פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים היי,מה דעתכם על המפרט הבא, מיועד לצרכים סטודנטיאליים - OFFICE, INTERNET ,PDF, קבצי מצגות PWR גדוליםהאם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, בגלל ה ויסטה?מפרט טכני מעבד Intel® Core 2Duo Processor T72500(2GHz) 800MHz FSB ,2MB L2 cache מעבד זיכרון 1GB DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB) (1slots) זיכרון תצוגה 14.1" WXGA (1280X800) GLARE, Fine Bright Technology סוג ATI Xpress 1250 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB SATA דיסק קשיח כונן DVD Super- Multi (DVD-R/RW+R/RW,RAM) צורב תקשורת 802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore4) אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100 Ethernet רשת יציאות (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה יציאות נוספות 3USB,VGA,RJ11,RJ45,S-Video,S/PDIF(Headphone),Mic In, DC יציאות נוספות מידות 340X236.5X33.8 מידות משקל בק"ג 2.3KG With battery משקל מערכת הפעלה Vista Home Basic מערכת הפעלה כללי כחול צבע אחריות ושירות שנתיים משך האחריות שנה ראשונה בינלאומית +שנה בארץ סוג האחריות
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים המפרט שלו מצוין למחירו . אם הוא מצא חן בעיניך מבחינה חיצונית , ואכות ההרכבה שלו טובה בעיניך תתחדש . גם שנתיים אחריות זה לא רע . למען האמת אם היית בא אלינו ומבקש המלצה לנייד ב 5k אז היינו ממליצים לך על מחשב של דל או hp כי הם הרבה יותר פופולארים במחשבים ניידים .
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מחבר קניתי אותו במכרז ככה שאני לא יודעת איך הוא נראה, אתמול הייתי בחנות של באג ובדקתי את ה R400 שאמור להיות חיצונית אותו דבר, ומבחינתי זה אחלהלגבי ההמלצה שלכם... הייתי הולכת על DELL אבל רק על 14.1 אינץ ואין כאלה במחיר הזה ה D620 יקר מידי
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים היינו ממליצים לך על דל ווסטרו 1400 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3873&review=Dell+Vostro+1400 הווסטרו הוא דגם חדש שאמור להגיע לישראל עוד שבועיים והוא יתומחר במחיר אטרקטיבי , כלומר הוא היה נכנס לך לתקציב .
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים שלום!אני באותה סירה כמו רוב הסטודנטים, מחפש נייד...ה-Vostro 1400נראה באמת טוב וגם המחיר עם הוא לא יגדל משמעותית מ- 740 $ זה גם טובשאלה למי שמכיר את המכשיר:1. יש בו סלוטים לזיכרונות של מצלמות דיגיטליות? בתמונות ובמפרט לא ראיתי2. הוא מגיע עם 1G זיכרון פנימי, זה מספיק בימינו בעידן הויסטה? לא עדיף להשקיע במחשב עם 2G?מועדים לשמחה!
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים היי ICEBERG.תתחדשי, לפני הכל.לי בעצמי יש LG קצת יותר רציני במפרט ואני מבסוט עד השמיים. אך יש לי כמה המלצות:א. LG הם ניידים מאוד עדינים, זה לא לנובו או דל, תשמרי עליו בכפפות משי.ב. זיכרון אל תגדילי זה מספיק ואף יותר לצרכים שציינת. עם הזכרון הקיים הוא מסוגל להרבה.ג. אחרי שתקבלי את המחשב, תתפסי את אחד החברים שלך ותורידי את הויסטה ותתקיני במקומו את ה XP. פחות גוזל מהמחשב והרבה יותר נוח לשימוש בייחוד לצרכים סטודנטיאלים וגם עם הרבה פחות תקלות וכל התוספות שקיימות תואמות לXP ולא בהכרח לוויסטה.
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מחבר כל הנושא ההחלפה ל XP מאוד קוסם לי, אבל, הבנתי שצריך להתחיל לחפש את כל הדרייברים... למחוק את ה VISTA ולהתקין במקום... צריך ממש לעשות עבודת הכנה לפני
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים ל ICEBERG, נכון צריך להסיר ולהתקין ומשום כף אמרתי שתתפסי את אחד החברים, מישהו שמבין ותוך שעתיים מקסימום יש לך XP כולל הכל על המחשב.ואל תשכחי שיש בעיתיות להפעיל על ויסטה את האופיס הישנים כך שזה ידרוש ממך קנייה של אופיס חדש תואם ויסטה וזה עוד כסף. עדיף מכל הבחינות פרט למראה החיצוני להתאמץ ולהתקין XP
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים Vista Home Basic זה לא Vista. זה סתם מוצר מסורס שאין לו את התכונה המעניינת היחידה ב-Vista - ממשק ה-Aero הגרפי.אבל מצד שני, בגלל זה, אולי אפשר להסתדר עם 1GB בכיף. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.