עבור לתוכן

התלבטות- DOOM3 ההרחבה או HL 2?

Featured Replies

פורסם

כרגע סיימתי את דום 3 ואני לא יודע האם כדאי לי לשחק קודם בהרחבה של דום 3 או בהאלף לייף 2 קודם. (שמעתי שיש בהרחבה של דום חיקוי לרובה הגראביטציה).

מה אתם אומרים?

פורסם

תן לעצמך כאפה, ותסיים את ההרחבה של DOOM ובמקביל שחק בHL2... אני לא מאמין שלא שיחקת בHL2 עדיין... :kopfpatsch:

חחחח... סתם יאללה תהנה.

פורסם

ואל תשכח לשחק בEP1 אחרי שסיימת את HL2 ;D

פורסם

הבעיה היא שאם תשחק קודם ב HL2 לא תרצה להסתכל בכלל על ההרחבה של DOOM3, כי אתה תבין למה טענו ש DOOM3 הוא לא יותר מ tech demo.

(המשחק HL2 האפיל על DOOM3 מאז שהם יצאו, שזה היה פחות או יותר באותה תקופה. כל הגיימרים ששיחקו קודם ב HL2 הרגישו ש DOOM3 הוא נפילה יחסית אליו והתאכזבו, וכל מי ששיחק קודם בדום נהנה ממנו, עד ששיחק ב HL2 וראה איך משחק FPS באמת צריך להיעשות)

אני ממליץ לך בחום ליהנות מדום 3 עד הסוף.

פורסם

אתה תבין למה טענו ש DOOM3 הוא לא יותר מ tech demo.

(המשחק HL2 האפיל על DOOM3 מאז שהם יצאו, שזה היה פחות או יותר באותה תקופה. כל הגיימרים ששיחקו קודם ב HL2 הרגישו ש DOOM3 הוא נפילה יחסית אליו והתאכזבו, וכל מי ששיחק קודם בדום נהנה ממנו, עד ששיחק ב HL2 וראה איך משחק FPS באמת צריך להיעשות)

לא מתאים לך לכתוב שטויות כאלה.

DOOM 3 הוא TECH DEMO.

הוא מעולם לא ניסה להיות יותר מזה והוא עושה את העבודה בצורה יוצאת מן הכלל.

וHL2 גרוע מאוד. מצטער לנפץ את הבועה, אבל ככה לא עושים משחק FPS.

ההרחבה של דום ממש טובה, ויש שם קטעים קשים מאוד.

כדאי לך לשחק בהרחבה קודם מאחר ואתה רגיל כרגע לסגנון המשחק ולכלי הנשק/אוייבים שם.

נ.ב - lader, שנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתכיל את תמצית השאלה.

פורסם

BF2, לא מצלצל לך בראש? למרות שאין שם משימות, המולטי שם מאוד כייפי.

פורסם
  • מחבר

אבל הקטע הואשאמרו שבדום 3 יש חיקוי עלוב לרובה הגראביטציה שבהאלף לייף 2. זה לא יהרוס לי אם אני אשחק קודם עם הרובה שבדום?

דרך אגב, תוך כמה שעות אפשר לסיים את ההרחבה של דום 3?

פורסם

לא אהבתי את ההרחבה של DOOM - לא היה שום תוספת למשחק או משהו מעניין שהוסיף לי למשחק, אני הייתי מוותר.

פורסם

לא מתאים לך לכתוב שטויות כאלה.

DOOM 3 הוא TECH DEMO.

הוא מעולם לא ניסה להיות יותר מזה והוא עושה את העבודה בצורה יוצאת מן הכלל.

וHL2 גרוע מאוד. מצטער לנפץ את הבועה, אבל ככה לא עושים משחק FPS.

ההרחבה של דום ממש טובה, ויש שם קטעים קשים מאוד.

כדאי לך לשחק בהרחבה קודם מאחר ואתה רגיל כרגע לסגנון המשחק ולכלי הנשק/אוייבים שם.

נ.ב - lader, שנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתכיל את תמצית השאלה.

