי אליך ולא ענית לי...

פורסם

גמני הייתי היה נחמד רק חבללל שהיה לי פינג 500 משום מה וכול הזמן הרגו אותי אני יורה במישהו פתאום הוא נעלים אני יורה בכלום והורגים אותי חחח לא התחברתי לבירבורידה גם ככה הפינד היה גרוע :silly:

פורסם

מישו יכול לשלוח לי תה סריאל שלו בפרטי ?

כל מה שיש כאן זה משומש ביותר מדי מחשבים

עברתי על כל העמודים

בבקשה שמישו ישלח לי בפרטי אני מבטיח לא להביא לאף אחד אחר.

פורסם

שומרים לנו את הSTATS!!! כנראה שזה לא תקוע סתם ליופי...

User: crysis

Password: crysisbeta4040

URL: http://beta4040.crystats.com/crysis_ranking

שלי:

# 	Name 	MaxRank 	Time 	Kills 	Deaths 	K/D 	Headshots 	Rounds 	Last seen
1 IlanF 3. Sergeant (SGT) 05:54 31 131 0.237 5 21 GMT 2007-10-04 13:09

(גרוע ביותר ::))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים