עבור לתוכן

חוות דעת למחשב חדש שקניתי

Featured Replies

פורסם

קניתי מאייבורי:

מעבד e6550

כרטיס מסך 8600gt 512 mb

לוח אם intel p35 (לא לקחתי אסוס בגלל שהוא עולה יותר וגם בגלל שאני לא עושה OC)

זיכרון 1G 800 (שאני יעבור לויסטה אני יוסיך עוד סטיק של ג'יגה)

מארז שחו כסוף עם דלת בצד וספק EZCOOL (אני יודע שזה חרא אבל יש עליו 3 שנים אחריות אם אני יראה שהוא לא סוחב טוב אני יחליף אותו אחרי 3 שנים)

צורב DVD עם סאטה של LG

דיסק קשיח 250GB של seagate ו16MB

בקיצור זהו הלכתי עם טכנאי שלא ינסו לעבוד עלי.

יצא 3250 שקל ב2 תשלומים

מה אתם אומרים יצא בסדר?

פורסם

אתה רוצה אולי להסביר לי אחת ולתמיד מה הקטע עם ה"התיעצויות" הללו אחרי הקניה?

קנית כבר! תהנה לך !

אני ממש לא מבין מה אתה מחפש לשמוע? שקנית מחנות שאומרים שיש לה שירות גרוע? שסתם קנית את גרסאת ה-512M של הכרטיס למרות שלא כדאי?

שקנית ככל הנראה לוח מחורבן?

שלקחת מארז וספק ג'נריים? זה לא קשור לאחריות...האחריות יכולה לכסות ספק שנשרף..אבל מה אם הוא יקח איתו את הלוח וכל שאר הדברים? זה לא מוכסה באחריות...

מה עוד אתה רוצה לשמוע? שעשית עסקה גרועה בכך שלקחת 1GB בלבד? לא לוקחים היום פחות מ-2GB במיוחד כשאלו נמכרים בכ-400 ש"ח...

פורסם

ת'חדש.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה אולי להסביר לי אחת ולתמיד מה הקטע עם ה"התיעצויות" הללו אחרי הקניה?

קנית כבר! תהנה לך !

אני ממש לא מבין מה אתה מחפש לשמוע? שקנית מחנות שאומרים שיש לה שירות גרוע? שסתם קנית את גרסאת ה-512M של הכרטיס למרות שלא כדאי?

שקנית ככל הנראה לוח מחורבן?

שלקחת מארז וספק ג'נריים? זה לא קשור לאחריות...האחריות יכולה לכסות ספק שנשרף..אבל מה אם הוא יקח איתו את הלוח וכל שאר הדברים? זה לא מוכסה באחריות...

מה עוד אתה רוצה לשמוע? שעשית עסקה גרועה בכך שלקחת 1GB בלבד? לא לוקחים היום פחות מ-2GB במיוחד כשאלו נמכרים בכ-400 ש"ח...

רציני הם לא מחליפים כלום אם הספק לוקח איתו חלקים?למה אמרו לי שם שמחליפים הכל

פורסם

אז אמרו...אומרים הרבה דברים במדינה לא? בכל מקרה גם אם זה נכון יש לא מעט דברים גרועים אחרים במפרט שלך.

לוח/מעט זיכרון/כ.מסך מיותר ות'אמת? מחיר יקר יחסית לכל אלו...

מפרט עם AMD 4400 וכ.מסך טוב יותר ודברים (לוח וכו') טובים יותר היה זול יותר ולא פחות טוב מבחינת ביצועים מורגשים מבחינתך...

אם כבר טרחת ונרשמת לפורום ופירסמת דיון..למה לא לעשות את זה יום לפני הקניה? אלוהים זה היה חוסך לך או כסף או חלקים או טרחה!

פורסם

פייר אני מזה מאוכב....מה שהולך כאן זה פשוט מבייש אני כבר שבועיים באתר ובהתחלה חשבתי שזה משהו חד פעמי אבל יש כאן מכירה אגרסיבית של TMS ע"י PCALL ו Xtract שבטוח קשורים לחנות ... כל מפרט או חנות שאינה קשורה לTMS מקבלת ביקורות צולבות מצד שניהם חבל שאי אפשר לבנות על ביקורות אמיתיות שלא נובעות מאינטרסים כספיים אגב אם תשימו לב הם תמיד גם יחזקו אחד את השני , אני היחיד שרואה את זה? חבל האתר איבד הרבה מערכו והפך לממוסחר!!!!

פורסם

אני חבר באתר הזה כבר שנה, ואני רוצה להגיד לך שIVORY לא הייתה מומלצת מאז ומתמיד,

הרבה לפני שמישהו היתחיל לדבר בכלל על TMS.

עוד דבר, חשבת לרגע על האפשרות שממלצים פה כל הזמן על TMS כי פשוט משתלם לקנות משם?

פורסם

:lol:

תחסוך מאיתנו טוב? אני אערוך את ההודעה שלי ש"יורדת" על החנות אוקי? אבל תעשה חיפוש ותראה אם לא צדקתי. לפני שאתה מציג טענות כלפי תעשה שיעורי בית.

מה ש"צלבתי" זה את המפרט...לא את החנות. הוא יכול לקנות מצידי מהשכן שלו...

אני ממליץ מ-TMS כי נוח לי לבנות משם ואני רגיל. אני חס ושלום לא מכריח אף אחד לקנות משם. אני יכול להמליץ..אני יכול למנות את המעלות של המפרט שלי אבל לא יותר מכך. כל אדם בעל הגיון בריא יקנה מאיפה שהוא רוצה ולא "יוכרח" ע"י אף אחד..

אז במקום להרים קול צעקה..תתחיל לבנות מפרטים טובים מחנויות שנראות לך...ואם הם יהיו טובים אני אשמח לתת את החיזוק שלי לעניין.

"רק מכונית" מן הסתם צודק..

נ.ב.

כשהפורום היה מוצף במפרטים מ-IQPC ואני בין היתר בניתי גם משם...מישהו הרים קול צעקה או אמר משהו?

האמן לי אנשים קנו מהיכן שהיה נוח וטוב להם למרות שהמפרט היה מחנות X...

פורסם

הדיון הזה מיותר.

המחשב כבר נקנה וחוות דעת מיותרת.

אם אתה יכול ורוצה לשנות חלקים במפרט שלך פנה אליי בהודעה פרטית.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים