פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים אני יודע שיש מלא מדריכים באינט' לJAVA כולם מעולים וחלקם מצאתי דרך הפורום, תודה למנהלי הפורום! אבל אני לא מוצא תרגיליםמישהו יודע איפו אני יכול למצוא תרגילים לתרגול ב JAVA???
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר עכשיו סיימתי את הנושא תורשהאני מתקדם דיי מהר אני לומד לפי המדריך הנ"ל http://vlib.eitan.ac.il/Java1/c4.htm לא היה מזיק לי איזה 2-3 תר' לכל פרק (כמובן לא כולל את הפרקים הפשוטים של הגדרת משתנים וכו'...)
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים תיצור תוכנית שתנהל עובדים.יש עובד רגיל, מנהל, נהל מחלקה, איש מכירות.לכל עובד יש משכורת.לעובד רגיל יש משכורת חודשית, למנהל יש משכורת חודשית + בונוסים, למנהל מחלקה יש משכורת לפי מספר העובדים במחלקה שלו(כל עובד תוספת של 100 דולר) ולאיש מכירות יש משכורת לפי מס המכירות שביצע בחודש.בנה תוכנית שתאפשר ליצור עובדים ככל שהמשתמש רוצה, ולתת להם נתונים - שם פרטי, משפחה וכו'. אל תשכח שצריך להכני סלכל אחד מהם מידע על המשכורת שלו בהתאמה לתפקיד שלו.התוכנית צריכה להדפיס את רשימת העובדים והמשכורות שלהם, ולאפשר למשתמש להיפתר מאחד העובדים בצורה לא קונבנציונאלית.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר תרגיל נחמד מאוד, רק שזה ניראה שאני צריך DB ועם ממשק GUIאני עדיין לא יודע איך עושים את זה...
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים לא צריך DB (אתה יכול להחזיק את כל הנתונים בקלאסים וברשימות).לא צריך GUI (הממשק יכול להיות טקסטואלי).
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר לגבי ממש טקסטואלי אתה צודק - למרות שזה לא נוח ומכוערלגבי GUI אני לא יודע איך מאכסנים מידע בקלאסים או רשימות
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר למדתי ממדריכים אולי הם פשוט לא מספיק טובים או שהנושאים מסודרים שם לא טוב, יש לך המלצות למדריכים?אולי יש לך רעיון לתר' יותר פשוטים כמו למשל: תר ללולאות כתוב תוכנית שמדפיסה מעויין(עם רווחים והכל) או פרמידת מיספרים וכו'...?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר אני יודע איך עובדים עם קלאסים (קצת) אבל אני לא יודע איך אפר לאכסן בהם מידע
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אתה צריך ליצור DATAMEMBER, ולהשתמש בו כמו משתנה רגיל שהגדרת בפונקציה. ההבדל הוא שהמשתנה שייך לאובייקט, ואתה ניגש אליו דרך:objname.varnameאם אתה נמצא מחוץ לאובייקט, או ע"י שמו בלבד אם אתה בתוך האובייקט.דוגמא:class MyClass{ public int a; public MyClass(int a) { this.a = a; } public static void main(string[] args) { MyClass myClass = new MyClass(5); myClass.a = 10; System.Out.println(a.toString()); }}
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר אני זוכר שלמדתי את זה ואני בערך יודע איך עושים את זה. ובכל זאת ברגע שאני יעצור את תוכנית (ילחץ על עצור) כל המידע ימחק,נכון?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים ודאי.אתה יכול לכתוב לקלאסים פונקציות שישמרו את המידע לתוך קובץ, וידעו לקרוא ממנו.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר אם כך אז זה בסדר, למרות שזה לא ממש שיממושי לבנות כזאת תוכנה אם היא לא שומרת מידע וגם בלי GUI זה יראה נאוד מוזר...אם יש לך מדריך לזה אני ישמח לראות אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.