פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים לאן ברחתם?? אכן מבאס להגיע ל 700 נקודות והסיבוב פתאום נגמר 700? אני הגעתי ל2150 ונגמר הסיבוב באמצע
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אעה! הכותרת משגעת אותיהבטא לא פתוח לכולם!!! לא!!! לא!!! אחרת כבר הייתי משחק!קרייסייס! קרייייייייייסיייייייייייייייייס!!11
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים כבר חילקו פה 400 סיראלים.. איפה אתה ישן .. ? ניסיתי אחד אחד .. הם לא עובדים >:
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים חברים עד שהשגתי משתמש והכל ואני מצליח להיכנס למשחק וכולי התרגשות ואני מגיע לרשימת סרברים כדי לבחור סרבר ואני בוחר אחד זה אומר לי: warning: server authentication failed אין לי מושג מה זה אומר מה אני יכול לעשות אני מת לשחק וניסיתי את #113 וזה אומר אותו דבר !!
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים :-\מזל ביש בכל זאת הבאתי את הסריאל האישי שלי שעובד לי ואני כבר משחק כמה ימים לפני דף או דפדפיים D: יאללה בואו נשחק סליחה שברחתי באמצע ההיתי צריך ללכת תביאו שרת =]
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים יויויויויו אני משתגע מפה יאלה מה יש לכם אתם ממש מכורים למשחק קרייסיס וגם מכורים "לסיראילים" חחחח מה בעיה תתאפקו ותחכו ליציאת הדמו בעוד שבועיים מקצפל"ץ
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים חברים עד שהשגתי משתמש והכל ואני מצליח להיכנס למשחק וכולי התרגשות ואני מגיע לרשימת סרברים כדי לבחור סרבר ואני בוחר אחד זה אומר לי: warning: server authentication failed אין לי מושג מה זה אומר מה אני יכול לעשות אני מת לשחק וניסיתי את #113 וזה אומר אותו דבר !! גרסא שלי היא 1.1.1.5988 או משהו כזה לא משנה הבנתי זה BETA3 וכל שרת שאני נכנס לבטא 3 זה לא פועל ואומר לי את הבעיה מזדיינת הזאת אני לא יודע מה לעשות!1! עזרה אנשים כל כך חיכיתי לזה!
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים טוב,מספיק קרייסיס להיום, בסוף אני עוד יתלהב מהמשחק קחו שומר מסך לכבוד החג [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.