פורסם 2002 בינואר 1923 שנים ב- contact list אני רואה סימני שאלה במקום השמות של האנשים.התופעה חלה רק בשמות בעבריתאני משתמש ב- WIN XP PRO תודהאיל
פורסם 2002 בינואר 1923 שנים לא התקנת כמו שצריך את העברית ב-WIN XP. לך ללוח הבקרה->הגדרות איזוריות ושפותתגדיר שהכל יהיה שם על HEBREW ועל תמיכה בשפות שנכתבות מימין לשמאל, תעשה APPLY ואולי תצטרך לאתחל את המחשב כדי שזה יכנס לתוקף.
פורסם 2002 בינואר 1923 שנים מחבר תודה, אבל זה לא הפיתרוןבכל שאר התוכנות אני רואה עברית טובוגם באיי סי קיו כשאני עושה rename למישהו אז רואים עבריתחוץ מזה, הייתי רואה ג'יבריש אם העברית לא הייתה מותקנת טוב ולא סימני שאלהתודה גיל בכל מקרה.....אולי יש למישהו רעיון אחר????????????
פורסם 2002 בינואר 1923 שנים זאת בעיה מוזרה. היה לי איי סי קיו 2000b ויש לי עכשיו את 2001b ויש לי אנשים ברשימה עם שם בעברית ואין שום בעיות. זה מוצג בעברית.
פורסם 2002 בינואר 1923 שנים מחבר נכון... אני יודע שהוא עובד בסדר גמור עם עברית אני משתמש בו כבר די הרבה זמן...פשוט עכשיו התקנתי את האקס פי בשביל לתקן בעיה שהיתה ופתאום הוא עושה לי סימני שאלה...
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים אריה, לך יש ICQ2001... נותנים נתונים שגויים ועוד מצפים לקבל עזרה ! תעדכן את האיי סי קיו שלך לגירסה הכי חדשה שיש (ב-TUCOWS למשל) ואולי זה יפתור לך את הבעיה הזאת כמו בעיות נוספות אחרות שהיו ב-ICQ 2001 בגירסאות הראשונות .
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר טוב......אני באמת ממש ממש מצטער אבל הייתה לי טעות כמו שהבנתם....התכוונתי ל- ICQ2001B ולא ICQ2000Bגיל- מצטער...יש למישהו פתרונות לאור הנתונים?
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים בגירסה האחרונה של ICQ2001 הבעיות האלה אמורות להיפטר.. (לא בדקתי, אני לא רוצה להיות שפן ניסיונות של AOL...)תוריד את הגירסה החדשה ביותר מאיפה שבא לך... (tucows, download...)
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים זה בדיוק מה שכתבתי לך לי יש את ה- ICQ2001b האחרונה שיצאה ועוד לא נתקלתי בבעיות עם העברית וגם אין בה קריסות לא צפויות (ואפילו את הפרסומות העפתי )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.