עבור לתוכן

הדמו של PES08 יצא למחשב...

Featured Replies

פורסם

פשוט לא יאומןת כשחשבתי שאין מה לשפר במישחקיות הם מפתיעים אותי מחדש :)

• תגובות 64
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע, אני מרגיש קצת מוזר לגבי המשחקיות... אני הייתי שחקן PES אדוק מאז... דאמ איט, מאז שזה היה ISS!.

הבעיטות מרגישות לי "בכוונה לא מדויקות"... לעזאזל, אם אני נמצא על קו ה16 בועט ומכוון לצד שמאל - זה "סתם" שזה הולך 8 מטרים ליד הקורה... זה מוגזם... אני לא בטוח שאני באמת יכול "לכוון" ביתר דיוק - אבל רק משחק אינטנסיבי יוכל "לומר" זאת.

מעצבן אותי גם שעדיין לפעמים המסירה פשוט לא הולכת לשחקן שרצית אלא לשחקן אחריו/לפניו... זה ממש מעצבן.

אה ובל נשכח את בעיטת החמש של השוער - למה לעזאזל האפשרויות שלי הן רק למסור רגיל לשחקן אחד או בעיטה ארוכה? לא משנה לאן אני מסתכל הכדור תמיד יילך לאותו שחקן אם אני מוסר... - זה משהו שמעצבן אותי מאז PES 5...

פורסם

משחק מעולה

פשוט תענוג

הכל כל כך מציאותי

אני וחבר שמים SPEC

כדי לראות את המשחק :) ואז מהמרים מי ינצח

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא תאמינו מה מצאתי !

עם ה-patch הזה אפשר לשחק עד 4 שחקנים בדמו :smile1:

בנוסף הוא מאפשר שינוי כל ההגדרות ורזולוציות גם אם הכרטיס לא תומך (כבר שמעתי שיש בעיות כאילו לאנשים עם Vista והפאץ' הזה מסדר את הבעייה)

http://www.winningelevenblog.com/2007/10/pes-2008-pc-demo-kitserver-7.html

(צירפתי את הקובץ לממהרים שבינכם )

התקנה:

זרקו את כל ספריית kitserver (כולל הספרייה עצמה!) לתוך הספרייה בה מותקן המשחק. תריצו את ה-setup, תבחרו "להתקין".

זהו עכשיו תריצו את ה-settings וכוונו את הג'ויסטיקים :xyxthumbs:

אז יש כבר משחקים ארוכים למס' שחקנים. חסר רק קבוצות וליגות :P

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני באמת לא מאמין!

תשמע אתה לא יודע איך עשית לי את היום, כבר חשבתי שאין אפשרות להריץ את המשחק כמו שצריך, לא יכולתי לשנות שום הגדרה וזה היה פשוט מצב אבסורדי שבנאדם עם מערכת כמו שלי לא יכול להריץ את המשחק כמו שצריך(תחת ויסטה לפחות),בקיצור הצלת אותי וסוף סוף המשחק נראה כמו שצריך ולא כמו פיפ"א 94.

אגב יש לך מושג אם ישנה דרך לשנות את הרזולוציה ל- 1920X1200?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים