עבור לתוכן

צריך מפרט חלקי למחשב ב2500+- :)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין במפרט חלקי למחשב, בעיקרון יש לי מחשב ישן יחסית:

p4 2.8Ghz

לוח אם של Asrock

הארדיסק 120 ג'יגה, קניתי לא מזמן עוד 160 אז ככה שאני לא צריך עוד...

1gb זיכרון

כרטיס מסך x1950GT 512mb DDR3

ספק חדש יחסית של TT400watt

ומארז מעולה

מה שאני צריך זה

מעבד חדש דואלי, לוח טוב שתומך גם בAGP וגם בPCI-express כי חבל לי לזרוק ככה את הכרטיס מסך, הוא מעולה.

ספק יש לי של טרמלטייק 400 וואט, אני חושב שזה יספיק לא?

וגם זיכרון עדיף 2 ג'יגה DDR2

וקירור טוב בינתיים יש לי, זה קירור של זלמן Zalman CNPS7700-AICu הוא יתאים למפרט החדש?

נ.ב

שווה בכלל להשקיע על דבר כזה? (לוח שתומך AGP ו-PCI-Express) כי חבל לי לקנות כרטיס מסך אחר ככה סתם..

ויש בכלל לוח כזה שאפשר להגיד שהוא טוב עד טוב מאוד?

תודה רבה חבר'ה.. :)

פורסם

נסה למכור את המחשב שיש לך כרגע.

אתה מגביל את עצמך בכך שאתה לוקח חלקים ישנים כדי להתאימם למערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שלא ניסיתי?

הכי גבוה שהציעו לי עליו זה 1200 ש"ח, אני לא מעוניין למכור במחיר הזה, שרק הכרטיס מסך + ספק עלו לי בערך 1100 ש"ח..

ולמה חלקים ישנים? אין איזה לוח נורמאלי שעושה את העבודה? כי עדיין זה כרטיס מסך מעולה+ רק אותו אני ישים במערכת החדשה..

פורסם

נסה למכור את המערכת בחלקים.

כרטיס מסך בנפרד, HD בנפרד, זיכרון בנפרד.

אני מאמין שתוכל להוציא יותר.

בקשר ללוח אם זכרוני אינו מטעה אותי קיים לוח של ASROCK.

פורסם
  • מחבר

אז שאני יבין, אני לא יכול לשים מעבד חדש לדוגמא ה-e6750 + לוח שתומך PCI-Express ו-AGP ביחד?

כי אם כן מה העיכוב? לא נראה לי שזה ישנה ממש, יכול להיות שאני טועה, אבל עדיף לי להישאר עם הכ.מסך הנוכחי ולשים לוח כזה, לוח טוב לא עולה יקר גם ככה, אז כך שביום מן הימים אני יוכל לקנות כ.מסך חדש+לוח יהיה לי כבר הכל (מעבד וכו'..)

וניסיתי למכור את הכרטיס מסך ואת הכל בנפרד, אבל זה מתחיל ב150 ללוח שלי, 350 למעבד+450 גג לכרטיס מסך ולזיכרון לא יותר מ200 ש"ח

ואת השאר לא שווה לי למכור..זה היה גם החישוב שלי לפני, שאמרתי לך שהמקסימום שרצו לתת לי על המחשב הוא 1200....שכלול של הכל..פחות או יותר...

את שני ההארדיסקים שיש לי, אני לא מעוניין למכור יש שם חומר חשוב, וחוץ מזה, הם חדשים אחד קניתי לפני כ-5 חודשים, ואת השני לא מזמן, לפני כשבועיים.

אז מה אתה מציע לעשות מלבד זה? הפתרון הכי הגיוני שחשבתי עליו זה מה שהצעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים