עבור לתוכן

הסבה ל -HTPC / מולטימדיה עד 600 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

מעוניין להסב את המחשב שברשותי ( ראו מפרט ) ל HTPC כולל חיבור הממיר של HOT , הקלטת תוכניות , גלישה באינטרנט וכיוב'.

את המחשב אני יחבר ל LCD 42 .

האם המפרט שלי בנוי להסבה שכזו?

ואם כן מה עליי להוסיף לו בכדי שישמש כ HTPC.[br]פורסם בתאריך: 28.09.2007 בשעה 10:49:09

מישהו?
פורסם

כרטיס לכידה.

ואם יש תקציב, מארז ייעודי ל-HTPC.

פורסם
  • מחבר

המארז לא מעניין כל-כך, האם המעבד מספיק חזק גם ללכידה (הקלטת תוכניות/סרטים) ובמקביל גם לגלישה באינטרנט , ואולי עוד איזו שהיא משימה במחשב.

על איזה כרטיס TV אתה ממליץ משהו עם שלט אולי ?

פורסם

600 שקל זה פרובלמטי.

מה שכדאי שתקנה:

HAUPPAUGE WINTV PVR 150 MCE

שעולה 350 שקלים.

מארז - NZXT DUET. 400 שקלים.

קיים דגם של JSP TECH לHTPC אבל הוא א- מכוער, ב- לא בטוח שהאיכות בניה שלו שווה משהו. לפחות הוא זול.

ספק: יש לך חרא של ספק. רועש, ומאוד חלש. אני חושב שENERMAX NOISETAKER 370 יעשה יופי של עבודה ועולה 260 שקל.

אם אתה רוצה לכידה, המעבד לא יגביל אותך. הדיסק הקשיח כן. מומלץ דיסק קשיח נוסף, או למערך RAID, או נפרד למערכת ההתקנה. יעלה לך לפי כמה נפח אתה רוצה. 80GB למערכת ההפעלה בלבד יעלו לך 220 שקלים.

עוד דבר חשוב - קירור למעבד, שיהיה שקט ואיכותי. משהו זול וטוב כמו הGOLDEN ORB 2 של תרמלטייק עולה 170 שקל.

סה"כ, יוצא הרבה יותר מ600 שקל.

תחליט מה חשוב לך.

פורסם
  • מחבר

א.תודה על התגובה.

ב.ממש לא חשוב לי היופי והשקט של המכונה.

ג.מה שחשוב לי זה שהמערכת תפעל ללא קירטועים , ותוכל לשמש כמכשיר הקלטה מהממיר לכל דבר.

וגם לגלישה באינטרנט וכל דבר במקביל בשעה שהמחשב מקליט.

אני מתכוון לחבר מקלדת ועכבר אלחוטי ולגלוש מהספה בסלון.

נראה לי יותר נחמד ...

אז בעצם אם הבנתי טוב אני צריך רק את הכרטיס TV ולהתקין מחדש וינדוס על הארד דיסק חדש 80 G.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים