עבור לתוכן

עוברים ל HOT - בחירת מודם

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה,

אנחנו עוברים ל HOT וצריך לבחור מודם רשת חדש.. יש משהו Thompson, Motorola ועוד כמה..

מה עדיף? יש כאלו שהתנסו ויודעים מה עדיף?

• תגובות 56
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בפעם הראשונה התקינו לי איזה מודם מכוער של MOTOROLA,הוא התקלקל לי אחרי חצי שנה והחליפו לי אותו למודם של TERAYON...מודם מצויין,כבר מעל שנתיים שהוא אצלי והוא לא עשה לי בעיות.

-החיסרון היחיד שלו הוא שאין לו כפתור כיבוי...והדרך היחידה לכבות אותו היא לנתק אותו מהשנאי.-

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לי יש terayon והוא עובד מצויין כבר כמה שנים, לעומת זה למישהו בעבודה שלי היה terayon והוא לו ניתוקים מפה ועד הודעה חדשה.

תשתמש במודם שהטכנאי של HOT יביא לך ותראה אם יהיו לך ניתוקים.

פורסם

לי יש את המוטורולה כבר כמה שנים ולא עושה יותר מדי בעיות.

פורסם

אחי אל תתקרב למוטורולה..

היה לי הרבה מודמים ואני הכי מרוצה ממה שיש לי עכשיו. (THOMSON) מודם מעולה!

דניאל.

פורסם

אפשר לבחור מודם? :o

לא ידעתי בכלל התקינו אצלי thomson לפני כמה שבועות....לא חשבתי בכלל שאפשר לבחור :kopfpatsch:

פורסם

אני ממליץ לך על המוטורולה SB4200

יש לי אותו והוא מצוין! רק שאני לא יודע אם עדיין מביאים אותו, הוא די ישן, בכל מקרה בטח יש לו דגם חדש יותר.

גם הטכנאים שהיו אצלנו להקים עוד נקודות אמרו לי שלא כדאי לי להחליף והוא מצוין, וגם אני אוהב שיש לו גם כניסת USB וגם רשת ואז אם יש לך MPLS הוא משמש כמודם

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא סגור..

אמרתי לו אם יש terayon והוא אמר לי "מה?" ואז אמרתי לו שוב והוא אמר שמודמים זה לא הצד החזק שלו..

בכ"מ, ראיתי את ה terayon בכמה מחשבים אצל חברים, באמת רואים שזה מודם מסיבי והיה לי איזה חבר שעם שיפצור קטן הוא הוריד על 5 מגה (בייט! :alcoholic:)

וראיתי שיש גם ל Terayon חיבור USB ורשת.

בעיקרון הקו הולך להיות 1.5/3MB, לא סגורים עדיין.

חשוב שלא יעשה בעיות עם תוכנות שיתוף קבצים.

אה וד"א, לפי מה שראיתי, הדף ניהול של ה terayon קצת מסובך לא?

פורסם

הTHOMSON עשה לי בעיות במשך חצי שנה - חיפשתי בכול מקום אפשרי במחשב כדי לפתור את הבעייה(איטיות) עד שהגעתי למודם, הוחלף לטריון (היה לי כזה לפני התומסון) ומאז הבעיות נעלמו - הטריון הזה סוס עבודה ומה שמוזר שהטכנאי העצמו אמר שלתומסונים יש בעייה של איבוד פאקטות :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

וואלה? נשמע מאוד מוזר..

יש עוד מישהו שיאמת את זה?

תודה :)

פורסם

תיראה אני עם טומסון ואני מאוד מרוצה ממנו ולא היו לי בעיות כמעט.

את הטיירון לא ניסיתי אבל גם הוא אני יודע שהוא טוב.

דניאל.

פורסם

דווקא אני שמעתי מרבים שהטריון בעייתי עם נתבים (יכול להיות שבלעדיהם הוא מצוין), התומפסון יותר טוב, והמוטורולה הכי טוב.

לי תמיד היו רק מודמים של מוטורולה (SB4200 ועכשיו SB5101). תמיד עבדתי עם נתב, ומעולם לא היו בעיות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי זו נפילה.. כמעט הייתי סגור על ה terayon.. אילו בעיות יש עם נתבים איתם?

וד"א, אני משתמש בנתב (ראוטר) D-LINK DI-604

פורסם

Nהההההההההההההההה??? תגיד אתה לא סובל יום ולילה עם הנתב הזוועתי הזה אני סובל מניתוקים איתו בערך פעם בשבוע !!11 :pissed:

פורסם

חחח אז תחליף גם נתב..

level one הוא מאוד טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים