פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים בזמן האחרון המסך שלי התחיל לרצד.....חשבתי שאולי זה קשור לאיזה פלאפון או משהו בסביבה, אבל לא הנחתי שום מכשיר חשמלי חדש ליד...מסך חדש יחסית, תופעה חדשה......למישהו יש רעיון?יכול להיות שבגלל שהמחשב עובד נונ-סטופ, ולא נח כבר הרבה, זה קשור?תודה מראש! (:
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים Grave_Digger בלי הערות מיותרות...theking7 מסך CRT יכול לרצד מ 2 סיבות עיקריות:1. מכשיר בעל השראה אלקטרומגנטית בסביבה כגון : פלאפון, מגנט(מגנט חזק בקרבת המסך יכול לגרום להריסתו) )2. קצב הריענון של המסך נמוך מידי ולכן הריצודים על המסך, כמו שאמרו מעליי יש להעלות את קצב הרענון לערך גבוה יותר.במסכי LCD המסך לא יכול לרצד בגלל שהטכנולוגיה שהוא עובד(גבישים) שונה ממסך CRT(שעובד ע"ב קטודה שפולטת אלקרטרונים)
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר יש לי מסך דק.... זה תופעה שנתקלתי בה לראשונה בימים האחרונים.. ויש לי את המסך מספיק זמן...היא גם לא כל הזמן...
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים תנסה לשחק עם הכבל של המסךאם זה לא בגלל הכבל, תנסה לשחק עם ההגדרות של המסך דרך המסך עצמו ודרך הדרייברים אולי זה יעזוראם זה לא משהו בתוכנה או הכבל, זה כנראה האינוורטר של המסך או המנורה עצמה.ובגלל שזה מסך חדש אין שום סיבה שתתעסק עם זהתנצל אחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.