פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים באתר של DELL מצאתי רשימה של 10 (!) ייבואנים שנותנים שירות ותמיכה על המוצרים של דל בישראלhttp://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsdאם יש למישהו מידע או המלצות מהניסיון , מאיזה מהייבואנים הללו עדיף לרכוש ניידים של דל ( האחריות והתמיכה טובים יותר) ? מאיזה ייבואן לא מומלץלרכוש מחשב ?
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים מחבר לאף אחד אין מחשב דל ? מה האחריות שקיבלתם , מי הייבואן ? האם יצא לכם לשלוח אותו למעבדה והאם אתם מרוצים מהשירות ?ואם בכלל יש עדיפות לייבואן ספציפי שקונים מחשב דל ?אשמח לדגובות
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים לי יש מחשב עתיק של דל (פנטיום 3) שניקנה לפני כמעט עשור מאומניקט .מאש שקנינו הוא לא התקלקל אז אני לא יודע לגבי שרותי תיקונים, אבל זיכרון הרחבנו, וקניקו חיבורים לרשת אלחוטית וחוטית ללא בעיה.כך שנראה לי שהם בסדר (או לפחות היו).אני שותף לאותה התלבטות אגב, כי חושב לקנות נייד חדש של דל.
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים מאש שקנינו הוא לא התקלקל אז אני לא יודע לגבי שרותי תיקונים, אבל זיכרון הרחבנו, וקניקו חיבורים לרשת אלחוטית וחוטית ללא בעיה.כך שנראה לי שהם בסדר (או לפחות היו).סלח לי, אבל תוספת זיכרון וכרטיסי הרחבה אינה מדד לשום דבר. אפשר לעשות זאת לכל מחשב נייד, בלי שום צורך בשרותים של אף אחד.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים יבואן טוב של דל הוא CMS וסי דאטהיש להם יופי של שרותיש כאלה יבואנים פחות טובים אני לא רוצה לומר שמותבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.