עבור לתוכן

הבטא של קרייסיס (כבר לא) פתוח לכולם!!!

Featured Replies

פורסם

איזה דרייבר אתה משתמש? אני משתמש בדרייבר האחרון שיצא ואין שום בעייה (חוץ מהבאגים שהבטא מגיעה איתם) ה-FPS סביר על 1280X1024 וההגדרות הם על MED-HIGH

• תגובות 925
  • צפיות 85.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עידכנתי את הדרייבר.. לא הספקתי לשחק במשחק כי הוא נתקע לי בטעינה (ווינדוס ויסטה החליט שהמשחק הפסיק לפעול), אבל כשאני לחצתי על OPTIMIZE SYSTEM זה שינה לי את ההגדרות ל 800x600 ושם הכל על LOW! איך זה לא קולט את הכרטיס מסך שלי? סעמק זה משגע אותי!!

זה בגלל שזה בטא ... לי יש x1950 Pro 512 וכתוב בדרישות המומלצות של המשחק שזה יענו נחשב כרטיס חזק מאוד למשחק (ב - DX 9) וזה עובד לי על הכל Medium ועל רזולוציה 1024x768 =\

כשיצא המלא תראה שהכל יהיה בסדר (:

פורסם

עידכנתי את הדרייבר.. לא הספקתי לשחק במשחק כי הוא נתקע לי בטעינה (ווינדוס ויסטה החליט שהמשחק הפסיק לפעול), אבל כשאני לחצתי על OPTIMIZE SYSTEM זה שינה לי את ההגדרות ל 800x600 ושם הכל על LOW! איך זה לא קולט את הכרטיס מסך שלי? סעמק זה משגע אותי!!

חח לי הוא בכלל לא עושה כלום... אני לוחץ על הכפתור והוא רושם לי שההגדרות גבוהות מידי בשביל המחשב שלי ולא משנה כלום :nixweiss:

פורסם

כל מי שמשחק בקרייסיס בטא שיירשום עכשיו מה הכינוי שלו, שלי זה FullGaz.

פורסם

IlanF

פורסם

RDT'1nStall, אולי ניהיה באיזה ערוץ vent?

פורסם

mosheg91

פורסם

shai171 בו נקבע איזה מישחק

פורסם

shai171 בו נקבע איזה מישחק

בכיף בא לי לשחק עכשיו =]

חבל שאי אפשר לפתוח שרת על המחשב ... או אם כבר אי אפשר לפחות שיהיה שרת ישראלי אחד ...

פורסם

RDT'1nStall, אולי ניהיה באיזה ערוץ vent?

מחזק, למי שיש שרת בוונט שיביא לנו ערוץ.

פורסם

Vidati

יאללה צריך לפתוח קלאן :P מי מתנדב :lol:

פורסם

Elite_Sniper

איזה בעסה, בבוקר היה לי פינגים 70-100 ועכשיו לפחות 270

פורסם

איך אני מוריד משם? לא יוצא לי

פורסם

אני משחק עכשיו בBETA3#050, בואו בהמוניכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים