פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים יש לי ספר בעברית ואני רוצה בוף סוף לשבת וללמוד כמו בן אדם.אני מחפש קומפיילר ל-C שיעבוד על ויסטה אם אפשר.ואם אפשר אז גם הסבר מה בדיוק להתקין וכו' כי אני ממש בור בזה.תודה וחג שמח.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים קומפיילר מומלץ ביותר הוא TurboC וההתקנה שלא מאוד פשוטה כל מה שעליך לעשות זה לעתיק את תיקיית התוכנה לכונן C שלך...
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר חילצתי את הכל לתיקיה אבל מה אני עושה הלאה ?עריכה:התקנתי לבסוף את CodeBlocks.רשמתי איזה משהו קטן לפי איזה מדריך ואני לא יודע איך אני מפעיל אותו.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים חילצתי את הכל לתיקיה אבל מה אני עושה הלאה ?לאחר החילוץ תעביר את התיקייה לכונן C
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים יש לך גם את Visual C++ Express שזו גירסה חינמית ל Visual Studio (זו גירסה עבור c\c++):msdn.microsoft.com/vstudio/express/visualc/
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר לחצתי בקישור שנתת לי על DOWNLOAD והגעתי לדף הזה ואין לי מושג מה להוריד כי יש כל מיני
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים תנסה ללחוץ קודם F7.בעמוד הבא יש כמה סרטונים שמדגימים את השימוש ב visual c++ express:http://msdn2.microsoft.com/en-us/visualc/aa336415.aspxהאחרון מדגים איך ליצור תוכנית פשוטה ולהריץ אותה.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים תיצור פרוייקט חדש מסוג CONSOLE APPLICATION.תלחץ על NEXT.תסמן את EMPTY PROJECT.תלחץ על FINISH.עכשיו תתחיל לכתוב את הקוד שלך.אחרי שכתבת תחפש משולש עגול(בדיחה) וירוק בסרגל הכלים. תלחץ עליו, והוא יריץ לך את התוכנית שלך אם לא נמצאו שגיאות במה שכתבת.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר כבר מחקתי את התוכנה והתקנתי Dev-C++אני מקמפל והכל בסדר אבל איך שאני לוחץ על RUN נפתח לי החלון דוס לאיזה חצי שנייה וישר נסגר.בדקתי גם על XP ועדיין יש לי את אותה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.