אופס, שכחתי להוסיף גילוי נאות קטן - אני מהאנשים שמ-א-ו-ד אהבו את דום 3, באמת נהניתי ממנו. אמרתי שאחרים טענו שהוא לא יותר מ tech demo מתוך זלזול, אני לא מרגיש ככה בעצמי (אתה רואה מה קורה כשאני כותב בלילה? :-\)

טוב שהוסיפו אתגר להרחבה של דום 3, כי אני חושב שזו היתה הבעיה העיקרית בו - הוא פשוט קל מדי כי הוא מסתמך על משחקיות פשוטה מאוד, וכי המשחק הופך אותך לטנק מהלך ותמיד דואג לך לתחמושת. (לפחות ב 3 רמות הקושי הראשונות)

אבל הייתי שמח אם תפרט למה לדעתך HL2 גרוע. אני חושב שהוא מה FPS הטובים ביותר שיצא לי לשחק, חוץ מהעובדה שגם הוא קל מדי. (יכול להיות שפשוט אין לי נקודות התייחסות, כי לא שיחקתי במשחקים גדולים באמת שיצאו לפניו ועשו הסטוריה, ויכול להיות שפשוט התעלמתי מהנקודות החלשות שלו)

lader, לא צריך לסגוד לרובה הגרביטציה.. זה לא צריך להיות השיקול שיכריע מה לשחק קודם.

בכל מקרה, שורה תחתונה - אם התחלת עם דום, סיים אותו.

פורסם

HL2 קל מדי??

היו כמה קטעים שממש קרעו לי את הצורה! (במיוחד Nova Prospekt, וגם Ravenholm היה די קשה).

פורסם

^

רגע, nova prospekt זה לא המקום שאתה צריך להתגונן בו ולשמור על העמדה שלך מול צבא שלם של קומביין (עם כל מני turrets וכד')? שכחתי מזה, באמת קטע קורע. אבל הקטעים הקשים היו בודדים, קשה לומר שהמשחק ממש מאתגר לכל האורך שלו (אחרת הייתי זוכר, שכחתי כבר את רוב המשחק :P)

פורסם

כן, זה זה.

Nova Prospekt והדרך שמובילה אליו דווקא מאוד קלים בהתחלה, כיוון שיש לך את כל צבא ה-Antlions. בהמשך כבר אין לך אותם, ואתה פשוט מופצץ ב-Combine (וצריך לנסות להעמיד כל הזמן את ה-turrets).

פורסם
  • מחבר

תוך כמה שעות אפשר לסיים את ההרחבה?

פורסם

מה ?? מה !? מהההה !?!!@?!

שמע יש לי רעיון מצויין בשבילך, קח את היד שלך, ותעיף לעצמך כאפא, אבל אחת ממש חזקה, ממש ממש !!

ואז אולי לא תצטרך לפתוח ת'ארד על החלטה בין דום 3 ל HL2...

למי שלא הבין : HL2

כל כך ברור, שמע, שיחקתי בשניהם ודום 3 באמת, אבל באמת ססתם דמו ! ואל תגידו שלא כי זאת דעת הרוב !

HL2 פשוט משחק כיפי... ועוד לא שיחקתי ב HL1...

פורסם

Doom3 באמת לא משחק משהו, אבל יכול להעביר את הזמן בכיף.

HL2 זה אחד המשחקים, באמת.

וזה נכון ש HL2 היה קל מדי, אפילו על הרמה הכי קשה. היה רק קטע אחד קשה באמת, כמו שאמרו עם הTurrets ב- Nova Prospekt אבל תוך 20-30 דקות היה אפשר לעבור אותו.

בדיעבד ל-HL2 יש לא מעט בעיות שיכלו להפתר בקלות וחלקם תוקנו ב- Epsidoe 1.

-קרבות בוסים קלים מדי.

-בקרב אין הרגה של סכנה ממשית, הרובים לפעמים מרגישים כמו צעצוע.

-AI די מטומטם. (אולי זה חלק מזה שהמשחק נורא קל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים