עבור לתוכן

עזרה לגבי תקלה עם לוח האם והסאונד

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי חזר מתיקון שבמהלכו הוחלף לוח אם ללוח אם חדש זהה לקודם.הדגם של הלוח זה msi-ms7267 (לפי זיהוי של תוכנת sandra),לפי המפרט של הספק זה msi 946gz neo.מערכת ההפעלה הותקנה מחדש.הדרייברים של כל רכיבי החומרה הותקנו וזוהו כמותקנים כהלכה.אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים.יש זיהוי של כל רכיבי החומרה ללא התנגשויות.ווינדוס מזהה את כרטיס הקול כמותקן ופעיל.ב-BIOS ה-audio controller נימצא על enabled.כרטיס הקול הוא onboard והוא realtek ac97.הרמקולים מחוברים מאחורה עם חיבור בודד,ולמרות שהכל מחולק לפי צבעים ניסיתי את כל החיבורים ועדיין אין לי סאונד.

פורסם

תרשום את הדגם של לוח האם.

(בכלל, עדיף שתרשום בפרופיל שלך את המפרט בשביל שידעו תמיד).

פורסם
  • מחבר

לוח האם MSI 946GZ neo-F 7/1 1GLAN זה מה שכתוב במפרט שספק המחשב שלח לי.

איך אני יכול לדעת מה דגם לוח האם?יש תוכנה שיכולה להגיד לי?

פורסם

ותשנה כותרת+תמחוק את כל סימני הקריאה המיותרים.

פורסם
  • מחבר

התוכנה sandra מראה שלוח האם זה MSI MS-7267

פורסם

קשה לי לעזור כשאתה משנה את תוכן ההודעה ומבטל פרטים חשובים שרשמת קודם, תיהיה סגור על עצמך שנדע למה להתיחס ולמה לא.

האם בלוח הבקרה תחת sound and audio devices בלשונית Audio הרילטק מופיע באפשרות בחירה הראשונה? (Sound playback - default device).

ומה בנוגע לחוטים שרשמת מקודם שמנותקים? הסתדר לך?

פורסם

נסה גם לחבר אוזניות ולבדוק שאו הרמקולים או האוזניות או ההגדרות של כרטיס הקול לא ב MUTE, תתפלא כמה לקוחות שלנו שמים MUTE עם איזה מקש מולטימדיה וחושבים שיש להם תקלת חומרה. :s07:

פורסם
  • מחבר

החוטים הצבעוניים האלו שכתוב עליהם speakers,line out fp/lr,line out fp/rr,mic הלא מחוברים שבתוך המארז קשורים לפאנל הקדמי ומכיוון שכרטיס הקול הוא ONBOARD אין להם ממש קשר,בדקתי את זה עם עוד מישהוא.אני מאמין שהוא צודק.הם לא ממש קשורים לתקלה.

בלוח הבקרה ה-REALTEK מופיע כבחירה ראשונה,ברירת מחדל.אין שום סימון של שום כפתור השתקה באף מקום שם.הכל פעיל,מזוהה ותקין ללא התנגשויות.

בדקתי רמקולים אחרים,בדקתי אוזניות,בדקתי את כל החיבורים.בדקתי שוב ב-BIOS,הבקרי הקול נימצאים על ENABLED.

התקנתי מחדש את כל הדרייברים,כולל עדכונים ועדיין...אין סאונד...

:-\

פורסם

החיבורים שבלוח אם אמנם מיועדים לפאנל הקידמי, אבל אם לא מחובר לשם כלום צריך להיות עליהם ג'מפרים אחרת אין סאונד

לא יודע איך זה ספציפית בלוח שלך, אבל נתקלתי בזה בלוחות אחרים

תחבר את החיבורים של הפאנל הקידמי או שתשים ג'מפרים על החיבורים בלוח אם.

פורסם

בואנה אחי! יש לי אותה תקלה! רק שלי החליפו את הלוח מ-GIGABYTE 915PDUO

ללוח GIGABYTE GA 945P-S3.

אם תמצא מה פיתרון הבעיה, אני אשמח לדעת.

פתחתי הודעה בטעות בפורום תוכנה (חשבתי בהתחלה שזה בעיה בדרייבר, אני אשמח אם אחד המנהלים יוכל להעביר).

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290868.msg2557524#msg2557524

פורסם

אצלך הפאנל הקידמי במארז מחובר?

פורסם

אצלי הפאנל הקדמי לא מחובר... (זאת אומרת שאין יציאות אודיו-רמקולים ומיקרופון, אלא רק שני USB)

אני מקווה שיימצא פיתרון לבעיה... זה מעצבן לשחק במחשב בלי סאונד :P

פורסם
  • מחבר

איך יודעים לאן לחבר את החוטים על הלוח?אני לא רוצה לחבר אותם בטעות למקום לא נכון וזה יגרום לתקלה/הפרעה/התנגשות אחרת...

פורסם

תלחץ להגדלה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אישית לא נראה לי שאתם בכיוון הנכון של "צריך לכסות את החיבורים כדי שיהיה סאונד" . . .

זה יותר בכיוון של משהו דפוק בלוח אם, יותר סביר שהחליפו לך ללוח אם פגום נוסף או משהו מאשר שזה בחיבורים החיצוניים לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים