עבור לתוכן

מחשבה מעמיקה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המחשב חסוף... זה די...

לא יודע, אבק, מישהו מפיל אותו, נופל עליו משהו, מישהו בטעות יורק לכיוון שלו, ממש לא בריא

• תגובות 40
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה לקנות במאות שקלים enermax אם אפשר ליצור מארז מצויין מפח זבל נגיד ???

(זה נשמע יותר טוב בראש שלי)

אני יבהיר את עצמי, למה לקנות מארז enermax מעולה ב650 שקל אם אפשר לא בכזה קושי לקנות בהום סנטר פח בגודל בינוני שעולה כמה 70 שקל... חותכים פה, מנסרים שם, צובעים יפה, שמים איזה ספק, והופ יש לנו מארז עם זרימת אוויר מעולה, וכשהמחשב ממש מתחמם פותחים לעמלה את המקום שאמורים לזרוק את הזבל וכול החום יוצא. נראה לי פצצה, חוץ מהקטע שהפח גדול (ועגול) וממש קשה לעבוד איתו... במיוחד בlan partyes וגם אם נגיד אתה רוצה לשים סי די רום חדש...

למה לקנות כרטיס טיסה , הרי אפשר להפליץ מספיק חזק והרוח תעיף אותך ליעד הרצוי :flushthetoilet:

פורסם
  • מחבר

:-/

פורסם

למה לקנות אותק חוקי של תוכנה כזו או אחרת עם אפשר להוריד מהרשת?

פורסם

:-/

דיי דייי דייי!!! אני שונא את הפוסטים המגעילים של יואב!!! מפגרים וחסרי משמעות!!! שתום ת'פה ושחק ב CS תפסיק לכתוב שטויות תגיד אותם להנרי! (הכלב שלו) >:(

פורסם
  • מחבר

::)

פורסם

נההההה....אני אם אני כבר יעשה משהו אז זה יהיה משהו על רמה ולא סתם חובבני...

אם כבר אז הולכים עד הסוף!

מיותר לגמרי מה שחשוב זה הביצועים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב נכון שכאשר אני יחליף את המארז הטמפרטורות ירדו מאוד היות ויש מרווח הרבה יותר גדול, או שבגלל שאין זרימת אוויר כמעט בתוכו המחשב אפילו יהיה יותר חם?

פורסם

השאלה שמתחילה את הטראד הזה מובילה אותי למסקנה הבאה.

יואב.. אתה משועמם וחסר יכולת מוטורית אמיתי ובינה, כי הרי ייצור בעל בינה היה מנסה ללמוד..

אתה פשוט שואל סתם שאלות ללא טעם.

וזה הוביל אותי לעוד שאלה:

למה השקעת כל כך מאות שקלים על הטי500? אם היית יכול לקנות טי200 בהרבה פחות ולא לשים לב להבדל..?

(אם היתרון להשגת שווי ביצועים באוברקלוקינג)

.. אהח... לכו תבינו.

פורסם

תגידו, מה אתם רוצים ממנו? היה לו כסף, אז הוא קנה.

אני בטוח שכל אחד פה היה רוצה Ti500, אפילו אם זה לא הכרטיס עם יחס עלות\תועלת הטוב ביותר..

פורסם

נההההה....אני אם אני כבר יעשה משהו אז זה יהיה משהו על רמה ולא סתם חובבני...

אם כבר אז הולכים עד הסוף!

מיותר לגמרי מה שחשוב זה הביצועים.

אולי מיותר, אבל זה כיף ובסוף אחרי שהכל מורכב הרגשת הסיפוק שווה את המאמץ (ואולי גם את הכסף)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים