פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים הי, הומלץ לי על קירור למעבד zalman CNPS9500האם הוא טוב? יש מומלץ יותר בסדר גודל זה?והאם הוא מתאים ללוח לוח gigabyte p35-ds4 ?תודה על העזרה
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים יש לך את הTuniq Tower 120 שמציג ביצועים עדיפים על פני ה9500.ובנוסף יש את הINFINITY של Scytheלגבי התאימות שלהם לDS4, זאת בעיה מכוון שללוח הספציפי הזה יש פלטת קירור אחורית שלא מאפשרת להרכיב על הלוח קירור שמשתמש בפלטת תמיכה אחורית, ורק כאשר מוציאים את הפלטה הזו ניתן לחבר את הקירור. נ.בקח בחשבון שהוצאה של הפלטה עלולה לגרום לביטול האחריות על הלוח.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אני לא בטוח שהוצאת הפלטה מבטלת את האחריות(צריך לוודא מראש), היות וגם בחוברת עצמה ישנן הוראות להסרת הפלטה.בעוד הטוניק מחייב פלטה אחורית, האינפיניטי בגרסתו השנייה(REV 2) אינו מחייב.ובכל מקרה, אני איני ממליץ על קירורי זלמן - הם ארכאיים(נכון להיום) ויקרים.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים בדיוק, משהו לא טוב קורה למוצרים האחרונים של זלמן, לעומת המוצרים הישנים יותר שדורגו במקומות הראשונים.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אבל הV1 הוא יותר שקט ברבה.. וגם לפי מה שהבנתי הטוניק טוב יותר רק ב 2 3 מעלות..
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים בכל מקרה הטוניק יציג ביצועים עדיפים. אם אהבת את הV1 בגלל העיצוב שלו וכדו', זו זכותך. (אני לא מכריח אותך ) אבל מחינת ביצועים נטו הטוניק טוב יותר בצורה משמעותית. ביקורת שמשווה בין הV1 של TT לבין הUltra X של Enzotech כפי שניתן לראות בביקורת, הV1 מפגר מאחור במעלות בודדות. http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=150697 מביקורת (נאמנה) שמשווה בין הUltra X לבין הTuniq רואים שהטוניק מציג ביצועים עדיפים בהרבה מהUltra X (וכך גם הInfinity). מכאן ניתן להסיק שיש הפרש ביצועים גדול לטובת הטוניק מול הV1. http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=150697
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.