פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים יאללה חבר'ה בואו נכנס לשרת רק ישראלים ונדבר במיקרופון.עוד מישהו פה הצליח להשיג מיני גאן?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים Don't wait, select a plan to experience it NOW.Only for FilePlanet and Founders' Club Subscribers.אם אני לוחץ NO THANKS זה יוצא הדף...איך אני משיג סיריאל??
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים כל מי שמשחק בקרייסיס בטא שיירשום עכשיו מה הכינוי שלו' date=' שלי זה FullGaz.[/quote']LinKaDinK
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים משחק קטלני ממש כיף לשחק על ההגדרות הכי גבוההות איך משיגים נשק חדש? צרפתי תמונה JPG אחרי שהמרתי אותה מBMP (שוקל הרבה פחות) [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים זה נראה לי הנושא עם הכי הרבה תגובות בכל הזמנים באתר בזה... כבר איזה 380! יאללה ל-400!
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים Don't wait, select a plan to experience it NOW.Only for FilePlanet and Founders' Club Subscribers.אם אני לוחץ NO THANKS זה יוצא הדף...איך אני משיג סיריאל??...? נו אני רוצה לשחק כבר >.<זה נראה לי הנושא עם הכי הרבה תגובות בכל הזמנים באתר בזה... כבר איזה 380! יאללה ל-400!חבל שאתה עושה מהדיון הזה ספאם אבל...
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים חבל שאתה עושה מהדיון הזה ספאם אבל... ^^סליחה .. ובקשר לשאלה שלך, לפי דעתי בגלל שכבר סגרו את ה-Beta אפשר לקבל רק רשומים או משהו כזה, ובקיצור אם לא השגת KEY אתה לא יכול לשחק.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים Don't wait, select a plan to experience it NOW.Only for FilePlanet and Founders' Club Subscribers.אם אני לוחץ NO THANKS זה יוצא הדף...איך אני משיג סיריאל??VOnly for FilePlanet and Founders' Club Subscribers.כל הסריאלים חולקו כבר... נשאר סריאלים רק למי שמשלם לFP...
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים הבני זונות! לא הספקתי לקחת סיראל >:למישהו יש אחד שהוא לא רוצה / מוכן לחלוק?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אתה יכול לבקש פה...אני לקחתי סיראל מ משתמש נחמד פה וזה עובד כמו שצריך כמובןתביאו סיראלים חברה...אין עם זה בעיה כל עוד כל אחד מביא לעוד 2 או משהו כזה
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מה אם מישהו מביא לי KEY אז אני והוא יכולים לשחק איתו?אם כן שמישהו יביא לי אני ישחק או בשעות הלילה או מתי שמתאים לו...ממש בא לי לשחק בו..אם מישהו יכול שישלח לי הודעה פרטית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.