עבור לתוכן

מה אני אמור לעשות אם אני רוצה למכור משהו יד-שנייה?

Featured Replies

פורסם

טוב, מה באמת אנשים, שהם לא עושקי קברים, צריכים לעשות כשהם מוכרים חלקים יד שנייה?

ואני מדבר על משתמשים פעילים מאוד בפורום.

• תגובות 39
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא סותר את עצמך?

פורסם

אתה לא סותר את עצמך?

במה בדיוק אני סותר את עצמי?

פורסם

הוא מתכוון לזה שמצד אחד חתרת כל הזמן להוריד את הפורום של קניה-מכירה וכל מי שניסה למכור שם משהו הפך אוטומטית לעושק קברים ומצד שני אתה פתאום מתלונן שאין לך מקום רציני שבו אפשר לפרסם חלקים או מחשב שהם ממש לא קבר.

זאת אכן בעיה כאובה אבל אין לזה סוף

אני לא חושב של-ENCODER יש כסף להתקין מסנן עש"קים ;D ;D ;D

פורסם

או שכל אחד יתחיל לנסות למכור בכל אחד מחלקי הפורום

או אם אפשרי הכי טוב יהיה מסנן של כמות הודעות מסויימת

בהזגמנות זו למישהו יש זכרון DDR 256 למכירה ? :jump: :jump:

פורסם

הוא מתכוון לזה שמצד אחד חתרת כל הזמן להוריד את הפורום של קניה-מכירה וכל מי שניסה למכור שם משהו הפך אוטומטית לעושק קברים ומצד שני אתה פתאום מתלונן שאין לך מקום רציני שבו אפשר לפרסם חלקים או מחשב שהם ממש לא קבר.

אני יודע שלזה הוא התכוון, אבל אני תמיד אמרתי שאני רוצה שאנשים פרטיים יסחרו אחד עם השני ולא שעושקי קברים יקנו פה מאנשים או ימכרו להם.

מה שאני כן רואה, גם אם היה פה לוח קנייה ומכירה, לא הייתי מצליח למכור מחשב AMD, כי ששמתי אותו בלוחות של נענע ווואללה אנשים התקשרו אלי ואמרו לי שהמעבד זה חיקוי/זיוף של אינטל ולכן הוא לא שווה הרבה והם לא הבינו בכלל את טיב הלוח, והם אמרו שלא מעניין אותם שיש לו בקר RAID שמייד, כי הם לא מבינים מה אני רוצה מהם עם כל המושגים האלה ונראה להם כאילו אני מנסה לבלבל אותם וזה בסה"כ לוח אם פשוט מאוד. בואו נאמר שאם לפני שנה הייתי קונה פנטיום 3 1000 היה לי הרבה יותר קל למכור אותו, אפילו סלרון.

מחשב עם מעבד AMD.

הרבה יותר חזק - אבל לא כ"כ משתלם.

פורסם

אוליי באמת לאור השינוי בעמדתך ישקול ענקודר לפתוח מחדש את פורום הקנייה-מכירה יד שנייה?

זוהי פנייה לאדון ענקודר יש פה אנשים שאנים עושקיי קברים וכן ירצו למכור את מרכולתם כאן

אז אוליי תשקול שוב ואני מקווה שהפעם ייתנהגו יפה :hat:

פורסם

אבל ככה (במצב הנוכחי) הם לא יוכלו להתלונן אם אני ארצה למחוק את ההודעות שלהם על סמך "תחושת בטן" בלבד..

פורסם

אני יודע שלזה הוא התכוון, אבל אני תמיד אמרתי שאני רוצה שאנשים פרטיים יסחרו אחד עם השני ולא שעושקי קברים יקנו פה מאנשים או ימכרו להם.

מה שאני כן רואה, גם אם היה פה לוח קנייה ומכירה, לא הייתי מצליח למכור מחשב AMD, כי ששמתי אותו בלוחות של נענע ווואללה אנשים התקשרו אלי ואמרו לי שהמעבד זה חיקוי/זיוף של אינטל ולכן הוא לא שווה הרבה והם לא הבינו בכלל את טיב הלוח, והם אמרו שלא מעניין אותם שיש לו בקר RAID שמייד, כי הם לא מבינים מה אני רוצה מהם עם כל המושגים האלה ונראה להם כאילו אני מנסה לבלבל אותם וזה בסה"כ לוח אם פשוט מאוד. בואו נאמר שאם לפני שנה הייתי קונה פנטיום 3 1000 היה לי הרבה יותר קל למכור אותו, אפילו סלרון.

מחשב עם מעבד AMD.

הרבה יותר חזק - אבל לא כ"כ משתלם.

זה באמת מוזר למה אתה לא מצליח למכור לוח מעולה+מעבד של AMD. 4 פעמים הצלחתי למכור מחשב או חלק ממחשב שמבוסס על AMD. 3 פעמים זה היה עם מעבד K6-2 שלא הרבה בארץ השתמשו בו או הכירו אותו בכלל, ובכל זאת זה נמכר, ופעם אחת מכרתי T-Bird 1GHz. המכירה הרביעית (t-bird) אמנם לקחה לא מעט זמן אבל בסוף קיבלתי את המחיר שהמערכת הזו היתה שווה.

אולי אתה פשוט חסר סבלנות או שאתה דורש יותר מדי על החלקים האלה ולא משנה שהם איכותיים כי ביד שניה אנשים מחפשים יותר את הזול ופחות את האיכותי.

פורסם

זה לא בגלל מחיר מוגזם או חלקים גרועים.

זה בסך הכל בגלל שטיפת המח שהחנויות עושות לאנשים: פנטיום פנטיום פנטיום פנטיום פנטיום ... אינטל... אינטל... אינטל... אינטל...

אנשים חושבים שAMD זה "חיקוי" ושזה זבל...

פורסם

אבל ככה (במצב הנוכחי) הם לא יוכלו להתלונן אם אני ארצה למחוק את ההודעות שלהם על סמך "תחושת בטן" בלבד..

ענקודר אני בעד שתמחק הודעות שלפי דעתך יעברו את גבול הטעם הטוב זה האתר שלך ומי שלא יעמוד בתנאים

אז הוא ייעלם עם הודעותיו אבל לפחות לאנשים תהיה את האפשרות למכור כאן את הדברים שלהם.

כי אני חושב שבגלל כמה :asthanos: :asthanos: :bash:לא צריך לסגור את כל הבסטה אלא רק את הדוכנים שלהם

מקווה מאוד שזה יעזור להחזיר את הפורום יד שנייה וילמד את המשתמשים להעריך ולשמור על הפורום.

פורסם

אל תשכחו שאם מעבדי AMD יישארו פחות פופולרים מאינטל בעולם כולו, זה יהיה יותר טוב לנו - הצרכנים הקטנים, זהו מושג בסיסי בכלכלה, ככל שהמוצר מבוקש יותר ככה המחיר שלו יהיה גבוה יותר, או במילים אחרות, אם AMD יהפוך להיות יותר פופולרי אז גם מחירי המעבדים שלהם יעלו ובסופו של דבר המעבדים של אינטל יהוו קניה הרבה יותר משתלמת.(כמובן דבר זה לא יקרה ;D )

פורסם

העיקר שאני יודע ש amd יותר טוב כל השאר שמתעקשים לקנות פנטיום גם אחרי שממליצים להם שישברו את הראש ויאכלו חרא

פורסם

תמחק כמה שאתה רוצה, מה אתה חייב למישהו משהו?

פורסם

אבל תחזיר את הפורום.. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים